| Црквата на Еко ќе ја видиме во новата сезона? | |
|
|
Автор | Порака |
---|
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Црквата на Еко ќе ја видиме во новата сезона? Пон Aвг 17, 2009 9:04 pm | |
| Се доближуваме до почетокот на снимањето на шестата сезона од Изгубени, кое да Ве потсетам, започнува на 24. август (за точно една недела!). Денеска на спојлер блогот на DarkUFO, благодарение на некој турист кој е на Хаваи, беше објавена следнава информација... „ Минатата година јас ви ги испратив првите слики од кампот на Другите во 1954. Оваа година, повторно отидов на Хаваи и најдов време за да го посетам северното крајбрежје на Оаху.
Сега, тие ја имаат изградено црквата на Еко повторно, со тоа што истата изгледа многу пософистицирано од последниот пат кога ја видовме (барем така мислам). Исто така, има еден автоматски систем за наводнување кој ја држи вегетацијата жива околу црквата, што укажува на тоа дека истата ќе ја употребат наскоро. Минатата година, немаше црква воопшто...
На кампот, се е исчезнато освен кујната...“ Алтернативна реалност, или ресетирање? Ова ми личи многу на премиерната сцена од сезоната, која би требало да не остави шокирани, исто како и минатите пет отворачки сцени од сезоните. Едвај чекам да дојде јануари!!! Што мислите Вие за овој спојлер? Дали Ви е мило што ќе го видиме Еко повторно, ако воопшто ова значи и дека ќе го видиме..? | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Re: Црквата на Еко ќе ја видиме во новата сезона? Пон Aвг 17, 2009 11:39 pm | |
| мило ми е и отсега повеќе спојлер секцијава не ја постеувам Намасте | |
|
| |
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| |
| |
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
| Предмет: Re: Црквата на Еко ќе ја видиме во новата сезона? Вто Aвг 18, 2009 12:52 am | |
| мило ми е што почнаа спојлерите | |
|
| |
Losteech Admin
| |
| |
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Re: Црквата на Еко ќе ја видиме во новата сезона? Вто Aвг 18, 2009 3:37 pm | |
| aбе ептен сакам да знам што ќе се случи, ама мислам дека ланската сезона си ја зафркнав со тие спојлери Намасте | |
|
| |
Sawyer^^ Мега фанатик
Број на мислења : 814 Age : 36 Местолокација : Кочани Registration date : 2009-02-17
| Предмет: Re: Црквата на Еко ќе ја видиме во новата сезона? Сре Aвг 19, 2009 8:56 pm | |
| Ова за мене некако е доказ дека нема ресетирање. Размислете, рекле дека црквата изгледала доста поразлично од тоа што научивме да го гледаме. А ако ви текнува и Бараките во 2007 беа сосема различни од оние во 2004, некако беа запуштени и разурнати. Сепак, овој период на Островот го немаме видено. Јас мислам дека сите Изгубени ќе се вратат во 2007 и тука ќе продолжи да тече приказната. Сигурно ќе отидат прво до нивниот камп и ќе ја видат црквата. П.С. Ако се врати Еко, барем некоја минута, ќе биде супер! | |
|
| |
Losteech Admin
| Предмет: Re: Црквата на Еко ќе ја видиме во новата сезона? Сре Aвг 19, 2009 9:34 pm | |
| - Sawyer^^ напиша:
- Ова за мене некако е доказ дека нема ресетирање. Размислете, рекле дека црквата изгледала доста поразлично од тоа што научивме да го гледаме. А ако ви текнува и Бараките во 2007 беа сосема различни од оние во 2004, некако беа запуштени и разурнати. Сепак, овој период на Островот го немаме видено. Јас мислам дека сите Изгубени ќе се вратат во 2007 и тука ќе продолжи да тече приказната. Сигурно ќе отидат прво до нивниот камп и ќе ја видат црквата.
П.С. Ако се врати Еко, барем некоја минута, ќе биде супер! Според новите слики од „местото на злосторот“ (види ги тука), мислам дека не постои апсолутно НИКАКВА разлика помеѓу оваа и „минатата“ црква. Види ги фотките па кажи ми што мислиш дефинитивно. Како и да е, и да е поразлична, и да не е поразлична, сепак сум сигурен дека ќе нема ресетирање, тоа би било предебилно за Изгубени, а продуцентите ни кажаа да им веруваме, па јас ете, им верувам! П.С. Се согласувам, би сакал да го видам Еко повторно. | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
| Предмет: Re: Црквата на Еко ќе ја видиме во новата сезона? Сре Aвг 19, 2009 11:34 pm | |
| е лости оти цело време се нервираш поради ова реситирањево би те прашал нешто. Ако(уште еднаш АКО) има ресетирање на настаните дали би продолжил да гледаш лост? | |
|
| |
Losteech Admin
| Предмет: Re: Црквата на Еко ќе ја видиме во новата сезона? Сре Aвг 19, 2009 11:43 pm | |
| - Мики напиша:
- е лости оти цело време се нервираш поради ова реситирањево би те прашал нешто. Ако(уште еднаш АКО) има ресетирање на настаните дали би продолжил да гледаш лост?
