Македонски форум за хит-серијата Изгубени
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Македонски форум за хит-серијата Изгубени

A Macedonian forum for the best Action/Drama/Sci-Fi show on the planet Earth - LOST!

HomePortal*Latest imagesРегистрирајте сеВлез

Доминик Монањан во постерот за FlashForward

Go down 
+3
LostyFox
Мики
Losteech
7 posters
АвторПорака
Losteech
Admin
Losteech

Male
Број на мислења : 2048
Местолокација : Скопје
Registration date : 2009-01-10

Доминик Монањан во постерот за FlashForward Empty
ПишувањеПредмет: Доминик Монањан во постерот за FlashForward   Доминик Монањан во постерот за FlashForward I_icon_minitimeЧет Aвг 20, 2009 10:08 pm

Еве го постерот за најисчекуваната нова серија (барем за мене) која премиерно ќе биде прикажана на 24. септември - FlashForward.

Доминик Монањан во постерот за FlashForward 64bf9a12b2d6cb15c0c9f5c300d62a34
(клик за поголема резолуција)

Според мене доста ужасно и непрофесионално направено (се повторуваат сликите постојано), а исто така многу се изразени и ушите на Доминик Монањан (Чарли од Изгубени) кои можеле многу лесно да ги сокријат ако го фотографирале од страна.

Како и да е, се надевам дека постеров нема да влијае на серијава, која според сите досегашни критики и најави ветува многу.

Извор: TVOvermind
Вратете се на почетокот Go down
http://lostseries.blog.mk
Мики
Неизлечливо изгубен
Неизлечливо изгубен
Мики

Male
Број на мислења : 1282
Местолокација : Велес
Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :)
Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница.
Registration date : 2009-01-21

ПишувањеПредмет: Re: Доминик Монањан во постерот за FlashForward   Доминик Монањан во постерот за FlashForward I_icon_minitimeЧет Aвг 20, 2009 10:36 pm

ц ц постеров не вреди за ништо, мене ми личи како постер за некоја добротвоорна организација Smile
http://www.con.blog.com.mk
Losteech
Admin
Losteech

Male

ПишувањеПредмет: Re: Доминик Монањан во постерот за FlashForward   Доминик Монањан во постерот за FlashForward I_icon_minitimeЧет Aвг 20, 2009 10:41 pm

Мики напиша:
ц ц постеров не вреди за ништо, мене ми личи како постер за некоја добротвоорна организација Smile
И мене ми заличе на тоа првиот пат кога го видов. Smile
Инаку ти ќе ја гледаш серијава?
Мики
Неизлечливо изгубен
Неизлечливо изгубен
Мики

Male
Број на мислења : 1282
Местолокација : Велес
Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :)
Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница.
Registration date : 2009-01-21

ПишувањеПредмет: Re: Доминик Монањан во постерот за FlashForward   Доминик Монањан во постерот за FlashForward I_icon_minitimeЧет Aвг 20, 2009 10:59 pm

ќе видам, ако ја има поставено на мрежа да, зошто да не, ако не не планирам да ја даунлоадирам
http://www.con.blog.com.mk
LostyFox
Супер модератор
Супер модератор
LostyFox

Female
Број на мислења : 2272
Местолокација : On the misterious island
Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но.....
Хумор : Многу има за кажување :D
Registration date : 2009-01-24

ПишувањеПредмет: Re: Доминик Монањан во постерот за FlashForward   Доминик Монањан во постерот за FlashForward I_icon_minitimeПет Aвг 21, 2009 1:59 am

ajde бе онај што беше кај мене на блог за лост , беше ФАН МЕЈД па беше ГРОМ Smile

Намасте
http://lostyfox.blog.com.mk/
antidnevnik
Преживеан
Преживеан
antidnevnik

Female
Број на мислења : 96
Местолокација : Skopje
Registration date : 2009-01-20

ПишувањеПредмет: Re: Доминик Монањан во постерот за FlashForward   Доминик Монањан во постерот за FlashForward I_icon_minitimeПет Aвг 21, 2009 3:18 pm

Losteech напиша:

Според мене доста ужасно и непрофесионално направено (се повторуваат сликите постојано), а исто така многу се изразени и ушите на Доминик Монањан (Чарли од Изгубени) кои можеле многу лесно да ги сокријат ако го фотографирале од страна.

