Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Иан Сомерхалдер за премиерата Нед Јан 10, 2010 9:05 pm | |
| Знам дека ова може да се смета и за спојлер, но едноставно предобро е вакво нешто да се пропушти! Покрај добрите критики на Кристин и низа други веб-сајтови од Америка, на ред стигна и првата позитивна критика од актер кој имал можност да игра улога во самата премиера. Ова е извадок од интервју со Иан Сомерхалдер, кој, како што сите кои читаат и не читаат спојлери веќе знаат - се враќа годинава со мала улога во последната сезона заедно со многу други поранешни актери од серијата. Еве што тој имаше да каже за првите два часа од новата сезона. „ Бев ТОЛКУ шокиран и импресиониран од премиерата, што дури и сум благодарен што продуцентите се одлучиле да бидам дел од истата. Ова е големо нешто. Мислам, самото сценарио тежеше околу 4 кила. Ти седиш читајќи го и си викаш, ’Уф, е ова е една епизода од телевизија!’“ Од безбедносни причини (спојлери) нема да го линкам остатокот од интервјуто. Уште само 23 дена до премиерата! Спремете ги пуканките!!! | |
|
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
| Предмет: Re: Иан Сомерхалдер за премиерата Пон Јан 11, 2010 4:53 pm | |
| уф, му дале улога во СПОЈЛЕРИТЕ СЕ НЕДОЗВОЛЕНИ ВО ОВОЈ ДЕЛ ОД ФОРУМОТ! и се шокираше, ами па што ќе биде за финалето *Админ | |
|
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Re: Иан Сомерхалдер за премиерата Пон Јан 11, 2010 7:04 pm | |
| Мики, знам дека несакајќи ти се испушти, ама морав да го избришам спојлерот. Запомнете дека не смеете да пишувате спојлери на форумов, освен во спојлер-секцијата. | |
|
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
| Предмет: Re: Иан Сомерхалдер за премиерата Сре Јан 13, 2010 1:24 am | |
| - Losteech напиша:
- Мики, знам дека несакајќи ти се испушти, ама морав да го избришам спојлерот.
Запомнете дека не смеете да пишувате спојлери на форумов, освен во спојлер-секцијата. се извинувам, ама криво ми е оти заборавив што напишав и мислам дека тоа не беше спојлер, не знаев и дали е точно туку само моја претпоставка... али ај пис | |
|
Sponsored content
| Предмет: Re: Иан Сомерхалдер за премиерата | |
| |
|