| Оживуваат мртвите ликови?! | |
|
|
Автор | Порака |
---|
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Оживуваат мртвите ликови?! Чет Јун 04, 2009 2:20 am | |
| Голем број на трачеви се слушаат на другата страна на барата, кои велат дека продуцентите уште веднаш се фрлиле во мисија за враќање на оригиналните преживеани во серијата. Ова го објави DarkUFO денеска, но истовремено, вели дека не може да ја потврди со сигурност информацијава. Дали ќе ги видиме Чарли, Бун, Шенон и другите повторно во Изгубени?! | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
| Предмет: Re: Оживуваат мртвите ликови?! Чет Јун 04, 2009 12:36 pm | |
| Па добри гласини се шират, камоли ова да е вистина... | |
|
| |
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| |
| |
Sawyer^^ Мега фанатик
Број на мислења : 814 Age : 36 Местолокација : Кочани Registration date : 2009-02-17
| Предмет: Re: Оживуваат мртвите ликови?! Чет Јун 04, 2009 8:22 pm | |
| Се некако ми се чини дека ќе го вратат Чарли. Само во која форма и на кој начин - само Дарлтон знаат Гитарата на Харли и прстенот што го најде Сан сигурно се мал доказ дека ќе го видиме пак. А од останатите баш би сакал да го видам Еко, барем во флешбек. Мора да разјаснат која беше неговата улога и зошто Чудовиштето (читај: Есау) го уби. Еко како карактер имаше огромен потенцијал, па неговата приказна мора да ја надополнат. Од другите мртви (Бун, Шенон, Ники, Пауло) и не гледам некоја потреба пак да ги видиме. | |
|
| |
Losteech Admin
| Предмет: Re: Оживуваат мртвите ликови?! Чет Јун 04, 2009 8:51 pm | |
| Не знам дали знаете, ама Дарлтон неодамна изјавиле оти Еко бил планиран да издржи некаде до самиот крај на четвртата сезона, ама бидејќи актерот побарал да го „отпишат“ од серијата, морале да го убијат овој лик! Претходно продуцентите имаа изјавено дека тој требало да биде некаков вид на противник на Лок за преземање на улогата на лидер на Другите..штета што ова не се случи во серијата, ќе беше навистина интересно да се проследи. П.С. И јас би сакал, ако веќе враќаат дел од старите ликови, да ги вратат само Чарли и Еко. | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Re: Оживуваат мртвите ликови?! Пет Јун 05, 2009 2:29 am | |
| Јас ако се враќаат стари ликови сакам да ги вратат Ана Лусија и Еко. До некаде и Мајкл За другиве нема потреба од отворање на стари рани Namaste | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
| |
| |
Sawyer^^ Мега фанатик
Број на мислења : 814 Age : 36 Местолокација : Кочани Registration date : 2009-02-17
| Предмет: Re: Оживуваат мртвите ликови?! Пет Јун 05, 2009 5:38 pm | |
| - Losteech напиша:
Претходно продуцентите имаа изјавено дека тој требало да биде некаков вид на противник на Лок за преземање на улогата на лидер на Другите..штета што ова не се случи во серијата, ќе беше навистина интересно да се проследи.
Точно, Еко исто како Лок добиваше „сигнали“ од Островот. Сигурно ќе се покаже дека бил важен „играч“ во борбата меѓу Џејкоб и неговиот ривал. Чудовиштето сакаше да го стави на некаков тест, кој очигледно не го „положи“. Како и да е, ова е една од работите што мора да бидат објаснети во шестата сезона. | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Re: Оживуваат мртвите ликови?! Пет Јун 05, 2009 10:08 pm | |
| Eко беше ЅВЕРКА од човек посебно кога се запознававме со ликовите од теилсекшн Сете те се на сцената кога со дрвото го тресна соер Намасте | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
| Предмет: Re: Оживуваат мртвите ликови?! Пет Јун 05, 2009 11:48 pm | |
| ооо, полека оживува форумов... | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Оживуваат мртвите ликови?! Саб Јун 06, 2009 7:22 pm | |
| | |
|
| |
Sawyer^^ Мега фанатик
| Предмет: Re: Оживуваат мртвите ликови?! Пон Јун 08, 2009 3:29 am | |
| Темава ја направивме Еко-центрична, ама сега ми текна да го пишам ова... Најзакон сцена со него ми беше кога си ја пресече брадата пред Бен (кога го држеа како затвореник и го знаевме како Х. Гејл). Бен се тресеше од страв кога го виде. | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Оживуваат мртвите ликови?! Пон Јун 08, 2009 2:21 pm | |
| ДА, ама жално беше кога умре Се направија за да го спасат и на крајот Смоуки го истреска од земја Намасте | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Оживуваат мртвите ликови?! | |
| |
|
| |
| Оживуваат мртвите ликови?! | |
|