| DarkUFO куп на карактери | |
|
+4IceMan Sawyer^^ Losteech LostyFox 8 posters |
|
|
Автор | Порака |
---|
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
| Предмет: Re: DarkUFO куп на карактери Саб Окт 17, 2009 10:33 pm | |
| еве вака ќе биде листата Ако победи Лок: 1. Мики Тошевски(мојот втор брејкет) 2. Дане Ангов 3. Наталија Трајковска 4. Иван Величковски 5. Мики Тошевски(мојот официјален брејкет) 6. Стефан Блажевски 7-12 Си остануваат на истите позиции ------------------- А награди ќе земат 1. Дане Ангов 2. Натали Трајковска 3. Иван Величковски
Ако победи Бен 1. Стефан Блажевски 2. Мики Тошевски(2) 3. Дане Ангов 4. Мики Тошевски(1) 5. Наталија Трајковска 6. Иван Величковски 7-12 Си ги задржуваат истите места ---------------------------- А награди ќе земат 1. Стефан Блажевски 2. Дане Ангов 3. Мики Тошевски
Значи Дане е сигурен со една награда...
П.С Се извинувам на некој ако му го згрешив името или презимето Поздрав | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| |
| |
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
| Предмет: Re: DarkUFO куп на карактери Саб Окт 17, 2009 10:40 pm | |
| Некој | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Re: DarkUFO куп на карактери Саб Окт 17, 2009 10:42 pm | |
| - Мики напиша:
- Некој
A ти немаше три профили? | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
| Предмет: Re: DarkUFO куп на карактери Саб Окт 17, 2009 10:44 pm | |
| не...
Јас овој вториот го направив бидејќи не ми текнуваше пасвордот на ппрвиот | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: DarkUFO куп на карактери Саб Окт 17, 2009 10:50 pm | |
| - Мики напиша:
- не...
Јас овој вториот го направив бидејќи не ми текнуваше пасвордот на ппрвиот аха епа ок де, кога ќе види нека ни кажи кој е Стефан Само него не го знам и Селма Мемед Намасте | |
|
| |
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Re: DarkUFO куп на карактери Пон Окт 19, 2009 10:22 am | |
| Абе Селма Мемед е Стефан (што ми коментира на блог), а Стефан Блажевски по се изгледа е некој...непознат фан на Изгубени. | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: DarkUFO куп на карактери Пон Окт 19, 2009 3:37 pm | |
| - Losteech напиша:
- Абе Селма Мемед е Стефан (што ми коментира на блог), а Стефан Блажевски по се изгледа е некој...непознат фан на Изгубени.
Стефан СТЕФФ од блог е Селма? Хммм А за Блажевски ОК...никој не го знае Намасте | |
|
| |
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| |
| |
Sawyer^^ Мега фанатик
Број на мислења : 814 Age : 36 Местолокација : Кочани Registration date : 2009-02-17
| |
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: DarkUFO куп на карактери Сре Окт 21, 2009 8:25 pm | |
| Победи Бен па така да...СТЕФАН "БУЦИ" БЛАЖЕВСКИ е победник! Намасте П.С.Јас завршив 5 | |
|
| |
Sawyer^^ Мега фанатик
Број на мислења : 814 Age : 36 Местолокација : Кочани Registration date : 2009-02-17
| Предмет: Re: DarkUFO куп на карактери Чет Окт 22, 2009 1:30 am | |
| Јас завршив само осми. Едно време бев втор, ама ги утнав двете полуфиналиња, и тоа е тоа... Како за првпат, ова со брекетот ми беше доста интересно, важна е забавата, а не наградите. | |
|
| |
Losteech Admin
| Предмет: Re: DarkUFO куп на карактери Чет Окт 22, 2009 1:36 am | |
| - Sawyer^^ напиша:
- Јас завршив само осми. Едно време бев втор, ама ги утнав двете полуфиналиња, и тоа е тоа... Како за првпат, ова со брекетот ми беше доста интересно, важна е забавата, а не наградите.
За тоа си во право! Мене овој куп ми помина за миг, пребрзо, се изначекавме за добри дуели, а истите ни стигнаа дури на крајот. Изгледа затоа... Инаку Стефан, Дане и Мики се добитници на трите награди, честитки, ќе се договориме викендов за тоа како да ви ги доделам истите. | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: DarkUFO куп на карактери Чет Окт 22, 2009 5:43 pm | |
| ЧЕСТИТКИ за наградените Намасте | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
| Предмет: Re: DarkUFO куп на карактери Чет Окт 22, 2009 9:55 pm | |
| хехе колку интересно испадна со купов, инаку сеуште не се знае кој е стефан блажевски? | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: DarkUFO куп на карактери Пет Окт 23, 2009 12:28 am | |
| не се знае...барем јас незнам Лостич нека среди работа Намасте | |
|
| |
Losteech Admin
| Предмет: Re: DarkUFO куп на карактери Саб Окт 24, 2009 2:41 am | |
| Давам фора Стефан да се пријави до идната недела, ако не го стори тоа, првата награда ќе му припадне на Дане. | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: DarkUFO куп на карактери Пон Ное 23, 2009 2:24 am | |
| честитки за Дане Namaste | |
|
| |
Losteech Admin
| Предмет: Re: DarkUFO куп на карактери Вто Дек 08, 2009 5:34 pm | |
| Јап, честитки за Дане. Сега уште да најдам начин за да ви ги дадам наградите и ќе биде добро. =)) Најверојатно на Дане ќе морам лично да му ја дадам зашто тешко дека ќе ми примат 30 ЦД-а во пошта. | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: DarkUFO куп на карактери Вто Дек 08, 2009 7:58 pm | |
| ха хаха ха ха ха Што ти е гајле...стави ги во еден плик поголем, ќе ги мерат ќе ти кажат колку пари и ај чао Намасте | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: DarkUFO куп на карактери | |
| |
|
| |
| DarkUFO куп на карактери | |
|