| Македонски КУП НА ЛИКОВИ! УЧЕСТВУВАЈТЕ И ВИЕ! | |
|
|
Автор | Порака |
---|
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Македонски КУП НА ЛИКОВИ! УЧЕСТВУВАЈТЕ И ВИЕ! Саб Aвг 22, 2009 10:35 pm | |
| Kуп на ликови, единствен во нашава земја! Она што Ви го ветив, дојде време и да го исполнам. Реков ќе има куп на ликови на кој што сите ние вљубеници во серијата Изгубени, ќе го избираме најдобриот лик и така и ќе биде. ПРАВИЛА!!! Купот на ликови каде што ние ќе треба да го избереме најдобриот лик, ќе се состои од 64 ликови. Ќе биде организиран во неколку групи и тоа: 1ва рунда елиминации, 2ра рунда елиминации,осмина финале, четврт финале, полу финале и финале. Во рундите постојано имаме натпревар помеѓу два лика, за кој ќе има анкета и нормално оној кој што ќе победи оди понатаму. Најдобрите два лика одат во финалето и таму ќе се одвива последната битка. Сите имате учествувано кај ДаркУфо, на купот на карактери на Енди, па и овде е скоро исто, само што на крајот типувате на еден лик, без да пишувате проценти. Значи имате само еден победник! ПРАВИЛА ЗА УЧЕСНИЦИТЕ!!! Вие сте должни откако јас ќе ги објавам ликовите и натпреварите кои ќе се одвиваат меѓу нив, да си размислите добро...многу добро и да си ја составите Вашата листа. Потоа листата ми ја праќате на e-mail мене и таа откако ќе стигне кај мене, веќе не трпи измени. Значи мислете чинете, правете, преправајте, НО, се додека листата не стигне кај мене, зошто после тоа НЕМА изменување. КАКО ЌЕ СЕ ОДВИВААТ НАТПРЕВАРИТЕ! Секој ден, ќе биде поставена анкета за два ликови. За нив исто така ќе има и мало објаснување (кој се, која е нивната улога, и некои такви кратки информации) кои иако сметам дека не се потребни, бидејќи добро ги знаеме ликовите сепак ќе ги има. Ќе има и фотографија од ликот. Покрај тоа ќе има и линк на неговото име, до добро познатата Лостпедија па кој сака може да си го прошири своето знаење за ликот за кој мисли дека треба да го даде гласот. Купот на ликови започнува во вторник на 25 Август така да побрзајте со Вашите листи! Листите ќе ги примам се до понеделник. Штом чукне минута по полноќ, крај! Затоа ПОБРЗАЈТЕ! Имејл адресата на која што можете да ми ги испраќате листите е оваа: lostyfox@yahoo.comЗа некои 15ина минути комплетната листа за купот на ликови ќе ја има достапна овде! НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ГО ЕДИНСТВЕНИОТ И ЗА ПРВ ПАТ ДОСЕГА ОРГАНИЗИРАН ВО МАКЕДОНИЈА, КУП НА ЛИКОВИ, каде што НИЕ, нај хард кор фановите на серијата ИЗГУБЕНИ ќе го изиграме. Ајде.... NamAste! UPDATE!Најновата вест е многу олеснувачка за сите Вас, учесниците во брекетот Куп на Ликови. Нема да има Ваши листи и една овдешна која ќе биде апдејтувана туку ќе има брекет на посебна страница на која ќе треба да го пополните и во секое време исто како и кај Дарк да го видите, да видите до каде е вашиот а и брекетот на другите и тн и тн. БРЕКЕТОТ Е ВО ИЗРАБОТКА, а страницата со се комлетниот брекет кој ќе можете да го потполнувате се до петок ќе ја имате достапна овде.
