Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: И Алан Дејл ќе го видиме повторно... Вто Сеп 29, 2009 11:16 pm | |
| По добрата вест дека ќе го видиме Дез, еве и уште две слични во кои се најавува враќање на два претходно познати ликови од Lost - Видмор и Алдо (не се секирајте и јас се чудам од каде изникна типов!! ) DarkUFO: „Актерот Алан Дејл ќе биде на Хаваи во наредните една до две недели каде што ќе снима сцени од Lost.“ Не е нешто прешокирачко, но добро е да се знае дека Видмор е назад в акција! LeahVautrot via Twitter: Роб МекЕлни од "It's Always Sunny in Philadelphia" се враќа повторно во Изгубени, каде што уште еднаш ќе ја игра улогата на Алдо, кој претходно го видовме како ја чуваше „Собата 23“ во третата сезона на Lost! I believe that's Rob McElhenney from It's Always Sunny in Philadelphia - he played Aldo on Lost. | |
|
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
| Предмет: Re: И Алан Дејл ќе го видиме повторно... Вто Сеп 29, 2009 11:23 pm | |
| гуд, ништо посебно, но добро е да се прочитаат повторно спојлери | |
|
Sawyer^^ Мега фанатик
Број на мислења : 814 Age : 36 Местолокација : Кочани Registration date : 2009-02-17
| Предмет: Re: И Алан Дејл ќе го видиме повторно... Сре Сеп 30, 2009 1:22 am | |
| За Видмор се очекува да го видиме, шокирачки ќе беше да ни кежеа дека нема да го видиме. Овој Алдо, не се сеќавам најдобро, го убија во третата сезона, или? Сепак ако ова значи дека пак ќе ја видиме Собата 23, ова е супер вест! | |
|
Sponsored content
| Предмет: Re: И Алан Дејл ќе го видиме повторно... | |
| |
|