Можеби ушите му се заштитен знак?Razz
http://www.antidnevnik.blog.com.mk/
Losteech
Admin
Losteech

Male

ПишувањеПредмет: Re: Доминик Монањан во постерот за FlashForward   Доминик Монањан во постерот за FlashForward I_icon_minitimeПет Aвг 21, 2009 6:21 pm

LostyFox напиша:
ajde бе онај што беше кај мене на блог за лост , беше ФАН МЕЈД па беше ГРОМ Smile

Намасте
Сигурен сум дека и некој фан на FlashForward ќе направи исто така гром постер. Wink
antidnevnik напиша:
Losteech напиша:

Можеби ушите му се заштитен знак?Razz
Абе види, ако си гледала Prison Break, сигурно си забележала дека и на Мајкл Скофилд (Вентворт Милер) ушите исто така му се „заштиден знак“, ама тие во екипата многу вешто му ги криеја во текот на сите четири сезони. Во прва сезона зошто мислиш дека тој речиси цело време носеше капа? Wink

Значи тоа не е никакво образложение...едноставно непрофесионално им е направен постеров... Sad
Sawyer^^
Мега фанатик
Мега фанатик
Sawyer^^

Male
Број на мислења : 814
Местолокација : Кочани
Registration date : 2009-02-17

ПишувањеПредмет: Re: Доминик Монањан во постерот за FlashForward   Доминик Монањан во постерот за FlashForward I_icon_minitimeПет Aвг 21, 2009 6:33 pm

Тапа им е постеров. Инаку ветува серијата, ќе почнам да ја гледам, па ќе видам колку ќе ми се бендиса. Razz
RocknRolla
Фанатик
Фанатик
RocknRolla

Male
Број на мислења : 383
Местолокација : Skopje
Registration date : 2009-07-25

ПишувањеПредмет: Re: Доминик Монањан во постерот за FlashForward   Доминик Монањан во постерот за FlashForward I_icon_minitimeСаб Aвг 22, 2009 5:17 am

ќе ја гледам, или барем ќе почнам да ја гледам колку да видам за што станува збор и да не гледам ко теле ако некои зборат за серијава Very Happy
IceMan
Преживеан
Преживеан
IceMan

Male
Број на мислења : 85
Местолокација : DHARMA
Работа/Хоби : Gledanje Lost :D
Registration date : 2009-05-25

ПишувањеПредмет: Re: Доминик Монањан во постерот за FlashForward   Доминик Монањан во постерот за FlashForward I_icon_minitimeСаб Aвг 22, 2009 7:52 am

Ке ја гледам ако има лајв стреам, ме мрзи да ја симињам, оваа фринџ треба да ја симнам цела прва сезона кога нема да ме мрзи!
LostyFox
Супер модератор
Супер модератор
LostyFox

Female
Број на мислења : 2272
Местолокација : On the misterious island
Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но.....
Хумор : Многу има за кажување :D
Registration date : 2009-01-24

ПишувањеПредмет: Re: Доминик Монањан во постерот за FlashForward   Доминик Монањан во постерот за FlashForward I_icon_minitimeСаб Aвг 22, 2009 1:19 pm

И јас сакам да ја загледам, ама некако многу ќе ми се соберат серии па ќе видиме...лани велев за Фринџ да ја загледам па ништо не излезе од тоа Sad Very Happy

Namaste
http://lostyfox.blog.com.mk/
Sponsored content

ПишувањеПредмет: Re: Доминик Монањан во постерот за FlashForward   Доминик Монањан во постерот за FlashForward I_icon_minitime

Доминик Монањан во постерот за FlashForward
Вратете се на почетокот 
Страна 1 of 1
 Similar topics
-
» Доминик Монањан се враќа на малите екрани
» Доминик Монањан во "Flash Forward"
» FlashForward | ABC
» Вечерва - премиера на FlashForward
» Која е скриената порака во постерот на ABC?!