Од вторник, 12.01.2010, на фрекфенциите на А1 ТВ ќе имаме можност да ги следиме новите епизоди од петтата сезона на LOST! На овој пост ви се овозможени сите дискусии поврзани со овие епизоди!
ВТОРНИК 12.01.2010 - ПРЕМИЕРА Почеток: 21:30 5x01 -- Because You Left (Бидејќи си замина) Премиерата на петтата сезона е 87-мата епизода од серијата, за првпат прикажана на 21. јануари 2009 година, на ABC.
Џек и Бен се обидуваат да ја соберат заедно старата дружина од Островот (Oceanic Six) за да се вратат на Островот, додека пак преживеаните кои се останати на Островот ќе започнат да доживуваат чудни патувања низ времето по „поместувањето“ на истиот.
ТРЕЈЛЕРИ
Последната промена е направена од Losteech на Нед Јан 10, 2010 8:39 pm. Мислењето е променето 13 пати.
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
- која ви се допадна повеќе - The Economist или Eggtown?? The Economist ја сметам за најдобрата Саид центрична епизода досега. Флешфорвардот ми е еден од најомилените (веднаш после тој од There's No Place Like Home) во четвртата сезона, а и настаните на Островот исто така беа супер. Ми се допадна моментот со Хуго, тотално не го очекував тој „испад“. Eggtown некако имаше досадна Островска приказна која беше надокнадена со шокирачкиот флешфорвард. Ама сепак, не може да се мери со Економистот! - кој ви е омилен момент од двете епизоди и што ве шокираше најмногу? Кога ќе дознаеме дека Саид работи за Бен во иднината. Доста иронично (бидејќи Ирачанецот во истата епизода тврдеше дека ако тоа некогаш се случи, ќе значи дека си ја продал душата!), а и неочекувано. Ова е патем и најшокирачкиот миг од двете епизоди.
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
Предмет: Re: Епизоди на А1 (петта сезона) Чет Aвг 06, 2009 3:45 pm
хехе вчера ја гледав констант инаку другите епизоди како што пишав во една погорна тема нема да ги следам бидејќи и онака ми се повеќе пати гледани а и сега на ривочот ќе ги гледам... и гледам си направил промена на главниот пост, (сега е за констант и адр вумен) а претпоставувам дека преттоа било за економистот и јајцеградот, мене подобра и во глобала а и со подобар крај ми беше економистот
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
Предмет: Re: Епизоди на А1 (петта сезона) Чет Aвг 06, 2009 5:17 pm
Еј гледам пишуваш кратки рецензии Да не ги земаш од А1...хах ахах да не има пак од тие смешните
Одам да проверам
Namaste
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
Предмет: Re: Епизоди на А1 (петта сезона) Чет Aвг 06, 2009 9:54 pm
LostyFox напиша:
Еј гледам пишуваш кратки рецензии Да не ги земаш од А1...хах ахах да не има пак од тие смешните
Одам да проверам
Namaste
Последен пат кога проверив немаа. =)))
Мики напиша:
хехе вчера ја гледав констант инаку другите епизоди како што пишав во една погорна тема нема да ги следам бидејќи и онака ми се повеќе пати гледани а и сега на ривочот ќе ги гледам... и гледам си направил промена на главниот пост, (сега е за констант и адр вумен) а претпоставувам дека преттоа било за економистот и јајцеградот, мене подобра и во глобала а и со подобар крај ми беше економистот
Мики ни јас не ги гледам ама толку многу ги имам гледано што не ми е потребен ривоч за да напишам кратка рецензија. Иначе постов постојано ќе го апдејтирам со новите епизоди кои ќе следуваат.
LostyFox Супер модератор
Предмет: Re: Епизоди на А1 (петта сезона) Пет Aвг 07, 2009 3:37 pm
Немаат напишано. Видов уште вчера ама заборавив да пишам
Намасте
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
Предмет: Re: Епизоди на А1 (петта сезона) Вто Aвг 11, 2009 12:02 am
супер...
LostyFox Супер модератор
Предмет: Re: Епизоди на А1 (петта сезона) Вто Aвг 11, 2009 3:28 am
Добри беа двете епизоди, малку ја фатив Џи Јон
Намасте
Мики Неизлечливо изгубен
Предмет: Re: Епизоди на А1 (петта сезона) Вто Aвг 11, 2009 9:15 am
јас ниту една не гледав, т.е ниту утрешната нема да ја гледам
LostyFox Супер модератор
И јас цела недела немам гледано на А1 LOST, ама денеска ќе се обидам да стигнам порано дома за да ја изгледам 4x09.
LostyFox Супер модератор
Предмет: Re: Епизоди на А1 (петта сезона) Сре Aвг 12, 2009 12:30 am
јас ќе ја гледам деветтава денес
Намасте
Losteech Admin
Епа јас пак не успеав да стигнам порано за репризата, ама денеска бидејќи не излегувам, конечно ќе ги изгледам и двете репризи!
Едвај чекам хахаха
LostyFox Супер модератор
jaс не ги гледам, а и вчера ја пропуштив, почна филм и баталив
Намасте
Losteech Admin
Предмет: Re: Епизоди на А1 (петта сезона) Чет Aвг 13, 2009 1:01 am
Јас веќе почнав да си ја гледам Cabin Fever.
LostyFox Супер модератор
Предмет: Re: Епизоди на А1 (петта сезона) Чет Aвг 13, 2009 2:06 am
јас ги изгледав двете ЕПТЕН ЈАКИ МИ СЕ ВИДОА
САААААААКАМ ЛОСТ
Намасте
Losteech Admin
Јас го гледав до некаде финалето, затоа што во моментот кога го снема островот, ми снема струја.
Losteech Admin
Предмет: Re: Епизоди на А1 (петта сезона) Сре Aвг 19, 2009 12:12 am
Lost angel напиша:
Јас го гледав до некаде финалето, затоа што во моментот кога го снема островот, ми снема струја.
Хехехе очигледно магнетната сила на Островот си го направила своето! =))
LostyFox Супер модератор
Предмет: Re: Епизоди на А1 (петта сезона) Чет Aвг 20, 2009 12:51 am
и јас го гледав финалето и таткоми ми вика...аманнн бре пак лостуваш оти кога гледам лост им викам бегајте од собава лостувам
Losteech Admin