| DarkUFO куп на епизоди | |
|
|
|
Автор | Порака |
---|
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: DarkUFO куп на епизоди Вто Jул 07, 2009 6:12 pm | |
|
Последната промена е направена од Losteech на Чет Aвг 13, 2009 4:38 pm. Мислењето е променето 12 пати. | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Re: DarkUFO куп на епизоди Вто Jул 07, 2009 6:18 pm | |
| Само што ќе правев ваква тема, охрабрена од коментарите кај тебе на блог посебно од стефан Инаку јас до сега бев најслаба имав утнато три...но сега Дане е најслаб...денеска дообро стојам и еден апел до сите гласајте за DEAD IS DEAD!!! Namaste | |
|
| |
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Re: DarkUFO куп на епизоди Вто Jул 07, 2009 6:21 pm | |
| - LostyFox напиша:
- Само што ќе правев ваква тема, охрабрена од коментарите кај тебе на блог посебно од стефан
Инаку јас до сега бев најслаба имав утнато три...но сега Дане е најслаб...денеска дообро стојам и еден апел до сите гласајте за DEAD IS DEAD!!!
Namaste Не можам да ја разберам агонијата на тие фанови кај DarkUFO. Идиотите константно мрчеа за изгледот на Чудовиштето во Dead is Dead, и ова да ти кажам ми беше прилично и очекуван епилог од нивна страна. Многу сум разочаран што една сцена од таква прекрасна епизода (една од најдобрите во петтата сезона) ќе биде клучна што Flashes Before Your Eyes (која не велам дека е лоша епизода, но споредена со Dead is Dead е НУЛА) ќе оди во втората рунда. П.С. Сигурен сум дека 1/2 од тие кои гласаат за FBYE гласаат од инает кон самите себе. | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Re: DarkUFO куп на епизоди Вто Jул 07, 2009 7:09 pm | |
| КРЕТЕНИ човече. Колку беше закон епизодата ГЛУПСОНИ. Тебе која ти е ? Дез или Бен центричнава? Намасте | |
|
| |
Losteech Admin
| Предмет: Re: DarkUFO куп на епизоди Вто Jул 07, 2009 7:12 pm | |
| Ја избрав Dead is Dead бидејќи мислев дека како најдобро рангирана епизода на рејтинг листата (од епизодите од петтата сезона) ќе помине лесно во следната рунда. Дури ја имам избрано да ја победи и Follow the Leader, ама ако изгуби сега, намерно идниот пат ќе гласам за вторава. Стварно е претерано ова! | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: DarkUFO куп на епизоди Вто Jул 07, 2009 7:17 pm | |
| Е ајде де! Мене Кеч 22 ме зезна Ми изгуби Ентер 77 Ајде бе не ми се битни ич овие брекетиве. И плус тоа тие не се за фанови како мене. Прво баш и не следам рејтинзи второ немам досега учествувано на брекети и тоа ми е голем минус...ама ајде да се забавуваме Намасте П.С.Секој ден има резултати за по едни анкети така? | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
| Предмет: Re: DarkUFO куп на епизоди Вто Jул 07, 2009 8:24 pm | |
| правата утната ќе ми биде денес Дед ис Дед | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: DarkUFO куп на епизоди Вто Jул 07, 2009 10:18 pm | |
| знам мики...ти ни си најјак досега Браво те бива за коцкар Намасте | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
| Предмет: Re: DarkUFO куп на епизоди Сре Jул 08, 2009 12:20 am | |
| | |
|
| |
Losteech Admin
| Предмет: Re: DarkUFO куп на епизоди Сре Jул 08, 2009 3:36 am | |
| | |
|
| |
IceMan Преживеан
Број на мислења : 85 Age : 30 Местолокација : DHARMA Работа/Хоби : Gledanje Lost :D Registration date : 2009-05-25
| Предмет: Re: DarkUFO куп на епизоди Сре Jул 08, 2009 9:04 am | |
| леле последен сум! | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
| Предмет: Re: DarkUFO куп на епизоди Сре Jул 08, 2009 11:25 am | |
| | |
|
| |
Sawyer^^ Мега фанатик
Број на мислења : 814 Age : 36 Местолокација : Кочани Registration date : 2009-02-17
| Предмет: Re: DarkUFO куп на епизоди Сре Jул 08, 2009 2:52 pm | |
| Не сум регистриран во брекетите, а инаку гласам нон-стоп. До сега најголема глупост беше што загуби Dead is dead. А па за денес ги ставиле The Incident и The shape of things to come една против друга, и тоа во прва рунда... ц ц ц... а и двете се меѓу најдобрите 10, општо! | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: DarkUFO куп на епизоди Чет Jул 09, 2009 1:21 pm | |
| | |
|
| |
Losteech Admin
| Предмет: Re: DarkUFO куп на епизоди Чет Jул 09, 2009 5:34 pm | |
| - Sawyer^^ напиша:
- Не сум регистриран во брекетите, а инаку гласам нон-стоп. До сега најголема глупост беше што загуби Dead is dead. А па за денес ги ставиле The Incident и The shape of things to come една против друга, и тоа во прва рунда... ц ц ц... а и двете се меѓу најдобрите 10, општо!
