Македонски форум за хит-серијата Изгубени A Macedonian forum for the best Action/Drama/Sci-Fi show on the planet Earth - LOST! |
|
| US Open 2009 (ФИНАЛЕ) | |
| | |
Автор | Порака |
---|
Darvel Модератор
Број на мислења : 560 Age : 37 Местолокација : Волково Хумор : Немам Registration date : 2009-01-19
| Предмет: Re: US Open 2009 (ФИНАЛЕ) Вто Сеп 15, 2009 3:16 pm | |
| Лиске, некои луѓе патат од комплекс на инфериорност, затоа што се инфериорни во секој поглед чуствуваат потреба нон-стоп да се докажуваат... Наполеон го имал истиов комплекс, затоа ја освоил цела Европа, и сам се крунисал за Император. Ама овие кутри мали човечиња во денешно време, за разлика од Наполеон, немаат талент, па затоа секогаш навиваат за најбогатиот тим, најтрофејниот тим, шампионот... итн. И, мислат дека ако тимот/играчот за кој навиваат е најдобар тоа на некој начин се префрла врз нив (што не е точно)... И иако не гледам тенис, го почитувам Федерер, ама омилен играч ми е Мекинроу, иако гледам и Федерер вчера тргнал по негови стапки... | |
| | | LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Re: US Open 2009 (ФИНАЛЕ) Вто Сеп 15, 2009 8:18 pm | |
| Најверојатано е тоа, поистоветување со самиот себеси. Ако Кристијано Роналдо ака ЏУПЧОС е најплатен ајде лудувај сите за него, ако Шарапова е "најубава" ајде јака тенисерка била, само ако, тие нека си имаат комплекси нив Мекинроу е еден од најдобрите, но не и најдобриот, според мене Агаси е пред него Сепак ФЕДЕРЕР е најдобар Namaste P.S.Сликава? ХЕ ХЕ добра е | |
| | | Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
| Предмет: Re: US Open 2009 (ФИНАЛЕ) Вто Сеп 15, 2009 10:33 pm | |
| загуби федерер, мислам дека Дел Потро е еден од подобрите играчи, има надеж во него, кариерата е пред него, и сигурен сум дека ќе освои уште многу титули...и вчерашниот дуел беше одличен, се разбира неможе секогаш да победи вашиот фаворит но барем гледавме тенис | |
| | | Darvel Модератор
Број на мислења : 560 Age : 37 Местолокација : Волково Хумор : Немам Registration date : 2009-01-19
| Предмет: Re: US Open 2009 (ФИНАЛЕ) Вто Сеп 15, 2009 10:40 pm | |
| | |
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Re: US Open 2009 (ФИНАЛЕ) Сре Сеп 16, 2009 12:30 am | |
| | |
| | | Darvel Модератор
| Предмет: Re: US Open 2009 (ФИНАЛЕ) Сре Сеп 16, 2009 12:48 am | |
| Најубава тенисерка (колку и да не му се допаѓа на некого, сепак беше тенисерка) е Курникова... No contest! А, Канал 5, со легендарната презентерка (популарно позната како Пинокио), известувајќи за US Open, кажа дека Федерер немал загубено 6 години на „Флашинг Медоус“, што на англиски би било "Flushing Meadows" (збор кој потекнува од FLUSH - она со казанчето ) | |
| Предмет: Re: US Open 2009 (ФИНАЛЕ) Сре Сеп 16, 2009 1:50 am | |
| знам де што е флаш д тоилет За Курникова ОК, вие сте машки вие си имате вкус Намасте | |
| | | Sponsored content
| Предмет: Re: US Open 2009 (ФИНАЛЕ) | |
| |
| | | | US Open 2009 (ФИНАЛЕ) | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Не можете да одговарате на темите во форумот
| |
| |
| |
|