Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
Предмет: Мој трејлер за петтата сезона Пон Јун 22, 2009 4:14 pm
Немав што да правам деновиве па го направив првиот официјален македонски трејлер за петтата сезона. =)) Чек ет аут
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
Предмет: Re: Мој трејлер за петтата сезона Пон Јун 22, 2009 5:32 pm
Не сум во можност да го гледам, ама сигурен си дека е петта сезона, да не мислеше на шеста?
Намасте
П.С.Кога можам ќе го гледам
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
Предмет: Re: Мој трејлер за петтата сезона Пон Јун 22, 2009 6:34 pm
LostyFox напиша:
Не сум во можност да го гледам, ама сигурен си дека е петта сезона, да не мислеше на шеста?
Намасте
П.С.Кога можам ќе го гледам
За петтата е!
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
Предмет: Re: Мој трејлер за петтата сезона Вто Јун 23, 2009 4:01 pm
браво, браво одличен трејлер... а1 можат да учат од тебе... уште еднаш браво
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
Предмет: Re: Мој трејлер за петтата сезона Сре Јун 24, 2009 3:19 am
Како што кажав не го гледав, па затоа мислев дека си грешка...видеово е закон....АВЦ абе што чекате земајте го Иван за Трјлери правење!!!!!!!!!!!!!!!!!(вика на цел глас)
Losteech Admin
Предмет: Re: Мој трејлер за петтата сезона Сре Јун 24, 2009 4:12 am
Фала, фала, ама мене не ми се допаѓа нешто премногу, тоа авионот е детски и ќе го променам во идниве трејлери... =)) Иначе Мики јас од кога видов какви трејлери А1 прават почнав да си правам и јас, за резил, да видат на кое ниво се!
LostyFox Супер модератор
Предмет: Re: Мој трејлер за петтата сезона Чет Јун 25, 2009 3:06 am
ha ha ha ти текнува со мит кевин џонсон трејлерот? хахаххха кога се сетам се помочувам од смеење намасте
Losteech Admin
Предмет: Re: Мој трејлер за петтата сезона Чет Јун 25, 2009 5:08 pm
LostyFox напиша:
ha ha ha ти текнува со мит кевин џонсон трејлерот? хахаххха кога се сетам се помочувам од смеење намасте
Не ми текнува, не ги памтам нивните глупости, пермаментно ги сместувам во Рисајкл Бин...
LostyFox Супер модератор
Предмет: Re: Мој трејлер за петтата сезона Вто Jул 07, 2009 10:52 am
Aбе вика највозбудливата епизода досега....се запознаваме со старо нов лик...кевин џонсон...и на крај го даваат мајкл кај што се ракува со френк лапидус и му вика хај ај ем кџ
Намасте
Losteech Admin
Предмет: Re: Мој трејлер за петтата сезона Вто Jул 07, 2009 6:16 pm
LostyFox напиша:
Aбе вика највозбудливата епизода досега....се запознаваме со старо нов лик...кевин џонсон...и на крај го даваат мајкл кај што се ракува со френк лапидус и му вика хај ај ем кџ
Намасте
Се сетив, тоа беше за Ji Yeon мислам, не за Kevin Johnson, а пустите за да привлечат гледачи го прикажаа нај WTF моментот (покрај ФФ-ФБто) од епизодата!
LostyFox Супер модератор
Предмет: Re: Мој трејлер за петтата сезона Пон Jул 13, 2009 8:22 pm
e ajde de =)
Namaste
LostyFox Супер модератор
Предмет: Re: Мој трејлер за петтата сезона Пон Jул 13, 2009 8:23 pm
P.S.Мислам дека беше за Кевин Џонсон. Вика: Еден лик ќе се врати, повторно во фокусот на вниманието, со нов идентитет и на крај Здраво јас сум Кевин Џонсон
Намасте
Shadow Преживеан
Број на мислења : 106 Age : 33 Местолокација : na havai Registration date : 2009-02-04
Предмет: Re: Мој трејлер за петтата сезона Чет Aвг 27, 2009 1:33 am
Еее затоа ја одамна се откажав од а1. Иначе добар ти е трејлеров, ми се свиѓа као се совпаѓа со текстот
Losteech Admin
Предмет: Re: Мој трејлер за петтата сезона Чет Aвг 27, 2009 3:36 am
Shadow напиша:
Еее затоа ја одамна се откажав од а1. Иначе добар ти е трејлеров, ми се свиѓа као се совпаѓа со текстот
Фала, во подготовка ми е и нов. Ќе биде некогаш и негде.
LostyFox Супер модератор
Предмет: Re: Мој трејлер за петтата сезона Чет Aвг 27, 2009 9:34 am