Lost angel Модератор
Број на мислења : 320 Age : 35 Местолокација : on the island Registration date : 2009-01-22
| Предмет: Џош Холовеј: Соер мора да умре Вто Aвг 25, 2009 7:31 pm | |
| Се разбира, се уште не е јасно што ќе се случи со Џулиет, но се знае дека тоа ќе има големо влијание на Соер. "Сега кога тој ја изгуби Џулиет, целата работа околу неговата улога на водач - херој е завршена. Мислам дека нему веќе не му е гајле дали ќе биде нечиј водач. Неговото срце е скршено. Се враќа на 'the world sucks', но можеби во следнава сезона некој ќе успее да го врати од пеколот, затоа што моментално таму се наоѓа", изјавува Џош за E! Online. "Познавајќи го Дејмон Линделоф, Соер мора да умре. Но, можеби Карлтон ќе омекне", додава тој. "Јас отсекогаш мислев дека Соер треба да умре. Мислам дека тоа треба да се случи, бидејќи тој и општеството никогаш нема се согласат, па зошто да се враќа?" Што мислите вие, дали Соер треба да умре?Извор: BuddyTV | |
|
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Re: Џош Холовеј: Соер мора да умре Вто Aвг 25, 2009 8:42 pm | |
| - Lost angel напиша:
- Што мислите вие, дали Соер треба да умре?
Мене лично ми се допадна идејата на Соер да изгради хотел на Островот уште првиот пат кога ја слушнав (не се сеќавам во која епизода беше) и се надевам дека на крајот ќе си ја оствари. =)))) Во секој случај ако пак ни се врати стариот Соер од првата сезона, подобро да умре. Можеби тоа е вистинскиот Соер за неговите вистински фанови, но на мене овој лик најмногу ми се допаѓаше во текот на четвртата и петтата сезона, кога „омекна“ и стана како Џек. | |
|
Sawyer^^ Мега фанатик
Број на мислења : 814 Age : 36 Местолокација : Кочани Registration date : 2009-02-17
| Предмет: Re: Џош Холовеј: Соер мора да умре Сре Aвг 26, 2009 1:30 am | |
| Веќе за никој не сум сигурен дека ќе преживее, па ни за Соер. Ако Џулиет е мртва, сигурно ќе има нова трансформација кај него, ќе стане уште поголем светомрзец од што беше во првата сезона. А и ако Џулс умре, ништо чудно и со Соер тоа да го направат, пошто и онака не верувам дека на крај ќе се поврзе со Кејт. А стварно, не можам да претпоставам како ќе заврши тој на крај. | |
|
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| |
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
| Предмет: Re: Џош Холовеј: Соер мора да умре Чет Aвг 27, 2009 7:50 pm | |
| ако соер биде како што беше во прва втора и трета сезона, топ, а ако се оствар идејата на лостич соер да умре, ќе му ја скршам ногата | |
|
Sponsored content
| Предмет: Re: Џош Холовеј: Соер мора да умре | |
| |
|