| Предложи серија | |
|
+6Qui-Gon Jinn Sawyer^^ maestro Darvel Lost angel Losteech 10 posters |
|
Автор | Порака |
---|
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Re: Предложи серија Чет Aвг 13, 2009 3:31 am | |
| ПА НЕ СЕЕЕЕЕ! Тоа е МОЕ посебно,индивидуално мислење, а ако некој направил quote тоа е тоа Добра е а? ОК ФАЛА за одговорот Намасте | |
|
| |
Darvel Модератор
Број на мислења : 560 Age : 37 Местолокација : Волково Хумор : Немам Registration date : 2009-01-19
| Предмет: Re: Предложи серија Чет Aвг 13, 2009 3:36 am | |
| | |
|
| |
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Re: Предложи серија Чет Aвг 13, 2009 3:50 am | |
| | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Re: Предложи серија Чет Aвг 13, 2009 3:55 am | |
| Дарвел....можеби сме зборувале таму не е битно. Сепак никој на никого овде на му рече има да кажуваш Џек е жив...секој си кажува што мисли. Ти викаш е умрен, јас жив,Лости жив. И сега има два за жив еден за мртов. И сега никој не е крив што Лости мисли така, јас мислам така и ти мислиш поразлично од нас. Ќе видиме на крај кој е во право и кој ќе го има во ракав она легенарно КОГА ВИ ВЕЛЕВ Инаку те прашав зошто гледаш Лост, зошто понекогаш ми делува како да мрчиш за серијата Намасте П.С.ПРВА НАД 1000 КОМЕНТАРИ! | |
|
| |
Darvel Модератор
Број на мислења : 560 Age : 37 Местолокација : Волково Хумор : Немам Registration date : 2009-01-19
| Предмет: Re: Предложи серија Чет Aвг 13, 2009 4:09 am | |
| - Losteech напиша:
- Еми по твојава логика, и Star Trek е фантазија...и Star Wars е фантазија...дури и Heroes е фантазија!
E, сега па и ти? Во Star Trek, Star Wars, Heroes, Stargate, Battlestar, Eureka, итн. работите се објаснети, секоја епизода слушаш по десетина научни термини, и иако сè тоа е базирано на научни теории, а не научни факти, сепак е наука... Во Загубени се е базирано на митологија, никој нема дадено објаснување за некоја од појавите. Дури неколкупати како одговор на прашање поврзано со некоја мистерија беше дадено: „така сака островот“... Тоа и не е баш објаснување... - LostyFox напиша:
- Ќе видиме на крај кој е во право и кој ќе го има во ракав она легенарно КОГА ВИ ВЕЛЕВ
Инаку те прашав зошто гледаш Лост, зошто понекогаш ми делува како да мрчиш за серијата
Намасте
П.С.ПРВА НАД 1000 КОМЕНТАРИ! За тоа и ти зборев прееска, „Ви реков“ не го трошам на фудбалот, ќе го чувам за после првата епизода. Не мрчам, туку ја анализирам серијата, така правам со повеќето сериозни серии/филмови што ги гледам... Честититки за 1002 коментари... | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Предложи серија Чет Aвг 13, 2009 4:13 am | |
| fala за честитките и сега ќе сменам слика Намасте за другото ОК е | |
|
| |
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Re: Предложи серија Чет Aвг 13, 2009 4:17 am | |
| Честитки до Натали. Ме претрка! - Darvel напиша:
- Losteech напиша:
- Еми по твојава логика, и Star Trek е фантазија...и Star Wars е фантазија...дури и Heroes е фантазија!
E, сега па и ти? Во Star Trek, Star Wars, Heroes, Stargate, Battlestar, Eureka, итн. работите се објаснети, секоја епизода слушаш по десетина научни термини, и иако сè тоа е базирано на научни теории, а не научни факти, сепак е наука... Во Загубени се е базирано на митологија, никој нема дадено објаснување за некоја од појавите. Дури неколкупати како одговор на прашање поврзано со некоја мистерија беше дадено: „така сака островот“... Тоа и не е баш објаснување... Добро, ама дека имаше научна-фантастика и пред петта сезона, имаше. Па мислам, окното што беше (во втора сезона). Ако ништо барем беше спомнат електромагнетизмот уште тогаш. | |
|
| |
Darvel Модератор
| Предмет: Re: Предложи серија Чет Aвг 13, 2009 4:19 am | |
| - LostyFox напиша:
- fala за честитките и сега ќе сменам слика
Намасте
за другото ОК е Треба да се менува слика по 1000 коментари? Добро, уште не сум во опасност... Инаку, да го послушам форумов и да предложам серија: "Eureka" - Закон серија... Некој може ја гледа на Канал 5. ------------- ДВОЕН ПОСТ ------------- - Losteech напиша:
- Честитки до Натали. Ме претрка!
