LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Доминик Монахан на панелот на Флеш Форвард на Комик Кон Саб Jул 25, 2009 2:53 pm | |
| И конечно на сите шпекулации дека Чарли ќе биде мистериозниот гостин на ЛОСТ на овој Комик Кон им дојде крајот. Иако толку долго се зборуваше за некакво враќање на мртвите ликови во шоуто, па нивно промовирање на Комик Кон, сето тоа падна во вода кога на интернет страниците се појави официјалната информација дека Чарли (Доминик) ќе биде регуларен лик од нова серија "Flash Forward". И нормално како еден од главните ликови тој е и учесник на Комик Конот на панелот за Флеш Форвард. Овде имате и видео од настанот, пристигнувањето на Доминик | |
|
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Re: Доминик Монахан на панелот на Флеш Форвард на Комик Кон Саб Jул 25, 2009 7:07 pm | |
| - LostyFox напиша:
- И конечно на сите шпекулации дека Чарли ќе биде мистериозниот гостин на ЛОСТ на овој Комик Кон им дојде крајот
Па добро, не мора да значи..можеби ќе го посети и панелот на LOST! =)) Иначе првата информација дека Чарли нема да се враќа ја постирав уште минатата недела, тука! Како и да е, еве и уште поофицијална потврда. | |
|
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Re: Доминик Монахан на панелот на Флеш Форвард на Комик Кон Саб Jул 25, 2009 11:33 pm | |
| Мислам дека неговата приказна е завршена во ИЗгубени дефинитивно, а за информацијата дека е крај со него знам дека имаше напишано, само изумив да го побарам и да ставам линк, пошто преведував и така А за тоа дека ќе го посети и панелот на Lost, не ми се верува, ќе викнат некој друг Намасте | |
|
Sponsored content
| Предмет: Re: Доминик Монахан на панелот на Флеш Форвард на Комик Кон | |
| |
|