| Што мислите за Џулиет? | |
|
|
|
Автор | Порака |
---|
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Што мислите за Џулиет? Нед Јун 21, 2009 6:35 am | |
| | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
| Предмет: Re: Што мислите за Џулиет? Нед Јун 21, 2009 12:11 pm | |
| ОК лик, и пак истото прашање немаше ли сликичка како што беа на кејт, соер , џек да и ставите и на џулиет | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| |
| |
Sawyer^^ Мега фанатик
Број на мислења : 814 Age : 36 Местолокација : Кочани Registration date : 2009-02-17
| Предмет: Re: Што мислите за Џулиет? Вто Јун 23, 2009 4:40 am | |
| ОК лик. Порано ме нервираше, ама во петтата сезона беше одлична. Секоја чест за глумата на Мишел. | |
|
| |
Lost angel Модератор
Број на мислења : 320 Age : 35 Местолокација : on the island Registration date : 2009-01-22
| |
| |
antidnevnik Преживеан
Број на мислења : 96 Age : 48 Местолокација : Skopje Registration date : 2009-01-20
| Предмет: Re: Што мислите за Џулиет? Сре Jул 01, 2009 11:11 am | |
| Дефинитивно има позитивна улога во серијата. Стабилна, резервирана, емотивна, промислена.... Со оглед на нејзината повреда при падот, се прашувам дали ќе преживее во шестата сезона? Ако она загине, тогаш едно момче ќе остане без девојка | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
| Предмет: Re: Што мислите за Џулиет? Сре Jул 01, 2009 12:35 pm | |
| | |
|
| |
antidnevnik Преживеан
Број на мислења : 96 Age : 48 Местолокација : Skopje Registration date : 2009-01-20
| Предмет: Re: Што мислите за Џулиет? Сре Jул 01, 2009 4:16 pm | |
| па добро, стабилна во однос на ситуациите Ставовите ги менуваше според дадените ситуации еден поглед-и менува ситуација | |
|
| |
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Re: Што мислите за Џулиет? Сре Jул 01, 2009 4:43 pm | |
| @Мики: а ти да беше на местото на Џулиет, немаше така да постапиш? Три години биле заедно, доаѓа Кејт и по вторпат и уништува врска? Јас на место би ја убил! И во право е Анти, доста беше стабилна Џулиет со оглед на дадените ситуации. | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
| Предмет: Re: Што мислите за Џулиет? Сре Jул 01, 2009 7:57 pm | |
| ме заебавате нели... | |
|
| |
antidnevnik Преживеан
| Предмет: Re: Што мислите за Џулиет? Чет Jул 02, 2009 9:46 am | |
| - Мики напиша:
- ме заебавате нели...
Нееееееееееее Ситуацијата во која се наоѓаше Џулиет е многу деликатна. Страстта понекогаш е многу поопасна од самата љубов. Таа, знаејќи ја љубовната страст на Соер кон Кејта, се најде во многу незавидна положба. Никој не е опериран од љубомора. А нејзе ја раскина внатрешниот конфликт: како да постапи правилно? Кога сакаш некого вистински, го сакаш и неговото најдобро: Дали да ја попречува љубовта кон овие двајца предходни љубовници, или опсесивно да го задржи само за себе? Мики, верувај, колку и да наликуваа на неразумност нејзините постапки, па помалку дури и нервираа, сето она што го стори беше логички исправно со објективно расудување. Како би се справил во дадената ситуација некој друг лик? Џулиет ја докажа својата пожртвуваност и вербата во исправноста на своите постапки, токму во последните мигови.... | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
| Предмет: Re: Што мислите за Џулиет? Чет Jул 02, 2009 10:42 am | |
| да ама можеше да подразмисли па потоа да направи нешто...подобро отколку 3 пати да го мења својот став, нека се реши за нешто, макар и 2 дена да и требаат да се реши...барем јас така размислувам... поздрав | |
|
| |
antidnevnik Преживеан
| |
| |
Losteech Admin
| |
| |
Мики Неизлечливо изгубен
| Предмет: Re: Што мислите за Џулиет? Чет Jул 02, 2009 5:20 pm | |
| | |
|
| |
antidnevnik Преживеан
| Предмет: Re: Што мислите за Џулиет? Пон Jул 06, 2009 10:56 am | |
| хахаха, да де, на местото на Џулиет Ете машки како размислуваат А јас исто би постапила како Џулиет! Мора се’ да направиш за бидеш сигурен дека љубениот апсолутно само тебе те сака. Кој сака да биде со некого чие срце припаѓа на друго место? | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Re: Што мислите за Џулиет? Пет Jул 10, 2009 3:35 pm | |
| Абе вие сте станале психолози?
Ај сега да ве прашам јас нешто. Кој со кого реално би завршил на крајот?
Но во предвид земете ги настаните од почетокот на серијава од првата сезона до петтава, се што се случуваше и најбитно е да бидеме објективни...а не пример навиваме за Соер и Кејт па ајде тие. Значи според се, реално гледано кој со кого би завршил?
Намасте | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Што мислите за Џулиет? | |
| |
|
| |
| Што мислите за Џулиет? | |
|