Македонски форум за хит-серијата Изгубени
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Македонски форум за хит-серијата Изгубени

A Macedonian forum for the best Action/Drama/Sci-Fi show on the planet Earth - LOST!

HomePortal*Latest imagesРегистрирајте сеВлез

Црквата на Еко ќе ја видиме во новата сезона?

Go down 
5 posters
АвторПорака
Losteech
Admin
Losteech

Male
Број на мислења : 2048
Местолокација : Скопје
Registration date : 2009-01-10

Црквата на Еко ќе ја видиме во новата сезона? Empty
ПишувањеПредмет: Црквата на Еко ќе ја видиме во новата сезона?   Црквата на Еко ќе ја видиме во новата сезона? I_icon_minitimeПон Aвг 17, 2009 9:04 pm

Се доближуваме до почетокот на снимањето на шестата сезона од Изгубени, кое да Ве потсетам, започнува на 24. август (за точно една недела!). Денеска на спојлер блогот на DarkUFO, благодарение на некој турист кој е на Хаваи, беше објавена следнава информација...
Црквата на Еко ќе ја видиме во новата сезона? Mr_ekos_church_from_lost
Минатата година јас ви ги испратив првите слики од кампот на Другите во 1954. Оваа година, повторно отидов на Хаваи и најдов време за да го посетам северното крајбрежје на Оаху.

Сега, тие ја имаат изградено црквата на Еко повторно, со тоа што истата изгледа многу пософистицирано од последниот пат кога ја видовме (барем така мислам). Исто така, има еден автоматски систем за наводнување кој ја држи вегетацијата жива околу црквата, што укажува на тоа дека истата ќе ја употребат наскоро. Минатата година, немаше црква воопшто...

На кампот, се е исчезнато освен кујната...

Алтернативна реалност, или ресетирање? Ова ми личи многу на премиерната сцена од сезоната, која би требало да не остави шокирани, исто како и минатите пет отворачки сцени од сезоните. affraid

Едвај чекам да дојде јануари!!! Што мислите Вие за овој спојлер? Дали Ви е мило што ќе го видиме Еко повторно, ако воопшто ова значи и дека ќе го видиме..?
Вратете се на почетокот Go down
http://lostseries.blog.mk
LostyFox
Супер модератор
Супер модератор
LostyFox

Female
Број на мислења : 2272
Местолокација : On the misterious island
Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но.....
Хумор : Многу има за кажување :D
Registration date : 2009-01-24

ПишувањеПредмет: Re: Црквата на Еко ќе ја видиме во новата сезона?   Црквата на Еко ќе ја видиме во новата сезона? I_icon_minitimeПон Aвг 17, 2009 11:39 pm

мило ми е и отсега повеќе спојлер секцијава не ја постеувам Smile

Намасте
http://lostyfox.blog.com.mk/
Losteech
Admin
Losteech

Male

ПишувањеПредмет: Re: Црквата на Еко ќе ја видиме во новата сезона?   Црквата на Еко ќе ја видиме во новата сезона? I_icon_minitimeПон Aвг 17, 2009 11:46 pm

LostyFox напиша:
мило ми е и отсега повеќе спојлер секцијава не ја постеувам Smile

Намасте
Зошто бе? Баш сега ќе биде забавно! Very Happy
Мики
Неизлечливо изгубен
Неизлечливо изгубен
Мики

Male
Број на мислења : 1282
Местолокација : Велес
Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :)
Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница.
Registration date : 2009-01-21

ПишувањеПредмет: Re: Црквата на Еко ќе ја видиме во новата сезона?   Црквата на Еко ќе ја видиме во новата сезона? I_icon_minitimeВто Aвг 18, 2009 12:52 am

мило ми е што почнаа спојлерите Smile
http://www.con.blog.com.mk
Losteech
Admin
Losteech

Male

ПишувањеПредмет: Re: Црквата на Еко ќе ја видиме во новата сезона?   Црквата на Еко ќе ја видиме во новата сезона? I_icon_minitimeВто Aвг 18, 2009 2:46 pm

Мики напиша:
мило ми е што почнаа спојлерите Smile
И мене, едвај чекам да видам дали е ресет или не. Laughing
LostyFox
Супер модератор
Супер модератор
LostyFox

Female
Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но.....

ПишувањеПредмет: Re: Црквата на Еко ќе ја видиме во новата сезона?   Црквата на Еко ќе ја видиме во новата сезона? I_icon_minitimeВто Aвг 18, 2009 3:37 pm

aбе ептен сакам да знам што ќе се случи, ама мислам дека ланската сезона си ја зафркнав со тие спојлери Sad

Намасте
Sawyer^^
Мега фанатик
Мега фанатик
Sawyer^^

Male
Број на мислења : 814
Местолокација : Кочани
Registration date : 2009-02-17

ПишувањеПредмет: Re: Црквата на Еко ќе ја видиме во новата сезона?   Црквата на Еко ќе ја видиме во новата сезона? I_icon_minitimeСре Aвг 19, 2009 8:56 pm

Ова за мене некако е доказ дека нема ресетирање. Размислете, рекле дека црквата изгледала доста поразлично од тоа што научивме да го гледаме. А ако ви текнува и Бараките во 2007 беа сосема различни од оние во 2004, некако беа запуштени и разурнати. Сепак, овој период на Островот го немаме видено. Јас мислам дека сите Изгубени ќе се вратат во 2007 и тука ќе продолжи да тече приказната. Сигурно ќе отидат прво до нивниот камп и ќе ја видат црквата.

