| Доминик Монањан во постерот за FlashForward | |
|
|
Автор | Порака |
---|
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Доминик Монањан во постерот за FlashForward Чет Aвг 20, 2009 10:08 pm | |
| Еве го постерот за најисчекуваната нова серија (барем за мене) која премиерно ќе биде прикажана на 24. септември - FlashForward. (клик за поголема резолуција)Според мене доста ужасно и непрофесионално направено (се повторуваат сликите постојано), а исто така многу се изразени и ушите на Доминик Монањан (Чарли од Изгубени) кои можеле многу лесно да ги сокријат ако го фотографирале од страна. Како и да е, се надевам дека постеров нема да влијае на серијава, која според сите досегашни критики и најави ветува многу. Извор: TVOvermind | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
| Предмет: Re: Доминик Монањан во постерот за FlashForward Чет Aвг 20, 2009 10:36 pm | |
| ц ц постеров не вреди за ништо, мене ми личи како постер за некоја добротвоорна организација | |
|
| |
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Re: Доминик Монањан во постерот за FlashForward Чет Aвг 20, 2009 10:41 pm | |
| - Мики напиша:
- ц ц постеров не вреди за ништо, мене ми личи како постер за некоја добротвоорна организација
И мене ми заличе на тоа првиот пат кога го видов. Инаку ти ќе ја гледаш серијава? | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
| Предмет: Re: Доминик Монањан во постерот за FlashForward Чет Aвг 20, 2009 10:59 pm | |
| ќе видам, ако ја има поставено на мрежа да, зошто да не, ако не не планирам да ја даунлоадирам | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Re: Доминик Монањан во постерот за FlashForward Пет Aвг 21, 2009 1:59 am | |
| ajde бе онај што беше кај мене на блог за лост , беше ФАН МЕЈД па беше ГРОМ Намасте | |
|
| |
antidnevnik Преживеан
Број на мислења : 96 Age : 48 Местолокација : Skopje Registration date : 2009-01-20
| Предмет: Re: Доминик Монањан во постерот за FlashForward Пет Aвг 21, 2009 3:18 pm | |
| - Losteech напиша:
Според мене доста ужасно и непрофесионално направено (се повторуваат сликите постојано), а исто така многу се изразени и ушите на Доминик Монањан (Чарли од Изгубени) кои можеле многу лесно да ги сокријат ако го фотографирале од страна. Можеби ушите му се заштитен знак? | |
|
| |
Losteech Admin
| Предмет: Re: Доминик Монањан во постерот за FlashForward Пет Aвг 21, 2009 6:21 pm | |
| | |
|
| |
Sawyer^^ Мега фанатик
Број на мислења : 814 Age : 36 Местолокација : Кочани Registration date : 2009-02-17
| Предмет: Re: Доминик Монањан во постерот за FlashForward Пет Aвг 21, 2009 6:33 pm | |
| Тапа им е постеров. Инаку ветува серијата, ќе почнам да ја гледам, па ќе видам колку ќе ми се бендиса. | |
|
| |
RocknRolla Фанатик
Број на мислења : 383 Age : 33 Местолокација : Skopje Registration date : 2009-07-25
| Предмет: Re: Доминик Монањан во постерот за FlashForward Саб Aвг 22, 2009 5:17 am | |
| ќе ја гледам, или барем ќе почнам да ја гледам колку да видам за што станува збор и да не гледам ко теле ако некои зборат за серијава | |
|
| |
IceMan Преживеан
Број на мислења : 85 Age : 30 Местолокација : DHARMA Работа/Хоби : Gledanje Lost :D Registration date : 2009-05-25
| Предмет: Re: Доминик Монањан во постерот за FlashForward Саб Aвг 22, 2009 7:52 am | |
| Ке ја гледам ако има лајв стреам, ме мрзи да ја симињам, оваа фринџ треба да ја симнам цела прва сезона кога нема да ме мрзи! | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Re: Доминик Монањан во постерот за FlashForward Саб Aвг 22, 2009 1:19 pm | |
| И јас сакам да ја загледам, ама некако многу ќе ми се соберат серии па ќе видиме...лани велев за Фринџ да ја загледам па ништо не излезе од тоа Namaste | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Доминик Монањан во постерот за FlashForward | |
| |
|
| |
| Доминик Монањан во постерот за FlashForward | |
|