| Спамерај [Chat] | |
|
+8Lost angel LostyFox IceMan Lightlord maestro antidnevnik Darvel Losteech 12 posters |
|
Автор | Порака |
---|
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
| Предмет: Re: Спамерај [Chat] Саб Апр 03, 2010 8:42 pm | |
| - LostyFox напиша:
- Мики јас бев во последните кои е откажуваа од форумов, така да не зависи само од мене Што е мое јас сум ЗА!
Намасте Епа ајде...двајце сме веќе...се надевам ќе се вратиме на старата бројка... | |
|
| |
Lost angel Модератор
Број на мислења : 320 Age : 35 Местолокација : on the island Registration date : 2009-01-22
| Предмет: Re: Спамерај [Chat] Нед Апр 04, 2010 8:02 pm | |
| И јас сум ЗА. П.С.Христос воскресе! Среќни празници. | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
| Предмет: Re: Спамерај [Chat] Вто Апр 06, 2010 10:17 pm | |
| одлично, и да Среќни празници... | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
| Предмет: Re: Спамерај [Chat] Вто Апр 06, 2010 10:18 pm | |
| aјде да се развие дискусија после новава епизода... лости нека ги стави стримовите и овде, и исто така нека ги постира и теориите тука | |
|
| |
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Re: Спамерај [Chat] Вто Апр 06, 2010 10:40 pm | |
| Среќни празници и на Вас. Не знам дали е потребен форумов зашто сите ме посетуваат на блог... тука никогаш не се разви добра дискусија. Ама ај во име на крајот на LOST се враќам и тука, нормално кога ќе можам ќе правам нешто. | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Re: Спамерај [Chat] Сре Апр 07, 2010 2:08 pm | |
| Среќни празници и од мене Он Топик: Епизодава беше ЛУДИЛО Според мене подобра и од Аб Етерно Дез РУЛЗ Намасте | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
| Предмет: Re: Спамерај [Chat] Чет Апр 08, 2010 12:36 am | |
| сеуште не сум ја гледал епизодава, надминат ми е лимитот уште од 5 а лости, ајде пушти таму на блог еден апел, за да се вратат и на форум | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Re: Спамерај [Chat] Чет Апр 08, 2010 1:05 pm | |
| Ај Мики пак и ти како им се запна. Остави ги, кој сака нека доаѓа кој не сака НЕМОРА...можеме и без нив Намасте | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
| Предмет: Re: Спамерај [Chat] Саб Апр 10, 2010 12:11 am | |
| и јас ја изгледав епизодава, па бидејќи нема каде да оставам коментар(читај не е отворен таква подсекција) тука ќе коментирам. Епизодава беше типична дез центрик епизода, А до сега не сме имале лоша дезмонд центрична епизода, така да, Одлична епизода, и на второ место според мене сезонава. Зошто?! -Како прво не знам, но премногу се задраа надвор од островот, да беа откриени некои круцијални работи, но епизодава беше многу оф-ајленд. -И уште нешто и фалеше на епизодава...беа прикажани многу ликови, но многу малку од нив се вклучени и во главната разврска во серијава, т.е во настаните од главниот универзум. За разлика од Аб Аетерно, тука не беше прикажан ниту Алпер, Есау, Џејкоб и многу други ликови. Но сума сумарум, одлична епизода, но засега според мене не може да достигне аб аетерно...И уште еднаш се покажа дека Дез ги има во просек најдобрите епизоди | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Спамерај [Chat] | |
| |
|
| |
| Спамерај [Chat] | |
|