Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
Предмет: Откриена „мистеријата“ за Либи Пон Jул 06, 2009 3:43 am
Ова е официјално интервју со продуцентите на Изгубени, па од таа причина информациите не ги сметам за спојлери.
Еве ги нештата кои Дарлтон ни ги открија: - се чини дека Метју Фокс и покрај тоа што во секоја можна пригода вели дека го знае крајот, всушност лаже!!! Сепак, доста е возможно продуцентите да се шегуваа, со оглед на тоа што е прилично тешко да се распознае кога се сериозни, а кога не. - и официјално (по стоти пат) е потврдено дека Емили де Равин (Клер) ќе ја видиме со сигурност во последната сезона. - за разлика од Емили, не ни беше потврдено дали Хенри Иан Кјусик (Дез) ќе го видиме пак, иако Демон и Карлтон признаа оти бил премалку присутен во изминатава сезона. Според мене, тоа е добар знак...но, кога е LOST во прашање се’ е можно... - и за крај, Линделоф конечно ни ја објасни мистеријата за Либи!!! Всушност, според тоа што тој го кажа - не ни имало мистерија. Во скратена верзија: откако нејзиниот маж починал, таа полудела од тага и чиста случајност била што завршила во Санта Роза (менталната институција) во која исто така го гледавме и Харли. Откако се опоравила од шокот, ја напуштила установата, му го дала бродот на нејзиниот маж "Elizabeth" на Дезмонд и по неколку години завршила на Островот. Патем речено, не би требало да ги кривиме продуцентите во врска со овој „пропуст“ бидејќи самата актерка Синтија Ватрос одбила да глуми во серијата повторно...
да бе на ова видео мислев...штета што не сакала да се врати, ако се вратела ке имавме друга и подобра приказна! Но што е тука е!
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
Епа Мики... зарем ти се сеќаваш на сите ликови кои си ги запознал во животот Плус ова е филм, ако сакале продуцентите да се сеќава ќе се сеќаваше Штета што актерката одбила да игра понатаму во Изгубени, сигурно ќе имавме добра приказна... но што е тоа е. И без тоа има многу мистерии за откривање
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
ее ова е серија, и секој кој ја гледа си го поставува тоа прашање, особено кога два главни лика се сретнале во минатото а сега не се сеќаваат...
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
Абе не беше фер...си мислевме дека е од страна на продуцентите грешката а проблемот бил во неа...и незнам зошто ама вакви работи почнаа да ме нервираат. Каква е оваа НЕсериозност на актериве. Му текнува си одат...на што личи....не за друго ако сакаат и ич пари нека не земат или нека земат милиони, ама серијата ја пустат. Сетете се само на прекрасната приказна која ја имале измислено Дарлтон за Еко, па за Русо, за Либи...
Навистина немаат ли договори овие? Или нека ги казнуваат некако, зошто најголемата штета ја трпи серијата
Намасте
П.С.За она со Џек...па тој колку јас што сум информирана никогаш не рекол дека ЗНАЕ како ќе заврши...тој не ги знае ни последните 2-3 минути...тој знаел само една слика како тоа би завршило...и вели дека незнаел ниеден лик како ќе заврши со приказната, но во последно време нешто многу зборува за умирање...сите можело да умрат, тој да умре....да се надеваме дека нема да имаме глуп крај
Намасте по вторпат
IceMan Преживеан
Број на мислења : 85 Age : 30 Местолокација : DHARMA Работа/Хоби : Gledanje Lost :D Registration date : 2009-05-25
Предмет: Re: Откриена „мистеријата“ за Либи Вто Jул 07, 2009 4:48 am
Натали Џек во интервјуата уште од 2ра сезона кога ке го прашаат дали знае како лост ке заврши он зборува да! само сега во последново зборуваше за последната слика, ама сепак мислам дека го знае крајот ама не во детали. А да рече и дека знае сторилајнот на првите 5-6 епизоди од 6та сезона! Само не сваќам ако крајот не е сцена а слика (а не е она L O S T) што би можеле...моја претпоставка или островот или затворено око!
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
Предмет: Re: Откриена „мистеријата“ за Либи Вто Jул 07, 2009 6:01 am
Мики напиша:
а мене не ми е јасно како либи не се сеќава на Харли...уште тоа нека ми го објаснат продуцентите
naumdb напиша:
Епа Мики... зарем ти се сеќаваш на сите ликови кои си ги запознал во животот Плус ова е филм, ако сакале продуцентите да се сеќава ќе се сеќаваше Штета што актерката одбила да игра понатаму во Изгубени, сигурно ќе имавме добра приказна... но што е тоа е. И без тоа има многу мистерии за откривање
Како што ти објасни Наум во серија се е можно. И плус, треба да имаме в предвид дека Либи и да го видела Харли (или обратно) не би се сетила бидејќи се наоѓаше во МЕНТАЛНА ИНСТИТУЦИЈА!
LostyFox напиша:
Навистина немаат ли договори овие? Или нека ги казнуваат некако, зошто најголемата штета ја трпи серијата
Немаат договор, зашто не знаат кога ќе им притребаат...а актерите не можат да ги чекаат зашто ќе останата без леб. Не се работи за никакво казнување, тоа би било банално...
Цитат :
П.С.За она со Џек...па тој колку јас што сум информирана никогаш не рекол дека ЗНАЕ како ќе заврши...тој не ги знае ни последните 2-3 минути...тој знаел само една слика како тоа би завршило...и вели дека незнаел ниеден лик како ќе заврши со приказната, но во последно време нешто многу зборува за умирање...сите можело да умрат, тој да умре....да се надеваме дека нема да имаме глуп крај
Па тоа е тоа, ама ако го виде интервјуто, Демон рече дека „едвај чека да дознае на што мислел Метју“, сега дали се зезаше или не, ни Џејкоб не знае!
IceMan напиша:
Само не сваќам ако крајот не е сцена а слика (а не е она L O S T) што би можеле...моја претпоставка или островот или затворено око!
Абе исто ти е, последна слика = последна сцена.
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
Предмет: Re: Откриена „мистеријата“ за Либи Вто Jул 07, 2009 10:17 am
Лости што си пишал бре погоре...
Јас мислев дека поради таквото однесување актерите треба да се казнат и тоа според мене ич не е банално. Нека им скратат од платата па да видиме тогаш дали ќе се однесуваат детски. Мира Фурлан кога се откажа изјави дека поради проблемите кои ги имала со мажот заради местото на живеење таа решава да паузира ода серијата. Е аман не е ова пазар. Кога ќе ми текне идам, кога ќе ми текне си одам. Ако Дарлтон испланирале приказна за нејзиниот лик а таа си замине се се пореметува, ако ме разбираш што сакам да ти кажам
Намасте
П.С.За Џек. Па тој сам кажува дека седел со Дејмон на вечера и тој му открил неколку детали, што сметам дека е виситна. А зошто овој Линделов се зафркава незнам