Македонски форум за хит-серијата Изгубени
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Македонски форум за хит-серијата Изгубени

A Macedonian forum for the best Action/Drama/Sci-Fi show on the planet Earth - LOST!

HomePortal*Latest imagesРегистрирајте сеВлез

Хиројуки Шимосава ќе игра „важна споредна“ улога во шестата сезона

Go down 
4 posters
АвторПорака
Losteech
Admin
Losteech

Male
Број на мислења : 2048
Местолокација : Скопје
Registration date : 2009-01-10

Хиројуки Шимосава ќе игра „важна споредна“ улога во шестата сезона Empty
ПишувањеПредмет: Хиројуки Шимосава ќе игра „важна споредна“ улога во шестата сезона   Хиројуки Шимосава ќе игра „важна споредна“ улога во шестата сезона I_icon_minitimeНед Aвг 23, 2009 7:13 am

Супер-славниот јапонски актер Хиројуки Шимосава (некои го знаат и под името Хиројуки Санада) - најмногу познат за светската публика по своите улоги во филмовите "The Last Samurai" и "Rush Hour 3" - станува дел од екипата за шестата и последна сезона од Изгубени.
Хиројуки Шимосава ќе игра „важна споредна“ улога во шестата сезона Hiroyukisanada
Кој и каков ќе биде ликот кој ќе го глуми Шимосава останува непознато. Се што е познато е дека тој ќе игра „важна споредна“ улога во новата сезона...

Во меѓувреме беше откриен уште еден кастинг повик за нов лик наречен Џеф кој ќе настапи во премиерата на сезоната...еве го објаснувањето за улогата.

Цитат :
[JEFF]Male, late 20s to 50s, any ethnicity. A polished, sympathetic, and very efficient public relations rep for high-profile company. Has to deliver a piece of bad news to a corporate executive and hides his nervousness behind a professional, reassuring smile...CO-STAR
Извор: DarkUFO и EW

Имате ли било какви мислења во врска со улогата која Хиројуки и ликот Џеф ќе ја имаат во новата сезона?

Јас сум сигурен дека првиов ќе биде негативен лик, додека пак вториов имам чувство оти ќе испадне работник од Хансо...или евентуално на Пејк (татко и на Сан)!
Вратете се на почетокот Go down
http://lostseries.blog.mk
Sawyer^^
Мега фанатик
Мега фанатик
Sawyer^^

Male
Број на мислења : 814
Местолокација : Кочани
Registration date : 2009-02-17

ПишувањеПредмет: Re: Хиројуки Шимосава ќе игра „важна споредна“ улога во шестата сезона   Хиројуки Шимосава ќе игра „важна споредна“ улога во шестата сезона I_icon_minitimeНед Aвг 23, 2009 6:22 pm

За типов не ми доаѓа идеја што би играл, а за оној Џеф сигурно ќе биде човек на Паик, или евентуално на Видмор.
Losteech
Admin
Losteech

Male

ПишувањеПредмет: Re: Хиројуки Шимосава ќе игра „важна споредна“ улога во шестата сезона   Хиројуки Шимосава ќе игра „важна споредна“ улога во шестата сезона I_icon_minitimeПон Aвг 24, 2009 7:28 am

Sawyer^^ напиша:
За типов не ми доаѓа идеја што би играл, а за оној Џеф сигурно ќе биде човек на Паик, или евентуално на Видмор.
Јас типувам дека ќе биде негативец! =))
Џеф никогаш не помислив дека е можно да биде работник на Видмор, голем минус за мене... Shocked
antidnevnik
Преживеан
Преживеан
antidnevnik

Female
Број на мислења : 96
Местолокација : Skopje
Registration date : 2009-01-20

ПишувањеПредмет: Re: Хиројуки Шимосава ќе игра „важна споредна“ улога во шестата сезона   Хиројуки Шимосава ќе игра „важна споредна“ улога во шестата сезона I_icon_minitimeПон Aвг 24, 2009 4:26 pm

Одличен избор, ми се допаѓа глумецов, само ќе ја збогати серијата Smile И според мене, најблиску според ликот и делото Smile ќе глуми човек на таткото на Сан. Иако постојат и мал милион можности...
http://www.antidnevnik.blog.com.mk/
Losteech
Admin
Losteech