П.С. Ако се врати Еко, барем некоја минута, ќе биде супер! Very Happy
Losteech
Admin
Losteech

Male

ПишувањеПредмет: Re: Црквата на Еко ќе ја видиме во новата сезона?   Црквата на Еко ќе ја видиме во новата сезона? I_icon_minitimeСре Aвг 19, 2009 9:34 pm

Sawyer^^ напиша:
Ова за мене некако е доказ дека нема ресетирање. Размислете, рекле дека црквата изгледала доста поразлично од тоа што научивме да го гледаме. А ако ви текнува и Бараките во 2007 беа сосема различни од оние во 2004, некако беа запуштени и разурнати. Сепак, овој период на Островот го немаме видено. Јас мислам дека сите Изгубени ќе се вратат во 2007 и тука ќе продолжи да тече приказната. Сигурно ќе отидат прво до нивниот камп и ќе ја видат црквата.

Според новите слики од „местото на злосторот“ (види ги тука), мислам дека не постои апсолутно НИКАКВА разлика помеѓу оваа и „минатата“ црква. Wink Види ги фотките па кажи ми што мислиш дефинитивно.

Како и да е, и да е поразлична, и да не е поразлична, сепак сум сигурен дека ќе нема ресетирање, тоа би било предебилно за Изгубени, а продуцентите ни кажаа да им веруваме, па јас ете, им верувам! Laughing

П.С. Се согласувам, би сакал да го видам Еко повторно. Wink
Мики
Неизлечливо изгубен
Неизлечливо изгубен
Мики

Male

ПишувањеПредмет: Re: Црквата на Еко ќе ја видиме во новата сезона?   Црквата на Еко ќе ја видиме во новата сезона? I_icon_minitimeСре Aвг 19, 2009 11:34 pm

е лости оти цело време се нервираш поради ова реситирањево би те прашал нешто. Ако(уште еднаш АКО) има ресетирање на настаните дали би продолжил да гледаш лост?
Losteech
Admin
Losteech

Male

ПишувањеПредмет: Re: Црквата на Еко ќе ја видиме во новата сезона?   Црквата на Еко ќе ја видиме во новата сезона? I_icon_minitimeСре Aвг 19, 2009 11:43 pm

Мики напиша:
е лости оти цело време се нервираш поради ова реситирањево би те прашал нешто. Ако(уште еднаш АКО) има ресетирање на настаните дали би продолжил да гледаш лост?
Нема да има ресетирање...прашањето не е валидно. Laughing
LostyFox
Супер модератор
Супер модератор
LostyFox

Female

ПишувањеПредмет: Re: Црквата на Еко ќе ја видиме во новата сезона?   Црквата на Еко ќе ја видиме во новата сезона? I_icon_minitimeЧет Aвг 20, 2009 12:54 am

со црквава баш е пологично да се ресетираат настаните, пошто еко ако се врати не е мртов, бун не е мртов...ќе видиме...мислам дека нема ресетирање но.... Smile

Намасте

П.С.Иста е црквава
Мики
Неизлечливо изгубен
Неизлечливо изгубен
Мики

Male

ПишувањеПредмет: Re: Црквата на Еко ќе ја видиме во новата сезона?   Црквата на Еко ќе ја видиме во новата сезона? I_icon_minitimeЧет Aвг 20, 2009 1:05 am

Losteech напиша:
Мики напиша:

e Ко да не го виде тоа големо АКО, епа ај сега обиди се да ми одговориш.не навлегувам во тоа дали ќе се случи ресет или не, но одговори на прашањето не гледајќи на фактите...
Losteech
Admin
Losteech

Male

ПишувањеПредмет: Re: Црквата на Еко ќе ја видиме во новата сезона?   Црквата на Еко ќе ја видиме во новата сезона? I_icon_minitimeЧет Aвг 20, 2009 1:09 am

Мики напиша:
Losteech напиша:
Мики напиша:

e Ко да не го виде тоа големо АКО, епа ај сега обиди се да ми одговориш.не навлегувам во тоа дали ќе се случи ресет или не, но одговори на прашањето не гледајќи на фактите...
Ќе продолжам да гледам LOST, ама кога ќе заврши серијата ќе кажувам приказни од типот на „тоа беше добра серија се додека не направија ресет на настаните“... Suspect
LostyFox напиша:
со црквава баш е пологично да се ресетираат настаните, пошто еко ако се врати не е мртов, бун не е мртов...ќе видиме...мислам дека нема ресетирање но.... Smile

