| Кој ќе ја има главната улога во шестата сезона? | |
|
|
Автор | Порака |
---|
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Кој ќе ја има главната улога во шестата сезона? Пет Јан 08, 2010 8:20 pm | |
| Навистина, кој?!
Во првите три сезони се чини дека главната палка ја имаа (наизменично менувајќи се) Џек и Лок. Во четвртата, која беше прилично „раздробена“ како резултат на штрајкот на сценаристите, никој не се истакна како главен лик, иако може да се каже дека Бен беше оној кој учевствуваше во сите поголеми заплети и расплети. Во петтата сезона пак, земајќи го во обзир откритието на крајот дека Лок не бил Лок воопшто, би било логично да помислиме дека главна улога одигра Соер.
Прашањето е: кој ќе го замени Соер сега, откако расчистивме со минатото на DHARMA!? Дали тоа ќе биде Ричард Алперт од кој очекуваме многу одговори за мистериите од далечното минато на Островот, или пак повторно Џек/Лок ќе се вратат на тронот? Којзнае, можеби и Џејкоб или Есау ќе се вмешаат во оваа т.н. битка кон крајот на сезоната...?
Што мислите вие?? | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Re: Кој ќе ја има главната улога во шестата сезона? Пет Јан 08, 2010 8:35 pm | |
| Мислам ќе има неколку главни....ЏЕК заедно со СОЕР и нивната дружина и ЛОК, БЕН И АЛПЕРТ Така да мислам нема баш многу да се задржуваат на центричност на некој лик, туку онака сето ќе биде измешано па кој сфат исфати кој не РИВОЧ ха ха Намасте | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
| Предмет: Re: Кој ќе ја има главната улога во шестата сезона? Саб Јан 09, 2010 12:52 am | |
| | |
|
| |
Sawyer^^ Мега фанатик
Број на мислења : 814 Age : 36 Местолокација : Кочани Registration date : 2009-02-17
| Предмет: Re: Кој ќе ја има главната улога во шестата сезона? Саб Јан 09, 2010 6:20 am | |
| Според мене Џек и Бен. Џек од почеток се наметна како лидер на преживеаните и како главен лик во серијата, па откако во петтата сезона го загуби приматот од Соер, сега сметам дека како оди серијата кон крајот, пак вниманието ќе биде кон Џек. А за Бен исто е логично да има голема улога, како и досега. За Лок, мислам дека тој веројатно е мртов и не очекувам пак да воскресне, можно е цела сезона место него да го гледаме Флок. Заради тоа не верувам дека Лок ќе ја има главната улога во сезоната. | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
| Предмет: Re: Кој ќе ја има главната улога во шестата сезона? Нед Јан 10, 2010 1:38 am | |
| Да но Лок ќе го гледаме во алтернативниот универзум, каде што сите слетаа во ЛА и сите се среќни... | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Re: Кој ќе ја има главната улога во шестата сезона? Нед Јан 10, 2010 5:43 am | |
| БЕЗ ЛОК ЛОСТ НЕ Е ЛОСТ ДА СИ ПРИЗНАЕМЕ ! Како што без ЏЕК не, како што без БЕН, СОЕР, АЛПЕРТ, КЕЈТ (дури и таа) и сите други...ЗНАЧИ НЕ Е ВАЖНО КОЈ САМО НЕКА ПОЧНЕ....колку се наближува времево толку по нестрплива сум? Вие? Namaste | |
|
| |
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Re: Кој ќе ја има главната улога во шестата сезона? Нед Јан 10, 2010 8:21 pm | |
| И јас сум се’ понестрплив секако. Што се однесува до постов - мислам дека оваа сезона сепак главна улога повторно ќе играат Џек и Лок. Ако судиме според сите досегашни интервјуа на Дарлтон, тогаш тоа би требало да биде случајот. | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Кој ќе ја има главната улога во шестата сезона? Сре Јан 20, 2010 3:13 am | |
| Aко биде ЏЕК главаниот фраер ЌЕ ЗАМОЛАМ ТМАУ ОДГОВОРНИТЕ ЛИЦА ДА ГО ИСТРИЖАТ ПОД ИТНО И ТОА Намасте П.С.Ај лајк олд Џек | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Кој ќе ја има главната улога во шестата сезона? | |
| |
|
| |
| Кој ќе ја има главната улога во шестата сезона? | |
|