Последната промена е направена од LostyFox на Пон Aвг 24, 2009 2:53 am. Мислењето е променето 1 пати | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
| Предмет: Re: Македонски КУП НА ЛИКОВИ! УЧЕСТВУВАЈТЕ И ВИЕ! Нед Aвг 23, 2009 12:29 am | |
| како што пишав и на блог за жал нема да учестувам на купов... | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Re: Македонски КУП НА ЛИКОВИ! УЧЕСТВУВАЈТЕ И ВИЕ! Нед Aвг 23, 2009 2:58 am | |
| | |
|
| |
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Re: Македонски КУП НА ЛИКОВИ! УЧЕСТВУВАЈТЕ И ВИЕ! Нед Aвг 23, 2009 7:57 am | |
| Не ја разбирам финтава со листиве. Зошто би праќале листи кога ќе има анкети за гласање? Инаку ако сакаш купов можеш да го одржуваш и на форумот, ќе ти направам посебен под-форум... | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Македонски КУП НА ЛИКОВИ! УЧЕСТВУВАЈТЕ И ВИЕ! Нед Aвг 23, 2009 2:15 pm | |
| Па мора јас да имам една Ваша листа...која нема да може да ја менувате кога сакате како сакате. Исто како кај Дарк бе Лости. Мора да ви го знам јас вашиот исход од вашата листа(брекет) сваќаш? А на анкетата се гласа еден против друг...исто пак како кај Дарк...пример Џек - Илана(правам анкета) оди Џек... и така натаму, при што секоја промена, значо кога некој ќе победи листата ќе биде абдејтувана...сваќаш? Намасте П.С.Ќе се договориме...можеш да отвориш всушност уште сега | |
|
| |
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Re: Македонски КУП НА ЛИКОВИ! УЧЕСТВУВАЈТЕ И ВИЕ! Нед Aвг 23, 2009 3:35 pm | |
| - LostyFox напиша:
- Па мора јас да имам една Ваша листа...која нема да може да ја менувате кога сакате како сакате. Исто како кај Дарк бе Лости. Мора да ви го знам јас вашиот исход од вашата листа(брекет) сваќаш?
А на анкетата се гласа еден против друг...исто пак како кај Дарк...пример Џек - Илана(правам анкета) оди Џек... и така натаму, при што секоја промена, значо кога некој ќе победи листата ќе биде абдејтувана...сваќаш? Да ама што ќе ни е да правиме листа не ми е јасно???? Ќе има награди или? | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Македонски КУП НА ЛИКОВИ! УЧЕСТВУВАЈТЕ И ВИЕ! Нед Aвг 23, 2009 4:23 pm | |
| A ти како мислиш без листа? Само ставам анкети, и после на крај како ќе знаеме кој победил? Не се победници сите што им победил омилениот Намасте незнам што не ти е јасно. Исто е како кај Дарк...мора секој да си има свој брекет, за јас да знам, сваќаш....инаку во што е поентата ако само ставам анкети...кога нема поени, ова она | |
|
| |
Losteech Admin
| Предмет: Re: Македонски КУП НА ЛИКОВИ! УЧЕСТВУВАЈТЕ И ВИЕ! Нед Aвг 23, 2009 5:33 pm | |
| - LostyFox напиша:
- A ти како мислиш без листа?
