Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Нов кастинг повик за четвртата епизода Сре Сеп 09, 2009 8:11 pm | |
| Продуцент: Жан Хигинс Режисер: Такер Гејтс Снимање: од 27. септември до 8. октомври Мене објаснувањево ми личи како за Соер. Или...евентуално Џејкоб! - Цитат :
- [ТИНЕЈЏЕР] БЕЛЕЦ, од 12 до 14 години. Нечиста руса коса. Премногу разумен за своите години. Има напрегнати очи кои постојано пребаруваат нешто наоколу. Се соочил со ужасна фамилијарна несреќа. Дури и на млади години, тој е ставен како главен за нешто многу важно, и сето тежиште е префрлено врз неговите рамења. Периодичен гостински актер.
Извор: DarkUFO | |
|
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
| Предмет: Re: Нов кастинг повик за четвртата епизода Сре Сеп 09, 2009 8:18 pm | |
| мислев на соер но ова ме разубеди „Премногу разумен за своите години.“ соер после несреќата станува многу груб...мислам дека е џејкоб... | |
|
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Re: Нов кастинг повик за четвртата епизода Сре Сеп 09, 2009 8:20 pm | |
| - Мики напиша:
- мислев на соер но ова ме разубеди „Премногу разумен за своите години.“ соер после несреќата станува многу груб...мислам дека е џејкоб...
Ако е Џејкоб ќе биде закон!!! Инаку и мене тоа објаснување ми го „мати“ паметов. Сепак, се’ уште не знаеме каков навистина Соер бил како дете, колку што се сеќавам он на 18тина години започна да прави измами? | |
|
Sawyer^^ Мега фанатик
Број на мислења : 814 Age : 36 Местолокација : Кочани Registration date : 2009-02-17
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Нов кастинг повик за четвртата епизода | |
| |
|