Позабавно е следењето на купов ако си регистриран. Иначе има некои стварно блесави натпревари, ама тоа е...не можеме против волјата на „поголемите“ од нас (во случајов DarkUFO кој со ваквите мечеви си ја зголемува популарноста ) - LostyFox напиша:
- Абе види...среќата е фикл бич исто ко судбината што би рекол Бен незнаш кога ќе добиеш, загубиш и тн. и тн. и тн.
Намасте Тоа дефинитивно! Иначе денеска се лесни натпревариве само првиот е малце потежок, јас сепак гласав за "Not in Portland" како првата Џулиет-центрична епизода која ни откри повеќе работи поврзани со неа, а башка тие сцените со автобусот беа закон! Нормално, имаше и други работи во епизодата кои се одвиваа: убиството на Пикет со кое Џулс го спаси Соер од сигурна смрт (со кој пак две сезони подоцна ќе завршат заедно! ), трилер-операцијата на Бен, ФБ-то во кое дознавме за тоа што се направила Џулс за да ја спаси својата сестра и на крајот откритието дека таа едвај чека да си замине од Островот... За разлика од овие настани, во премиерата на третата сезона не се случи ништо посебно, иако може да се каже дека првата сцена од оваа епизода е една од најдобрите кои сме ги виделе во овие пет сезони. Сепак, тоа не беше доволно за да го гласам за неа. Што се однесува до другите мечеви, The Variable и The Constant се неприкосновени, а The Brig исто така беше добра епизода, иако на мене сепак повеќе ми се допаѓа Dave (го обожавам перформансот на Харли во оваа епизода!). Сепак, гласав за првава бидејќи ја имам на брекетот. Вие како гласавте денеска??? | |
|
| |
Sawyer^^ Мега фанатик
Број на мислења : 814 Age : 36 Местолокација : Кочани Registration date : 2009-02-17
| Предмет: Re: DarkUFO куп на епизоди Пет Jул 10, 2009 3:20 am | |
| Ај ќе се регистрирам за Купот на карактери Инаку, денес имав и јас дилема за првиот дуел, ама гласав за премиерата на третата сезона, сепак некако за нијанса ми е поважна и позначајна епизода. За другите дуели немав сумња - The Variable, The Constant и The Brig. Сепак, мора да кажам дека и Jughead не заслужи да отпадне толку рано. Да беше во конкуренција со друга епизода, сигурно ќе гласав за неа. | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: DarkUFO куп на епизоди Пет Jул 10, 2009 12:33 pm | |
| Незнам дали можеш да се регистрираш сега, мислам дека не може | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
| Предмет: Re: DarkUFO куп на епизоди Пет Jул 10, 2009 7:53 pm | |
| Не може сега да се регистрира, но ќе може за купот на карактери... | |
|
| |
Losteech Admin
| Предмет: Re: DarkUFO куп на епизоди Пет Jул 10, 2009 9:59 pm | |
| - Мики напиша:
- Не може сега да се регистрира, но ќе може за купот на карактери...
Тоа и го кажа де! | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: DarkUFO куп на епизоди Пет Jул 10, 2009 10:14 pm | |
| E добро де, се изгуби детето, тоа ништо не е страшно, штом се наоѓаме на форум од ваков тип Намасте | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
| Предмет: Re: DarkUFO куп на епизоди Нед Jул 12, 2009 1:10 am | |
| две утнати до сега | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: DarkUFO куп на епизоди Пон Jул 13, 2009 2:10 am | |
| најдобар си сега за сега...браво! продолжи така иако ми си конкуренција | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
| Предмет: Re: DarkUFO куп на епизоди Пон Jул 13, 2009 11:10 am | |
| ами и иван има 2... ќе има награда за првиот во нашата група ??? | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: DarkUFO куп на епизоди Пон Jул 13, 2009 2:20 pm | |
| Врска немам, туку дај гласајте бе за Бигининг ов ди енд, локдаун ќе тепа Намасте | |
|
| |
Losteech Admin
| |
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: DarkUFO куп на епизоди | |
| |
|
| |
| DarkUFO куп на епизоди | |
|