Само ставам анкети, и после на крај како ќе знаеме кој победил? Не се победници сите што им победил омилениот Па добро, ама DarKUFO има свој пријател кој има посебна веб-страна за брекети, а вака ние ќе треба да се мачиме преку Word или сл... Ми изгледа прекомплицирано некако. Како сакаш, мене ми е сеедно. | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Македонски КУП НА ЛИКОВИ! УЧЕСТВУВАЈТЕ И ВИЕ! Нед Aвг 23, 2009 5:58 pm | |
| вие единствено што треба е да си направите своја листа, откако јас ќе ја имам неа...само ќе ги абдејтувам со победници и изгубени Значи еднаш ја правите само и толку Е малку комплицирано додуша, ама немам поинаква идеа за да го упростам Намасте | |
|
| |
Sawyer^^ Мега фанатик
Број на мислења : 814 Age : 36 Местолокација : Кочани Registration date : 2009-02-17
| Предмет: Re: Македонски КУП НА ЛИКОВИ! УЧЕСТВУВАЈТЕ И ВИЕ! Нед Aвг 23, 2009 6:19 pm | |
| Интересно, добро што се сети на вакво нешто! Ај ќе гледам да направам листа, па да учествувам. Баш да видиме кој е омилен кај македонските фанови. | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Македонски КУП НА ЛИКОВИ! УЧЕСТВУВАЈТЕ И ВИЕ! Нед Aвг 23, 2009 6:33 pm | |
| Лостич, Мики и Соер....ги чекам вашите листи Namaste | |
|
| |
IceMan Преживеан
Број на мислења : 85 Age : 30 Местолокација : DHARMA Работа/Хоби : Gledanje Lost :D Registration date : 2009-05-25
| Предмет: Re: Македонски КУП НА ЛИКОВИ! УЧЕСТВУВАЈТЕ И ВИЕ! Нед Aвг 23, 2009 10:38 pm | |
| ај сеа сум мртов уморен, утре ке процчитам се подетално и ке ти пратам позз | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Македонски КУП НА ЛИКОВИ! УЧЕСТВУВАЈТЕ И ВИЕ! Нед Aвг 23, 2009 11:57 pm | |
| ok Дане чекам и твое членство Namaste | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
| Предмет: Re: Македонски КУП НА ЛИКОВИ! УЧЕСТВУВАЈТЕ И ВИЕ! Чет Aвг 27, 2009 7:46 pm | |
| и jaс се зачленив | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| |
| |
maestro Модератор
Број на мислења : 248 Age : 30 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-20
| Предмет: Re: Македонски КУП НА ЛИКОВИ! УЧЕСТВУВАЈТЕ И ВИЕ! Пет Aвг 28, 2009 7:39 pm | |
| Јас не сфатив нешто. Листата треба да биде со ликови, така? И кој треба да биде бројот за таа листа? :S | |
|
| |
Losteech Admin
| Предмет: Re: Македонски КУП НА ЛИКОВИ! УЧЕСТВУВАЈТЕ И ВИЕ! Пет Aвг 28, 2009 7:44 pm | |
| - maestro напиша:
- Јас не сфатив нешто. Листата треба да биде со ликови, така? И кој треба да биде бројот за таа листа? :S
Каков број? | |
|
| |
maestro Модератор
Број на мислења : 248 Age : 30 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-20
| Предмет: Re: Македонски КУП НА ЛИКОВИ! УЧЕСТВУВАЈТЕ И ВИЕ! Пет Aвг 28, 2009 7:45 pm | |
| - Losteech напиша:
- maestro напиша:
- Јас не сфатив нешто. Листата треба да биде со ликови, така? И кој треба да биде бројот за таа листа? :S
Каков број? Па мислев на тоа колку ликови треба да напишам, 10, 20, 30...? | |
|
| |
Losteech Admin
| Предмет: Re: Македонски КУП НА ЛИКОВИ! УЧЕСТВУВАЈТЕ И ВИЕ! Пет Aвг 28, 2009 7:53 pm | |
| - maestro напиша:
- Losteech напиша:
- maestro напиша:
Каков број? Па мислев на тоа колку ликови треба да напишам, 10, 20, 30...? Ааа, на погрешен пост си, читај ги инструкциите од тука! | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Македонски КУП НА ЛИКОВИ! УЧЕСТВУВАЈТЕ И ВИЕ! Пет Aвг 28, 2009 11:45 pm | |
| Маестро ете лости ти кажал Фала Лости Намасте | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Македонски КУП НА ЛИКОВИ! УЧЕСТВУВАЈТЕ И ВИЕ! | |
| |
|
| |
| Македонски КУП НА ЛИКОВИ! УЧЕСТВУВАЈТЕ И ВИЕ! | |
|