| Чарли Пејс | |
|
|
Автор | Порака |
---|
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Чарли Пејс Вто Jул 14, 2009 3:05 pm | |
| Име: Чарли ПејсЧлен на: Преживеаните Статус: Мртов Чарли Пејс беше преживеан од средниот дел на авионот Океаник 815 лет. Пред несреќата, тој беше басист и композитор на Рок Бендот Drive Shaft. За време на уривањето на авионот, тој шмркаше хероин во авионското VC. Тој беше нарко зависник, кој подоцна се излечи. На островот најдобро беше прифатен (покрај сите проблеми, од кои и наркоманијата) најдобро беше прифатен од Клер и нејзиниот син Арон. Откако неколку пати избегна сигурна смрт, која беше предвидена од Дезмонд, на крајот Чарли умре,доброволно, за да ги спаси другите преживеани. Тој се удави на 91 ден од паѓањето на авионот на острвот. По враќањето од The Looking Glass станицата (која беше подвода) преживеаните беа известени за херојската смрт на Чарли од Дезмонд. Најдобриот островски пријател на Чарли беше Харли По заминувањето од островот на шестмината преживеани (Океаник 6), меѓу кои беше и Хуго, по кратко време Чарли почна да му се појавува како визија и постојано да му кажува некои битни работи од кои и можеби најбитната дека тој треба да се врати на островот. Прашања за дебата во врска со ликот! -Дали Ве нервираше како лик или пак толку го засакавте што сега ви недостасува? -Дали има некој мистерија која сметате дека не е решена а е поврзана со Чарли и ако има која е таа? -Дали би сакале да го видите повторно во Изгубени? | |
|
| |
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Re: Чарли Пејс Вто Jул 14, 2009 4:29 pm | |
| -Дали Ве нервираше како лик или пак толку го засакавте што сега ви недостасува? Во втора сезона ме нервираше малку (кога пак почна да се дрогира), ама после го засакав толку многу како лик што кога ја видов таа сцената од Flashes Before Your Eyes не можев да се соземам со часови... -Дали има некоја мистерија која сметате дека не е решена а е поврзана со Чарли и ако има која е таа? Не ми текнува да има некоја... -Дали би сакале да го видите повторно во Изгубени? Да, но не би сакал да биде само привидение...иако, многу е возможно тоа да се случи. | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Re: Чарли Пејс Вто Jул 14, 2009 6:02 pm | |
| - Losteech напиша:
- -Дали Ве нервираше како лик или пак толку го засакавте што сега ви недостасува?
Во втора сезона ме нервираше малку (кога пак почна да се дрогира), ама после го засакав толку многу како лик што кога ја видов таа сцената од Flashes Before Your Eyes не можев да се соземам со часови... И мене истото ме нервираше, посебно ме изнервира тоа кога го направи пожарот и го киднапира Арон и кога со Соер ја киднапираа Сан (тие две сцени многу ме разочара Чарли) - Цитат :
- -Дали има некоја мистерија која сметате дека не е решена а е поврзана со Чарли и ако има која е таа?
Не ми текнува да има некоја... Има. Таа со прстенот од Драјв Шафт. Кога го остави кај Арон во колевката, мислам дека го најде некој ама кој? Не памтам - Цитат :
- -Дали би сакале да го видите повторно во Изгубени?
Да, но не би сакал да биде само привидение...иако, многу е возможно тоа да се случи. Се согласувам потполно. Убаво би било за крај да ги видиме сите ликови барем на многу кратко, ама се разбира да се добро вклопени, а не без врска сцени, само колку да се рече ете ги вративме Намасте | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
| Предмет: Re: Чарли Пејс Вто Jул 14, 2009 8:10 pm | |
| еден од најзабавните ликови заедно со Харли се разбира | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Чарли Пејс Сре Jул 15, 2009 2:00 pm | |
| Ok сето тоа А за прашањава што мислиш? Намасте | |
|
| |
Sawyer^^ Мега фанатик
Број на мислења : 814 Age : 36 Местолокација : Кочани Registration date : 2009-02-17
| Предмет: Re: Чарли Пејс Сре Jул 15, 2009 7:12 pm | |
| - Не ме нервираше, баш напротив, Чарли беше закон типче. Бев помалку разочаран што умре толку рано.
- Конкретно за него и нема некоја мистерија, освен дали прстенот некогаш ќе дојде кај Клер и Арон. Инаку, Сан го најде прстенот во финалето на петтата сезона.
- Не сакам да има ресетирање на настаните и оживување на мртвите ликови. Ако го вратат, може како визија или дух, како во TBOTE. | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Чарли Пејс Чет Jул 16, 2009 12:12 am | |
| Соер Не умре рано, умре токму на време. Барем јас незнам каква приказна би имал уште овие две сезони Фала што ме потсети, некогаш ми се блокира мозокот и заборавам некои работи вакви Како визија или дух, ама ако успеат добро да го вклопат, ако не немора, колку само да речат ете го вративме Чарли Намасте | |
|
| |
Sawyer^^ Мега фанатик
Број на мислења : 814 Age : 36 Местолокација : Кочани Registration date : 2009-02-17
| Предмет: Re: Чарли Пејс Чет Jул 16, 2009 4:58 am | |
| | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Чарли Пејс Чет Jул 16, 2009 2:49 pm | |
| hahahaha Хуго, Чарли и Мајлс со поткрепа на прекарите и изреките на Соер...сите на куп заедно ќе биде МНОГУ ЗАКОН Намасте П.С.Благодарам | |
|
| |
RocknRolla Фанатик
Број на мислења : 383 Age : 33 Местолокација : Skopje Registration date : 2009-07-25
| Предмет: Re: Чарли Пејс Чет Jул 30, 2009 4:44 am | |
| е чарли го има на две места | |
|
| |
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Re: Чарли Пејс Пет Jул 31, 2009 3:09 am | |
| | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Чарли Пејс Пет Jул 31, 2009 2:39 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Чарли Пејс | |
| |
|
| |
| Чарли Пејс | |
|