| Хиројуки Шимосава ќе игра „важна споредна“ улога во шестата сезона | |
|
|
Автор | Порака |
---|
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Хиројуки Шимосава ќе игра „важна споредна“ улога во шестата сезона Нед Aвг 23, 2009 7:13 am | |
| Супер-славниот јапонски актер Хиројуки Шимосава (некои го знаат и под името Хиројуки Санада) - најмногу познат за светската публика по своите улоги во филмовите "The Last Samurai" и "Rush Hour 3" - станува дел од екипата за шестата и последна сезона од Изгубени. Кој и каков ќе биде ликот кој ќе го глуми Шимосава останува непознато. Се што е познато е дека тој ќе игра „важна споредна“ улога во новата сезона... Во меѓувреме беше откриен уште еден кастинг повик за нов лик наречен Џеф кој ќе настапи во премиерата на сезоната...еве го објаснувањето за улогата. - Цитат :
- [JEFF]Male, late 20s to 50s, any ethnicity. A polished, sympathetic, and very efficient public relations rep for high-profile company. Has to deliver a piece of bad news to a corporate executive and hides his nervousness behind a professional, reassuring smile...CO-STAR
Извор: DarkUFO и EWИмате ли било какви мислења во врска со улогата која Хиројуки и ликот Џеф ќе ја имаат во новата сезона? Јас сум сигурен дека првиов ќе биде негативен лик, додека пак вториов имам чувство оти ќе испадне работник од Хансо...или евентуално на Пејк (татко и на Сан)! | |
|
| |
Sawyer^^ Мега фанатик
Број на мислења : 814 Age : 36 Местолокација : Кочани Registration date : 2009-02-17
| Предмет: Re: Хиројуки Шимосава ќе игра „важна споредна“ улога во шестата сезона Нед Aвг 23, 2009 6:22 pm | |
| За типов не ми доаѓа идеја што би играл, а за оној Џеф сигурно ќе биде човек на Паик, или евентуално на Видмор. | |
|
| |
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Re: Хиројуки Шимосава ќе игра „важна споредна“ улога во шестата сезона Пон Aвг 24, 2009 7:28 am | |
| - Sawyer^^ напиша:
- За типов не ми доаѓа идеја што би играл, а за оној Џеф сигурно ќе биде човек на Паик, или евентуално на Видмор.
Јас типувам дека ќе биде негативец! =)) Џеф никогаш не помислив дека е можно да биде работник на Видмор, голем минус за мене... | |
|
| |
antidnevnik Преживеан
Број на мислења : 96 Age : 48 Местолокација : Skopje Registration date : 2009-01-20
| Предмет: Re: Хиројуки Шимосава ќе игра „важна споредна“ улога во шестата сезона Пон Aвг 24, 2009 4:26 pm | |
| Одличен избор, ми се допаѓа глумецов, само ќе ја збогати серијата И според мене, најблиску според ликот и делото ќе глуми човек на таткото на Сан. Иако постојат и мал милион можности... | |
|
| |
Losteech Admin
| Предмет: Re: Хиројуки Шимосава ќе игра „важна споредна“ улога во шестата сезона Пон Aвг 24, 2009 6:36 pm | |
| | |
|
| |
antidnevnik Преживеан
Број на мислења : 96 Age : 48 Местолокација : Skopje Registration date : 2009-01-20
| Предмет: Re: Хиројуки Шимосава ќе игра „важна споредна“ улога во шестата сезона Вто Aвг 25, 2009 1:29 pm | |
| | |
|
| |
Losteech Admin
| Предмет: Re: Хиројуки Шимосава ќе игра „важна споредна“ улога во шестата сезона Вто Aвг 25, 2009 6:50 pm | |
| - antidnevnik напиша:
- Losteech напиша:
- antidnevnik напиша:
- Одличен избор, ми се допаѓа глумецов, само ќе ја збогати серијата И според мене, најблиску според ликот и делото ќе глуми човек на таткото на Сан. Иако постојат и мал милион можности...
Не, не, правете разлика помеѓу Јапонец и Кореанец, тоа е исто како да споредиш Македонец со грк... ха,ха добра забелешка... ама тоа не значи дека јапонец не може да глуми кореанец Па да, може, ама во LOST обично со внимание ги бираат улогите, еве потсети се низ минативе сезони со сите кастинзи што ги правеа, не можеш да најдеш некое промашување... ниту пак некоја нелогичност (или барем јас не сум забележал досега?) при бирањето на актери за играње на одредени улоги. Затоа мислам дека типов може да биде Јапонец и ништо друго. | |
|
| |
antidnevnik Преживеан
| Предмет: Re: Хиројуки Шимосава ќе игра „важна споредна“ улога во шестата сезона Чет Aвг 27, 2009 2:23 pm | |
| - Losteech напиша:
- antidnevnik напиша:
- Losteech напиша:
- antidnevnik напиша:
- Одличен избор, ми се допаѓа глумецов, само ќе ја збогати серијата И според мене, најблиску според ликот и делото ќе глуми човек на таткото на Сан. Иако постојат и мал милион можности...
Не, не, правете разлика помеѓу Јапонец и Кореанец, тоа е исто како да споредиш Македонец со грк... ха,ха добра забелешка... ама тоа не значи дека јапонец не може да глуми кореанец Па да, може, ама во LOST обично со внимание ги бираат улогите, еве потсети се низ минативе сезони со сите кастинзи што ги правеа, не можеш да најдеш некое промашување... ниту пак некоја нелогичност (или барем јас не сум забележал досега?) при бирањето на актери за играње на одредени улоги.
Затоа мислам дека типов може да биде Јапонец и ништо друго. хм..... во право си, аген ќе биде секако изненадување и супер лик | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
| Предмет: Re: Хиројуки Шимосава ќе игра „важна споредна“ улога во шестата сезона Чет Aвг 27, 2009 7:51 pm | |
| ТОП... | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Хиројуки Шимосава ќе игра „важна споредна“ улога во шестата сезона | |
| |
|
| |
| Хиројуки Шимосава ќе игра „важна споредна“ улога во шестата сезона | |
|