| Доминик Монањан се враќа на малите екрани | |
|
|
Автор | Порака |
---|
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Доминик Монањан се враќа на малите екрани Сре Jул 15, 2009 6:27 pm | |
| И официјално денеска беше потврдено дека Доминик Монањан (на нам познат како Чарли) ќе го гледаме од септември во "Flash Forward". Тој, според изворите на SpoilerTV, ќе го оживее ликот Тео, кој најверојатно ќе го видиме за првпат во втората епизода од серијата - една недела по самата премиера... Што значи ова? Дали нема ресетирање на настаните? Или...?!Дискусија се води и на блогот. | |
|
| |
Sawyer^^ Мега фанатик
Број на мислења : 814 Age : 36 Местолокација : Кочани Registration date : 2009-02-17
| Предмет: Re: Доминик Монањан се враќа на малите екрани Сре Jул 15, 2009 6:55 pm | |
| Фала Богу - нема Ама сакав да го видиме пак, барем како дух/визија. | |
|
| |
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Re: Доминик Монањан се враќа на малите екрани Сре Jул 15, 2009 7:03 pm | |
| - Sawyer^^ напиша:
- Фала Богу - нема Ама сакав да го видиме пак, барем како дух/визија.
Штознам, тоа не би било тоа...вака мислам дека е најдобро! Јас би сакал во последната епизода да го видиме, само ако тоа има смисла секако. =)) | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Re: Доминик Монањан се враќа на малите екрани Сре Jул 15, 2009 11:55 pm | |
| Ако го вметнат убаво тогаш сакам да го видам Чарли иако сметам дека е подобро да нема отворање на страи рани. Дед из Дет и тоа е Инаку ќе ја гледате ФлешФорвард? Намасте | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
| Предмет: Re: Доминик Монањан се враќа на малите екрани Чет Jул 16, 2009 1:42 am | |
| ти пишав и на блог, ме стресе со ова | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| |
| |
Sawyer^^ Мега фанатик
Број на мислења : 814 Age : 36 Местолокација : Кочани Registration date : 2009-02-17
| |
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Доминик Монањан се враќа на малите екрани Чет Jул 16, 2009 2:07 pm | |
| ахам...и јас мислам дека ќе биде убава Туку немислите дека се повеќе и повеќе се појавуваат sci-fi серии? Јас ќе ја гледам сигурно "V" новата со Џулиет Намасте | |
|
| |
Losteech Admin
| Предмет: Re: Доминик Монањан се враќа на малите екрани Чет Jул 16, 2009 3:29 pm | |
| Секако дека ќе ја гледам Flash Forward, јас уште од минатиот октомври нетрпеливо ја чекам да започне да се прикажува...уште од моментот кога Соња Вогер (Пени) дознавме дека ќе стане дел од екипата. П.С. Се надевам дека нема да ме разочара оваа серија, бидејќи многу пати претходно се случило да очекувам со нетрпение некои серии и на крај да ме разочараат толку многу што воопшто и не сум се трудел да продолжам да ги следам. | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Доминик Монањан се враќа на малите екрани Чет Jул 16, 2009 7:52 pm | |
| A "V" ќе ја гледаш ? Намасте | |
|
| |
Losteech Admin
| Предмет: Re: Доминик Монањан се враќа на малите екрани Пет Jул 17, 2009 3:03 am | |
| - LostyFox напиша:
- A "V" ќе ја гледаш ?
Намасте Јап. Многу серии ќе гледам. Се надевам дека ќе имам време да стигнам за сите, бидејќи на почеток школото е секогаш зезнато...ама сигурен сум дека уште на почеток ќе се уходам. =)) | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Доминик Монањан се враќа на малите екрани Пет Jул 17, 2009 9:28 am | |
| И јас многу почнува оштро, плус јас матури..бла бла...шит | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Доминик Монањан се враќа на малите екрани | |
| |
|
| |
| Доминик Монањан се враќа на малите екрани | |
|