Добро, ама дека имаше научна-фантастика и пред петта сезона, имаше. Па мислам, окното што беше (во втора сезона). Ако ништо барем беше спомнат електромагнетизмот уште тогаш. Електромагнетизам не е баш научна-фантастика, ама добро, попуштам. А во секој случај, што е важно во кој жанр е? | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Предложи серија Чет Aвг 13, 2009 4:24 am | |
| не треба, ама ми здосади старата од метју Не си Ја знам, ама не ја гледам Лости: И јас дури сега си видов, на 999 дека сум прва СЛИКАВА КАКО? ДОБРА Е? УБАВА, НЕУБАВА? НАМА УАТ? -------------- ДВОЕН ПОСТ -------------- - Darvel напиша:
- Losteech напиша:
- Честитки до Натали. Ме претрка!
Добро, ама дека имаше научна-фантастика и пред петта сезона, имаше. Па мислам, окното што беше (во втора сезона). Ако ништо барем беше спомнат електромагнетизмот уште тогаш. Електромагнетизам не е баш научна-фантастика, ама добро, попуштам. А во секој случај, што е важно во кој жанр е? A имплозијата на окното? А сето тоа што е во дневникот на Фарадеј, а експериментите што ги правеле де грутови? | |
|
| |
Losteech Admin
| Предмет: Re: Предложи серија Чет Aвг 13, 2009 4:35 am | |
| - Darvel напиша:
- "Eureka" - Закон серија... Некој може ја гледа на Канал 5.
Ја гледав, и се откажав, глупо ми беше да чекам на ТВ. Ќе си ја симнам кога ќе имам слободен термин за нови серии. - Цитат :
- А во секој случај, што е важно во кој жанр е?
Па ништо, онака, си дебатираме за да пополниме време. ЧЕСТИТО 200ти ПОСТ ИНАЧЕ! И честито нова слика на Натали. | |
|
| |
Darvel Модератор
| Предмет: Re: Предложи серија Чет Aвг 13, 2009 4:40 am | |
| - LostyFox напиша:
- СЛИКАВА КАКО? ДОБРА Е? УБАВА, НЕУБАВА?
НАМА УАТ? Истата слика, од друг агол... - LostyFox напиша:
- A имплозијата на окното? А сето тоа што е во дневникот на Фарадеј, а експериментите што ги правеле де грутови?
Имплозијата на окното, најверојатно беше од експлозив (кој Дезмонд го активираше со клучот) со цел да се затрпа изворот на магнетизмот. Фарадеј е физичар, нормално е да има дневник во кој што си ги запишува залутаните мисли, за подоцна да може да ги среди во одредена теорија/хипотеза/или нешто сл. (јас не сум физичар, па пак си запишувам такви белешки во стара тетратка што ми стои до компјутерот... ). Експериментите на Де Грутови се само спомнати, ама не се објаснети. | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Предложи серија Чет Aвг 13, 2009 4:42 am | |
| Тенкс уан мор тајм Намасте | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Предложи серија Чет Aвг 13, 2009 4:44 am | |
| хахахахха за сликата Не е иста. Различно е облечен, нема наочари и не си ја мести јаката туку рацете му се на врат Инаку за тоа другото еден збор ИНАЕТ! Ти текнува кога се инатевме за играта со елиминација на ликови? | |
|
| |
Darvel Модератор
| Предмет: Re: Предложи серија Чет Aвг 13, 2009 4:46 am | |
| | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Предложи серија Чет Aвг 13, 2009 4:52 am | |
| ОК за "јаките" aргументи Туку....кога бараме сличности, слична е и со од Лости Намасте | |
|
| |
Darvel Модератор
| Предмет: Re: Предложи серија Чет Aвг 13, 2009 4:58 am | |
| | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Предложи серија Чет Aвг 13, 2009 5:00 am | |
| наводниците кажуваат СЕ' Mojaва е изгледа ПРЕД! Кај ти текна Намасте | |
|
| |
Lost angel Модератор
Број на мислења : 320 Age : 35 Местолокација : on the island Registration date : 2009-01-22
| Предмет: Re: Предложи серија Чет Aвг 13, 2009 5:51 pm | |
| | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Предложи серија Пет Aвг 14, 2009 11:30 pm | |
| Еден збор за луда серија CALIFORNICATION Со Дејвид Духовни (актерот кој го играше Агент Фокс Мулдер во Икс Фајлс) Ептен е јака, малку безобразна, лошо се изразуваат( со пцовки) ама добра е Продукција SHOW TIME, а ја имаа давано и на HBO TV! Досега има излезено две сезони (24 епизоди) третата сезона почнува од есенва 2009 Повеќе на Википедија, иако за да ја загледате и ова ви е доволно НАМАСТЕ | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
| Предмет: Re: Предложи серија Нед Aвг 16, 2009 1:04 am | |
| ej во оваа последнава предложена серија од натето игра дејв од лост | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Предложи серија Нед Aвг 16, 2009 1:22 am | |
| хахахаххха и тоа си реков дека тој е издавачот а воедно и другар на Ханк Хе хе анкл ранкл скроз е ненормален Инаку за ова баш прееска пишав во темата кај Хуго! Намасте | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Предложи серија | |
| |
|
| |
| Предложи серија | |
|