Македонски форум за хит-серијата Изгубени
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Македонски форум за хит-серијата Изгубени

A Macedonian forum for the best Action/Drama/Sci-Fi show on the planet Earth - LOST!

HomePortal*Latest imagesРегистрирајте сеВлез

Епизода 6x04 - спојлери за душа!!!

Go down 
2 posters
АвторПорака
Losteech
Admin
Losteech

Male
Број на мислења : 2048
Местолокација : Скопје
Registration date : 2009-01-10

Епизода 6x04 - спојлери за душа!!! Empty
ПишувањеПредмет: Епизода 6x04 - спојлери за душа!!!   Епизода 6x04 - спојлери за душа!!! I_icon_minitimeПон Окт 12, 2009 9:23 pm

Уживајте во неколкуте понудени спојлери од страна на DarkUFO. Се чини дека четвртава епизода ќе биде најинтересната од првите четири...или можеби повеќе продуцентите не се кријат толку од јавноста, па затоа има толкав наплив на спојлери?! Епизода 6x04 - спојлери за душа!!! Icon_smile

• Во оваа епизода ќе ја дознаеме конекцијата помеѓу Чудовиштето и Непријателот на Џејкоб.
  • Флок ќе придобие стар пријател во армијата. (Клер можеби? Моја претпоставка!)
  • Бен ја лаже Илана за тоа што се случило во храмот.
  • Џејкоб е мртов и пепелта од неговото тело ја собира некој чие име се состои од пет букви.
  • Некој се обидува да ја натера Сан да го посети Храмот тврдејќи и дека Џин е таму.
  • Френк сака да се обиде да види дали неговиот авион на другиот, помал, остров се’ уште може да се употребува...
  • Сан инсистира да погребаат некого правилно.
  • Френк ќе прокоментира дека присуствувал на „најчудниот погреб досега“.
  • Бен ќе одржи трогателен говор.
  • Соер е пијан и ќе се види повторно со познато лице од серијата.
  • Некој ќе открие дека ТИЕ (не се знае кои?) знаат многу повеќе за островот од Бен.
  • Ќе дознаеме дека Џејкоб има дете. (ако сакате да дознаете за кој се работи, видете го овој пост)
  • Стар пријател надвор од Островот ќе се сретне со некој лик кој воопшто и не сме го очекувале да го видиме.
Како и секогаш - чувствувајте се слободни да коментирате! Епизода 6x04 - спојлери за душа!!! Icon_wink
Вратете се на почетокот Go down
http://lostseries.blog.mk
Мики
Неизлечливо изгубен
Неизлечливо изгубен
Мики

Male
Број на мислења : 1282
Местолокација : Велес
Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :)
Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница.
Registration date : 2009-01-21

ПишувањеПредмет: Re: Епизода 6x04 - спојлери за душа!!!   Епизода 6x04 - спојлери за душа!!! I_icon_minitimeВто Окт 13, 2009 4:02 pm

Дефинитивно најдобра епизода, инаку јас би рекол дека во оваа епизода ќе продолжиме онаму каде што застанавме лани а додека пак во првите три епизоди ќе се дознава што би се случило доколку авонот слетал во лос ангелос Smile
Инаку човекот кој ќе го погребуваат е Џејкоб и Илана( со 5 букви) ќе му ја собира пепелта...
http://www.con.blog.com.mk
Losteech
Admin
Losteech

Male
Број на мислења : 2048
Местолокација : Скопје
Registration date : 2009-01-10

ПишувањеПредмет: Re: Епизода 6x04 - спојлери за душа!!!   Епизода 6x04 - спојлери за душа!!! I_icon_minitimeВто Окт 13, 2009 11:48 pm

Мики напиша:
Инаку човекот кој ќе го погребуваат е Џејкоб и Илана( со 5 букви) ќе му ја собира пепелта...
Може да биде и Лок...ама делот со пепелта веројатно ја прави оваа опција невозможна. Razz
http://lostseries.blog.mk
Sponsored content

ПишувањеПредмет: Re: Епизода 6x04 - спојлери за душа!!!   Епизода 6x04 - спојлери за душа!!! I_icon_minitime

Епизода 6x04 - спојлери за душа!!!
Вратете се на почетокот 
Страна 1 of 1
 Similar topics
-
» Спојлери за 6x03, 6x04 и 6x05
» Епизода 6x04 - The Substitute
» Because You Left - ГОЛЕМИ СПОЈЛЕРИ
» Неколку интересни спојлери
» Неколку нови спојлери