Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
Предмет: Откриена мистеријата за Чарли...или не? Саб Јун 06, 2009 2:35 am
Доминик Монањан (Чарли) ќе стане дел од екипата на некоја едночасовна драма која се прикажува, исто како и Lost, на ABC. Впрочем, токму ова е причината поради која тој се појавува во рекламната кампања на телевизијата, играјќи фудбал на маса со Кортни Кокс (Моника од „Пријатели), Патрик Демпси (Дерек од „Вовед во Анатомија) и Ед О'Нил („Модерна Фамилија“). Или пак, се работи за скриен сигнал кој ни го праќаат сценаристите?!
Во едноминутната реклама, откако Кортни намерно ќе ја бутне масичката за да им дадат гол на Демпси и О'Нил, „овчарот“ од „Вовед во Анатомија“ му се обраќа на Доминик со овие зборови:-„Ти си мртов!“, на што овој пак одговара „Бев.“
Оваа реклама е доста збунувачка и носи дозина прашања со себе. Којзнае, можеби се работи за евтин трик, или пак, можеби со ова ABC и Дарлтон ни даваат јасен знак дека Чарли навистина се враќа...?? За жал, сега-засега сите можности остануваат отворени.
Единствен кој (покрај одговорните од ABC) го знае одговорот е ДокАрцт од EW, но, како што тој тврди, не смее да го каже. Па, барем тој така тврди!
Како и да е, ова ми изгледаше интересно и затоа го споделувам со вас. Ставено е во спојлер секцијата бидејќи сеуште е отворена можноста Чарли да има камбек во Lost, а по оваа вест - дури и повеќе!
Кое е вашето мислење за ова?
Update 06.06: еве ја рекламата
Последната промена е направена од Losteech на Саб Јун 06, 2009 4:37 pm. Мислењето е променето 1 пати
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
Предмет: Re: Откриена мистеријата за Чарли...или не? Саб Јун 06, 2009 3:01 am
Патрик Демпси е КУЛ
Toa e zaklucokot
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
Имаше неколку хинтови дека ќе го видиме пак (прстенот, кутијата за гитара итн.). Интересно ќе биде да се врати Чарли, ама само ако добро го вклопат тоа во целата приказна. Инаку, ќе изгледа малце глупаво.
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
Да се надеваме дека знаат што прават сценаристиве...
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
Па во 4та сезона, не беше лошо, кога му се појави на Хуго. Кратко беше ама беше добро
Намасте
Sawyer^^ Мега фанатик
Број на мислења : 814 Age : 36 Местолокација : Кочани Registration date : 2009-02-17
Предмет: Re: Откриена мистеријата за Чарли...или не? Пон Јун 08, 2009 3:25 am
LostyFox напиша:
Па во 4та сезона, не беше лошо, кога му се појави на Хуго. Кратко беше ама беше добро
Намасте
Да, тоа беше добро. Нема да пречи ако пак го стават во таква сцена. Ама, да „воскресне“ или нешто слично, некако не ми оди. А и не мора да го видиме пак по секоја цена. На пример, сцената со Ана Лусија во петтата сезона и не беше потребна, ама ајде... барем се потсетивме и на неа.
LostyFox Супер модератор
Мене пак сецната со Ана Лулу ми беше закон ептен. Гледа Хуго цајкани назад и кога оп излегува Ана Лусија му кажува тоа што треба да му каже и Хуго се врти назад нема трага од никакви цајакни се било во неговиот мозок. ЗАКОН сцена!
Намасте
П.С. И онаа кога Чарли да му докажи на Хуго дека е жив му шлакна шамар беше ЗАКОН сцена!
RocknRolla Фанатик
Број на мислења : 383 Age : 33 Местолокација : Skopje Registration date : 2009-07-25
хммм, мислам дека ова е само обична реклама за ABC со неколку различни ликови од серииве (доминик бил мртов, кортни е комична, патрик е доктор и ед си е таков како у серијата ).
LostyFox Супер модератор