Нема да има ресетирање...прашањето не е валидно. | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Црквата на Еко ќе ја видиме во новата сезона? Чет Aвг 20, 2009 12:54 am | |
| со црквава баш е пологично да се ресетираат настаните, пошто еко ако се врати не е мртов, бун не е мртов...ќе видиме...мислам дека нема ресетирање но.... Намасте П.С.Иста е црквава | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
| Предмет: Re: Црквата на Еко ќе ја видиме во новата сезона? Чет Aвг 20, 2009 1:05 am | |
| - Losteech напиша:
- Мики напиша:
- е лости оти цело време се нервираш поради ова реситирањево би те прашал нешто. Ако(уште еднаш АКО) има ресетирање на настаните дали би продолжил да гледаш лост?
Нема да има ресетирање...прашањето не е валидно. e Ко да не го виде тоа големо АКО, епа ај сега обиди се да ми одговориш.не навлегувам во тоа дали ќе се случи ресет или не, но одговори на прашањето не гледајќи на фактите... | |
|
| |
Losteech Admin
| Предмет: Re: Црквата на Еко ќе ја видиме во новата сезона? Чет Aвг 20, 2009 1:09 am | |
| | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Црквата на Еко ќе ја видиме во новата сезона? Чет Aвг 20, 2009 1:23 am | |
| ако е така ќе биде ЗАКОН...блоц враќање но добро испреплетено во приказната Со Родригез ЗАКОН беше таа сцена | |
|
| |
antidnevnik Преживеан
Број на мислења : 96 Age : 48 Местолокација : Skopje Registration date : 2009-01-20
| Предмет: Re: Црквата на Еко ќе ја видиме во новата сезона? Чет Aвг 20, 2009 11:46 am | |
| кхм...нешто ми е променет форумот? не го препознав леле колку ги сакам спојлерите! Заради тие спојлери и почнав да го посетувам Блогерајот А Еко ми беше еден од најомилените ликови во серијата, и супер ако го видиме повторно. НАМАСТЕ! | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Црквата на Еко ќе ја видиме во новата сезона? Чет Aвг 20, 2009 4:43 pm | |
| некој ми кради НАМАСТЕ Namaste | |
|
| |
Losteech Admin
| Предмет: Re: Црквата на Еко ќе ја видиме во новата сезона? Чет Aвг 20, 2009 5:14 pm | |
| - antidnevnik напиша:
- кхм...нешто ми е променет форумот? не го препознав
Не е променет, само спојлерите ги ставив погоре зашто сега ќе излегуваат се’ повеќе и повеќе. - Цитат :
- леле колку ги сакам спојлерите! Заради тие спојлери и почнав да го посетувам Блогерајот
Супер, од сега ќе го посетуваш форумот заради нив! =))) Одлучив да се откажам од спојлер блогот. - Цитат :
- А Еко ми беше еден од најомилените ликови во серијата, и супер ако го видиме повторно.
Мене ми беше интересен лик, па затоа би сакал да го видиме, иако и да не го видиме нема да жалам нешто премногу... позз | |
|
| |
Sawyer^^ Мега фанатик
Број на мислења : 814 Age : 36 Местолокација : Кочани Registration date : 2009-02-17
| Предмет: Re: Црквата на Еко ќе ја видиме во новата сезона? Чет Aвг 20, 2009 8:55 pm | |
| - Losteech напиша:
- Sawyer^^ напиша:
- Ова за мене некако е доказ дека нема ресетирање. Размислете, рекле дека црквата изгледала доста поразлично од тоа што научивме да го гледаме. А ако ви текнува и Бараките во 2007 беа сосема различни од оние во 2004, некако беа запуштени и разурнати. Сепак, овој период на Островот го немаме видено. Јас мислам дека сите Изгубени ќе се вратат во 2007 и тука ќе продолжи да тече приказната. Сигурно ќе отидат прво до нивниот камп и ќе ја видат црквата.
П.С. Ако се врати Еко, барем некоја минута, ќе биде супер! Според новите слики од „местото на злосторот“ (види ги тука), мислам дека не постои апсолутно НИКАКВА разлика помеѓу оваа и „минатата“ црква. Види ги фотките па кажи ми што мислиш дефинитивно.
Како и да е, и да е поразлична, и да не е поразлична, сепак сум сигурен дека ќе нема ресетирање, тоа би било предебилно за Изгубени, а продуцентите ни кажаа да им веруваме, па јас ете, им верувам!
П.С. Се согласувам, би сакал да го видам Еко повторно. Да бе, ги видов сликите, и стварно изгледа нема промени кај црквата. Па добро, сепак, и јас останувам на моето дека нема ресетирање, и уште мислам дека сите ќе бидат во 2007 оваа сезона, а црквата може ќе ја видиме кога ќе го посетат кампот повторно. | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Црквата на Еко ќе ја видиме во новата сезона? Пет Aвг 21, 2009 2:03 am | |
| се согласувам со ова од соер НАМАСТЕ | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Црквата на Еко ќе ја видиме во новата сезона? | |
| |
|
| |
| Црквата на Еко ќе ја видиме во новата сезона? | |
|