Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Чарли се вратил?! Чет Сеп 17, 2009 10:46 pm | |
| „Имам пријател кој беше доволно среќен за да глуми како статист за снимање на некоја сцена од Lost неодамна. Мојот пријател од очигледни причини не можеше да каже ништо директно, но можам дел од тоа што тој го знае да ви го пренесам на вас и сите што ја читаат вашата страна. Мојот другар бил на авионски сет! Тој никогаш претходно не го гледал шоуто, па се обидов да дознаам и сфатам се што тој видел според неговите описи (и мои претпоставки). Авионот наликува на летот 815 и на него биле Џек, Кејт (со лисици) и некој тип (Маршалот? Не знаеме се’ уште!), Саид, некоја стјуардеса (Синди, најверојатно?) и ЧАРЛИ!!! Сигурно имало многу повеќе од ова, но тоа е се што тој знаеше/смееше да ми опише. Сите биле во облеката која ја носеле пред паѓањето на авионот. Покрај ова, се чини дека Чарли имал некаков инцидент (предозирање?) во нужникот. Ресeтирање? Алтернативна реалност? Кој знае...LOL!“ Извор: Chinese Chicken @ DarkUFOШто мислите Вие за ова?! | |
|
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
| Предмет: Re: Чарли се вратил?! Саб Сеп 19, 2009 12:22 am | |
| ц ц само да нема ресетирање... | |
|
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Чарли се вратил?! | |
| |
|