Откриена центричноста на десеттата и единаесеттата епизода
3 posters
Автор
Порака
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
Предмет: Откриена центричноста на десеттата и единаесеттата епизода Чет Јан 07, 2010 7:17 pm
6x11 ќе биде Дезмонд-центрична епизода, а во истата ќе ја видиме повторно Собата 23 (Room 23). 6x10 пак ќе биде Џин/Сан центрична. Се’ уште сме во исчекување на насловите на епизодите...
Добро е што Дезмонд ќе добие повеќе место во последната сезона, дефинитивно заслужува такво нешто!
Sawyer^^ Мега фанатик
Број на мислења : 814 Age : 36 Местолокација : Кочани Registration date : 2009-02-17
Предмет: Re: Откриена центричноста на десеттата и единаесеттата епизода Пет Јан 08, 2010 7:24 pm
Ова за Дезмонд е одлична вест, само не ми е јасно зошто Дез го нема на промотивните слики и постери за новата сезона.
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
Предмет: Re: Откриена центричноста на десеттата и единаесеттата епизода Пет Јан 08, 2010 7:29 pm
Sawyer^^ напиша:
Ова за Дезмонд е одлична вест, само не ми е јасно зошто Дез го нема на промотивните слики и постери за новата сезона.
Го има на тој огромниот постер, а на другите и јас не сум го забележал. Можеби ова има нешто со тоа што се мавташе по судови во изминатите месеци па не сакаат ABC да привлечат лош публицитет....
Sawyer^^ Мега фанатик
Број на мислења : 814 Age : 36 Местолокација : Кочани Registration date : 2009-02-17
Предмет: Re: Откриена центричноста на десеттата и единаесеттата епизода Пет Јан 08, 2010 7:32 pm
Кога сме веќе кај тоа, има нешто ново за судскиот спор на актерот? Не сум баш во тек за тоа...
Losteech Admin
Предмет: Re: Откриена центричноста на десеттата и единаесеттата епизода Пет Јан 08, 2010 7:38 pm
Sawyer^^ напиша:
Кога сме веќе кај тоа, има нешто ново за судскиот спор на актерот? Не сум баш во тек за тоа...
Судот одлучи дека не бил крив... Благодарение на оваа одлука веројатно ќе имаме можност да го гледаме Дез повеќе во вториот дел од идната сезона. )
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
Предмет: Re: Откриена центричноста на десеттата и единаесеттата епизода Саб Јан 09, 2010 12:49 am
а ако одлучеше дека е крив...што тогаш
Losteech Admin
Предмет: Re: Откриена центричноста на десеттата и единаесеттата епизода Саб Јан 09, 2010 3:07 am
Мики напиша:
а ако одлучеше дека е крив...што тогаш
Тогаш ќе беше во затвор и немаше да го видиме во шестата сезона.
Sponsored content
Предмет: Re: Откриена центричноста на десеттата и единаесеттата епизода
Откриена центричноста на десеттата и единаесеттата епизода