Male

ПишувањеПредмет: Re: Хиројуки Шимосава ќе игра „важна споредна“ улога во шестата сезона   Хиројуки Шимосава ќе игра „важна споредна“ улога во шестата сезона I_icon_minitimeПон Aвг 24, 2009 6:36 pm

antidnevnik напиша:
Одличен избор, ми се допаѓа глумецов, само ќе ја збогати серијата Smile И според мене, најблиску според ликот и делото Smile ќе глуми човек на таткото на Сан. Иако постојат и мал милион можности...
Не, не, правете разлика помеѓу Јапонец и Кореанец, тоа е исто како да споредиш Македонец со грк... Wink
antidnevnik
Преживеан
Преживеан
antidnevnik

Female

ПишувањеПредмет: Re: Хиројуки Шимосава ќе игра „важна споредна“ улога во шестата сезона   Хиројуки Шимосава ќе игра „важна споредна“ улога во шестата сезона I_icon_minitimeВто Aвг 25, 2009 1:29 pm

Losteech напиша:
antidnevnik напиша:
Не, не, правете разлика помеѓу Јапонец и Кореанец, тоа е исто како да споредиш Македонец со грк... Wink

ха,ха Smile добра забелешка... ама тоа не значи дека јапонец не може да глуми кореанец Cool Smile
Losteech
Admin
Losteech

Male

ПишувањеПредмет: Re: Хиројуки Шимосава ќе игра „важна споредна“ улога во шестата сезона   Хиројуки Шимосава ќе игра „важна споредна“ улога во шестата сезона I_icon_minitimeВто Aвг 25, 2009 6:50 pm

antidnevnik напиша:
Losteech напиша:
antidnevnik напиша:

ха,ха Smile добра забелешка... ама тоа не значи дека јапонец не може да глуми кореанец Cool Smile
Па да, може, ама во LOST обично со внимание ги бираат улогите, еве потсети се низ минативе сезони со сите кастинзи што ги правеа, не можеш да најдеш некое промашување... ниту пак некоја нелогичност (или барем јас не сум забележал досега?) при бирањето на актери за играње на одредени улоги.

Затоа мислам дека типов може да биде Јапонец и ништо друго. Wink
antidnevnik
Преживеан
Преживеан
antidnevnik

Female

ПишувањеПредмет: Re: Хиројуки Шимосава ќе игра „важна споредна“ улога во шестата сезона   Хиројуки Шимосава ќе игра „важна споредна“ улога во шестата сезона I_icon_minitimeЧет Aвг 27, 2009 2:23 pm

Losteech напиша:
antidnevnik напиша:
Losteech напиша:
antidnevnik напиша:

Па да, може, ама во LOST обично со внимание ги бираат улогите, еве потсети се низ минативе сезони со сите кастинзи што ги правеа, не можеш да најдеш некое промашување... ниту пак некоја нелогичност (или барем јас не сум забележал досега?) при бирањето на актери за играње на одредени улоги.

Затоа мислам дека типов може да биде Јапонец и ништо друго. Wink

хм..... во право си, аген Smile
ќе биде секако изненадување и супер лик Smile
Мики
Неизлечливо изгубен
Неизлечливо изгубен
Мики

Male
Број на мислења : 1282
Местолокација : Велес
Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :)
Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница.
Registration date : 2009-01-21

ПишувањеПредмет: Re: Хиројуки Шимосава ќе игра „важна споредна“ улога во шестата сезона   Хиројуки Шимосава ќе игра „важна споредна“ улога во шестата сезона I_icon_minitimeЧет Aвг 27, 2009 7:51 pm

ТОП... Smile
http://www.con.blog.com.mk
Sponsored content

ПишувањеПредмет: Re: Хиројуки Шимосава ќе игра „важна споредна“ улога во шестата сезона   Хиројуки Шимосава ќе игра „важна споредна“ улога во шестата сезона I_icon_minitime

Хиројуки Шимосава ќе игра „важна споредна“ улога во шестата сезона
Вратете се на почетокот 
Страна 1 of 1
 Similar topics
-
» Кој ќе ја има главната улога во шестата сезона?
» Соер со голема улога во петтата сезона!
» ГОЛЕМИ СПОЈЛЕРИ: сет од шестата сезона
» Teaser trailer за шестата сезона
» Елоиз Хокинг и во шестата сезона