| Предложи филм | |
|
+4antidnevnik Lost angel LostyFox Losteech 8 posters |
|
Автор | Порака |
---|
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Re: Предложи филм Чет Aвг 20, 2009 1:24 am | |
| да сменам малку BTW ако некој направи статистика на сите мои мислења на форумов, мислам само 3 % имам заборавено да пишам НАМАСТЕ намасте | |
|
| |
antidnevnik Преживеан
Број на мислења : 96 Age : 48 Местолокација : Skopje Registration date : 2009-01-20
| Предмет: Re: Предложи филм Чет Aвг 20, 2009 11:58 am | |
| - Losteech напиша:
- Еве една препорака од мене --> Resident Evil
Одличен хорор-акција!!! иии, сите делови сум ги гледала. Најјака сцена ми е со ласерите кога типот ќе го испосечат на коцкички, и од последниот дел на почетокот на филмот многу е фрики претставувањето на исклонираната Мила Јовович и сите нејзини трупови... Не сум гледала одамна добар филм, имам некои од брат ми ама чекаат, немам многу време, еднинствено го изгледав со Нострадамус, 2012-онака информативен документарец. Ме потсети на ука-буката што се дигна по Давинчевиот код, и трилогијата на Света крв, свети грал...и то. Инаку Твајлат и не е така лош, и мене како на возрасна ми се допадна. Не само што е суптилно романтичен, туку е интересен и новиот момент со кој се објаснуваат вампирите, и тоа на убав начин. На човек да му се посака да стане вампир! | |
|
| |
antidnevnik Преживеан
Број на мислења : 96 Age : 48 Местолокација : Skopje Registration date : 2009-01-20
| Предмет: Re: Предложи филм Чет Aвг 20, 2009 12:04 pm | |
| | |
|
| |
Darvel Модератор
Број на мислења : 560 Age : 37 Местолокација : Волково Хумор : Немам Registration date : 2009-01-19
| Предмет: Re: Предложи филм Чет Aвг 20, 2009 9:01 pm | |
| | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Re: Предложи филм Пет Aвг 21, 2009 2:04 am | |
| мене не ми е гледан, ама како што кажа некој од вас, сите девојчиња лудуваат по филмов а посебно по глумецот што посебно мене не ми личи на ништо НАМАСТЕ | |
|
| |
antidnevnik Преживеан
| Предмет: Re: Предложи филм Пет Aвг 21, 2009 3:10 pm | |
| | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Предложи филм Саб Aвг 22, 2009 1:16 am | |
| А овој ВОНЗЕМЈАНЕЦОВ на крајот Namaste | |
|
| |
antidnevnik Преживеан
| Предмет: Re: Предложи филм Пон Aвг 24, 2009 4:12 pm | |
| | |
|
| |
antidnevnik Преживеан
| Предмет: Re: Предложи филм Пон Aвг 24, 2009 4:15 pm | |
| | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Предложи филм Пон Aвг 24, 2009 4:17 pm | |
| и ти давојче ЗАКОН ...НаМасте | |
|
| |
Shadow Преживеан
Број на мислења : 106 Age : 33 Местолокација : na havai Registration date : 2009-02-04
| Предмет: Re: Предложи филм Нед Aвг 30, 2009 8:19 pm | |
| Епа вака ако сакате нешо ко мистерија глејте го The Others со Никол Кидман и Елоиз Хокинг од ЛОСТ (неможам името да и го напишам хах) За крвишта ПИЛА 1, 2, 3, 4, 5 Исто ако ги имате гледано Final Destination 3те дела обавезно да го гледате и последниов 4 дел( ја уше го неам глеано) The Curious Case Of Benjamin Button исто ми се свиѓаше (ич не ми беше досаден иако траеше 2 саати и нешо) | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Предложи филм Нед Aвг 30, 2009 8:57 pm | |
| Бенџамин ми е гледан, и пила исто така, мислам сите дела, вториот непамтам што беше...овај со Хокинг незнам дали ми е гледан ама со неа имам гледано неколку т.е. повеќе ама незнам како и се викаат Фајнал Дестинејшн ми е гледан, т.е. сите 3 ми се гледани а 4тиот НЕ Поздрав | |
|
| |
Shadow Преживеан
Број на мислења : 106 Age : 33 Местолокација : na havai Registration date : 2009-02-04
| Предмет: Re: Предложи филм Пон Aвг 31, 2009 6:38 pm | |
| - LostyFox напиша:
- Бенџамин ми е гледан, и пила исто така, мислам сите дела, вториот непамтам што беше...овај со Хокинг незнам дали ми е гледан ама со неа имам гледано неколку т.е. повеќе ама незнам како и се викаат Фајнал Дестинејшн ми е гледан, т.е. сите 3 ми се гледани а 4тиот НЕ
Поздрав Вториот мислам беше со тој полицаецот син му коа ке биде заробен у куќата. Тој со Хокинг стар е од 2001 али и таму е creepy ко у лост. А Фајнл Дестинејшн излезе пред 2-3 дена | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Предложи филм Пон Aвг 31, 2009 7:07 pm | |
| Го знам...да да со полицаецот...го знам значи сите ми се гледани За Хокинг...па таа во сите е таква КРИПИ А Фајнл Дестинејшн ќе го симнам секако Namaste | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
| Предмет: Re: Предложи филм Сре Сеп 02, 2009 10:45 pm | |
| Jaс сега почнувам да го гледам филмот Bang, Bang, You're Dead... Бум, Бум, Мртов си многу добар филм, им го препорачувам на сите. Инаку филмов е драма и мотив е насилството во едно средно училиште... поздрав | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
| Предмет: Re: Предложи филм Сре Сеп 02, 2009 10:57 pm | |
| може ли некој да најде превод за филмов што го напишав погоре...(било како превод лесно разбирлив за нашето подрачје: Србски, Хрватски, Босански и Македонски...)
благодарам однапред... | |
|
| |
Darvel Модератор
Број на мислења : 560 Age : 37 Местолокација : Волково Хумор : Немам Registration date : 2009-01-19
| Предмет: Re: Предложи филм Сре Сеп 02, 2009 11:15 pm | |
| The Island - Скарлет Јохансен, Еван Мекгрегор, закон... | |
|
| |
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| |
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Предложи филм Чет Сеп 03, 2009 5:33 pm | |
| The Island e mnoooogu jako filmce | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
| |
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Предложи филм Чет Сеп 03, 2009 6:38 pm | |
| miki јас имам совет, пушти глас посилно и гледај...до сега ќе го изгледаше, знаеш англиски | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
| Предмет: Re: Предложи филм Чет Сеп 03, 2009 8:07 pm | |
| да, ама сепак ако некој најде превод, дури и на англиски, и ќе му бидам многу благодарам... | |
|
| |
RocknRolla Фанатик
Број на мислења : 383 Age : 33 Местолокација : Skopje Registration date : 2009-07-25
| Предмет: Re: Предложи филм Чет Сеп 03, 2009 8:52 pm | |
| “dance flick“ by wayans brothers колку за потсетување, вајанс браката се продуцентите на скери муви (шорти и реј), и на Don't Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in the Hood | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Предложи филм Саб Сеп 05, 2009 7:38 pm | |
| hehe го знам филмот, многу е јак вчера имаше добро филмче на Р1...evolution со Дејвид Духовни (од Икс Фајлс) и Стифлер од американска пита (заборавив како се викаше). Namaste | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
| Предмет: Re: Предложи филм Нед Сеп 06, 2009 1:16 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Предложи филм | |
| |
|
| |
| Предложи филм | |
|