| DarkUFO куп на епизоди | |
|
|
|
Автор | Порака |
---|
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Re: DarkUFO куп на епизоди Нед Aвг 09, 2009 3:18 am | |
| TTLG VS. TInc. ПОБЕДНИК ИНЦИДЕНТОТ Намасте П.С.Лости не се битни наградите битна е играва | |
|
| |
Sawyer^^ Мега фанатик
Број на мислења : 814 Age : 36 Местолокација : Кочани Registration date : 2009-02-17
| Предмет: Re: DarkUFO куп на епизоди Нед Aвг 09, 2009 3:59 am | |
| Ќе видиме, ама според мене ТТLG беше подобро финале од Инцидентот. | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Re: DarkUFO куп на епизоди Нед Aвг 09, 2009 12:48 pm | |
| E да, ама кога се потполнува брекетот убаво стои да ги запишуваш тие што МИСЛИШ дека ќе победат, а НЕ тие што САКАШ да победат Намасте | |
|
| |
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Re: DarkUFO куп на епизоди Нед Aвг 09, 2009 8:29 pm | |
| | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: DarkUFO куп на епизоди Нед Aвг 09, 2009 8:52 pm | |
| Точно така за намигнувањето Прво него го нема, за да му кажам, второ ти застана во негова одбрана затоа Намасте | |
|
| |
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Re: DarkUFO куп на епизоди Пон Aвг 10, 2009 10:55 pm | |
| Денеска Live Together, Die Alone беше прегазена од Through the Looking Glass. Се надевам истото ќе се случи и во среда со Constant/Incident. | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: DarkUFO куп на епизоди Вто Aвг 11, 2009 1:18 am | |
| E тоа може да биде зезнато...ако избие стариот победник (константата) се утна цел брекет Поздрав и намасте | |
|
| |
Sawyer^^ Мега фанатик
Број на мислења : 814 Age : 36 Местолокација : Кочани Registration date : 2009-02-17
| Предмет: Re: DarkUFO куп на епизоди Вто Aвг 11, 2009 5:10 pm | |
| Инцидентот победува очигледно... 64 - 36 беше во проценти јас кога гласав. | |
|
| |
Losteech Admin
| Предмет: Re: DarkUFO куп на епизоди Вто Aвг 11, 2009 5:16 pm | |
| - Sawyer^^ напиша:
- Инцидентот победува очигледно... 64 - 36 беше во проценти јас кога гласав.
Се’ уште е така. Уште подобро. Слаба точка на Through the Looking Glass лани беше The Constant. The Incident можеби ќе победи денеска, ама се сомневам дека утре/задутре/кога и да биде финалето на купов ќе има шанса со TTLG. А можеби и не. Штом можеше Dead is Dead да испадне од Flashes Before Your Eyes, тогаш и ваков шок е возможен. Инаку, на форумов како што гледам сите се за Инцидентот. Ме интересира, дали е тоа така бидејќи е понова епизода и бидејќи ја имате избрано во брекетот, или бидејќи сметате дека е подобра??? | |
|
| |
Sawyer^^ Мега фанатик
| Предмет: Re: DarkUFO куп на епизоди Вто Aвг 11, 2009 5:30 pm | |
| Не се сите, јас сум за TTLG. Таа епизода уште од кога ја гледав првпат, до сега, ја сметам за најдобра. Брекет немам, ама се ми се чини дека Инцидентот ќе победи. Не знам зошто, ама изгледа публиката гласа за тоа што е „посвежо“ и што им е во сеќавање подобро. | |
|
| |
Losteech Admin
| Предмет: Re: DarkUFO куп на епизоди Вто Aвг 11, 2009 5:44 pm | |
| | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: DarkUFO куп на епизоди Вто Aвг 11, 2009 7:49 pm | |
| Мислам дека ќе тепа Д Инцидент зошто ми е во брекетот, а јас сакам да тепа TTLG. Друго што ќе велев, м да...сите гласаат за тоа што е поново, а шок дека може да има може. Кога можеше да отпадне Фолоу д лидер и Дед из дед СЕ БИДУВА Намасте П.С.Ај одете видетего моето мислење во куп на карактери и пишете и вие ваше | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
| Предмет: Re: DarkUFO куп на епизоди Вто Aвг 11, 2009 11:08 pm | |
| јас сакам да победи таа што ми е на брејкетот така да go go инцидент | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: DarkUFO куп на епизоди Вто Aвг 11, 2009 11:57 pm | |
| Сите сме за Инцидентот Намасте | |
|
| |
Sawyer^^ Мега фанатик
| Предмет: Re: DarkUFO куп на епизоди Сре Aвг 12, 2009 3:41 pm | |
| Еве веќе почна гласањето! Јас си ја извршив граѓанската должност. Сега за сега TTLG води со 52% - 48%, ама само почеток е. Ќе биде изгледа ептен неизвесно. | |
|
| |
Losteech Admin
| Предмет: Re: DarkUFO куп на епизоди Сре Aвг 12, 2009 3:52 pm | |
| Јес, ако остане вака резултатот ќе биде супер!!! Ептен е мала разликава, некои 30тина гласови... Очекував покомотно водство на TTLG, но и вака ако остане би бил задоволен! | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: DarkUFO куп на епизоди Сре Aвг 12, 2009 5:15 pm | |
| ccc the incident gubi Namaste | |
|
| |
Losteech Admin
| |
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: DarkUFO куп на епизоди Сре Aвг 12, 2009 10:21 pm | |
| готово е нема кој да гласа веќе, иако има уште 6 часа и повеќе Намасте | |
|
| |
Losteech Admin
| Предмет: Re: DarkUFO куп на епизоди Чет Aвг 13, 2009 4:28 pm | |
| And the winner is... Through the Looking Glass!!!!! Еве каков е крајниот резултат во нашата група. Не ми се верува дека на крај јас победив, и покрај тоа што до пред две кола бев претпоследен хехе. =))) Инаку, во генерален пласман завршив на високото 56. место, што е одличен резултат (на трета страна сум)! Задоволен сум дефинитивно. | |
|
| |
Sawyer^^ Мега фанатик
| Предмет: Re: DarkUFO куп на епизоди Чет Aвг 13, 2009 6:05 pm | |
| Супер, победи мојот фаворит на крај! Штета што тука немав брекет, ама сега ќе биде интересно кога ќе почне Купот на карактери, учествувам таму! | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: DarkUFO куп на епизоди Пет Aвг 14, 2009 12:20 am | |
| losteech ЧЕСТИТКИ ЗА ПОБЕДАТА (ти си стар лисец, играни ти се овие работи) Инаку јас бев дури на 99 место на светско ниво и втора кај нас, па како што реков ГОРДА си сум на себе бидејќи играв за прв пат НАМАСТЕ | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: DarkUFO куп на епизоди | |
| |
|
| |
| DarkUFO куп на епизоди | |
|