Намасте

П.С.Иста е црквава
Нема врска, ако се врати Еко ќе се врати како привидение или слично нешто, како лани што беше со Ана Лулу. Wink
LostyFox
Супер модератор
Супер модератор
LostyFox

Female

ПишувањеПредмет: Re: Црквата на Еко ќе ја видиме во новата сезона?   Црквата на Еко ќе ја видиме во новата сезона? I_icon_minitimeЧет Aвг 20, 2009 1:23 am

ако е така ќе биде ЗАКОН...блоц враќање но добро испреплетено во приказната Wink

Со Родригез ЗАКОН беше таа сцена Very Happy
antidnevnik
Преживеан
Преживеан
antidnevnik

Female
Број на мислења : 96
Местолокација : Skopje
Registration date : 2009-01-20

ПишувањеПредмет: Re: Црквата на Еко ќе ја видиме во новата сезона?   Црквата на Еко ќе ја видиме во новата сезона? I_icon_minitimeЧет Aвг 20, 2009 11:46 am

кхм...нешто ми е променет форумот? pale не го препознав Smile

леле колку ги сакам спојлерите! Заради тие спојлери и почнав да го посетувам Блогерајот Smile

А Еко ми беше еден од најомилените ликови во серијата, и супер ако го видиме повторно.

НАМАСТЕ! Smile
http://www.antidnevnik.blog.com.mk/
LostyFox
Супер модератор
Супер модератор
LostyFox

Female

ПишувањеПредмет: Re: Црквата на Еко ќе ја видиме во новата сезона?   Црквата на Еко ќе ја видиме во новата сезона? I_icon_minitimeЧет Aвг 20, 2009 4:43 pm

некој ми кради НАМАСТЕ Razz Very Happy

Namaste
Losteech
Admin
Losteech

Male

ПишувањеПредмет: Re: Црквата на Еко ќе ја видиме во новата сезона?   Црквата на Еко ќе ја видиме во новата сезона? I_icon_minitimeЧет Aвг 20, 2009 5:14 pm

antidnevnik напиша:
кхм...нешто ми е променет форумот? pale не го препознав Smile
Не е променет, само спојлерите ги ставив погоре зашто сега ќе излегуваат се’ повеќе и повеќе. Wink
Цитат :
леле колку ги сакам спојлерите! Заради тие спојлери и почнав да го посетувам Блогерајот Smile
Супер, од сега ќе го посетуваш форумот заради нив! =))) Одлучив да се откажам од спојлер блогот. Sad
Цитат :
А Еко ми беше еден од најомилените ликови во серијата, и супер ако го видиме повторно.
Мене ми беше интересен лик, па затоа би сакал да го видиме, иако и да не го видиме нема да жалам нешто премногу...

позз
Sawyer^^
Мега фанатик
Мега фанатик
Sawyer^^

Male
Број на мислења : 814
Местолокација : Кочани
Registration date : 2009-02-17

ПишувањеПредмет: Re: Црквата на Еко ќе ја видиме во новата сезона?   Црквата на Еко ќе ја видиме во новата сезона? I_icon_minitimeЧет Aвг 20, 2009 8:55 pm

Losteech напиша:
Sawyer^^ напиша:

Според новите слики од „местото на злосторот“ (види ги тука), мислам дека не постои апсолутно НИКАКВА разлика помеѓу оваа и „минатата“ црква. Wink Види ги фотките па кажи ми што мислиш дефинитивно.

Како и да е, и да е поразлична, и да не е поразлична, сепак сум сигурен дека ќе нема ресетирање, тоа би било предебилно за Изгубени, а продуцентите ни кажаа да им веруваме, па јас ете, им верувам! Laughing

П.С. Се согласувам, би сакал да го видам Еко повторно. Wink

Да бе, ги видов сликите, и стварно изгледа нема промени кај црквата. Па добро, сепак, и јас останувам на моето дека нема ресетирање, и уште мислам дека сите ќе бидат во 2007 оваа сезона, а црквата може ќе ја видиме кога ќе го посетат кампот повторно.
LostyFox
Супер модератор
Супер модератор
LostyFox

Female

ПишувањеПредмет: Re: Црквата на Еко ќе ја видиме во новата сезона?   Црквата на Еко ќе ја видиме во новата сезона? I_icon_minitimeПет Aвг 21, 2009 2:03 am

се согласувам со ова од соер Wink

НАМАСТЕ
Sponsored content

ПишувањеПредмет: Re: Црквата на Еко ќе ја видиме во новата сезона?   Црквата на Еко ќе ја видиме во новата сезона? I_icon_minitime

Црквата на Еко ќе ја видиме во новата сезона?
Вратете се на почетокот 
Страна 1 of 1
 Similar topics
-
» Дали ќе го видиме Мајкл во шестата сезона?
» Елизабет Мишел: „Џулиет ќе ја видиме во 20% од последната сезона!“
» David H. Lawrence - новата фаца од Изгубени
» Ќе го видиме Храмот конечно?
» Jorge Garcia ќе го видиме на Comic Con!!!