| Спамерај [Chat] | |
|
+8Lost angel LostyFox IceMan Lightlord maestro antidnevnik Darvel Losteech 12 posters |
|
Автор | Порака |
---|
maestro Модератор
Број на мислења : 248 Age : 30 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-20
| Предмет: Re: Спамерај [Chat] Пет Aвг 07, 2009 1:00 am | |
| | |
|
| |
Lost angel Модератор
Број на мислења : 320 Age : 35 Местолокација : on the island Registration date : 2009-01-22
| Предмет: Re: Спамерај [Chat] Пет Aвг 07, 2009 2:46 pm | |
| Ако ти се падне таа, ќе треба да знаеш добро да пишуваш текстови, т.е. писмени. Јас затоа не ја сакав баш, многу строго ги оценува писмените. Таа најмногу се паѓа на билингвалните, на другите не знам дали им предава. Инаку, ти ќе учиш француски или гремански? Ако учиш француски, може ќе се паднеш со сестра ми во клас. - Мики напиша:
- Lost angel напиша:
- Мене во прва ми беше супер професорката, а таа после ептен не измачи, само лектири обработувавме. Граматиката ја поминавме за 2-3 часа во прво и 2-3 во второ полугодие и правевме 2 теста. Инаку, јас повеќе сакам граматика.
Losteech, тебе Луси да не ти е? хехе што е ова бре Луси...кучиња и мачиња да не чувате таму хахаха Кучиња, мачиња, кравата Милка... Секакви имиња има во РЈК - од Македонка до Једина. Се и сешто има. | |
|
| |
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Re: Спамерај [Chat] Пет Aвг 07, 2009 4:15 pm | |
|
Последната промена е направена од Losteech на Пет Aвг 07, 2009 5:05 pm. Мислењето е променето 1 пати | |
|
| |
Lost angel Модератор
Број на мислења : 320 Age : 35 Местолокација : on the island Registration date : 2009-01-22
| Предмет: Re: Спамерај [Chat] Пет Aвг 07, 2009 4:42 pm | |
| Јас не е дека не сакам лектири, ама премногу ги развлекувавме и исто како и кај тебе, по неколку месечно работевме. И плус беше премногу строга во оценувањето на писмените, а мене за тоа ич не ме бива, па со помош на татко ми ги пишував дома и после препишував, додека професорката си седеше на компјутер. А, и во сите јазици повеќе ја сакам граматиката. Инаку, не ја знам Митра. Или не ми текнува во моментов. Мене од втора ми беше Бубе, а претходно Луси. Луси ми беше супер, даваше слобода во пишувањето, а Бубе сака се по нејзино да е, исто како неа да мислиш. - Losteech напиша:
- Инаку не ја знам таа Сузе, мене Математика ми предава Марија...
Марија битолчанката? И мене ми беше таа, една од поомилените професорки ми беше, иако со тие што не ги биваше за математика не се однесуваше исто како со другите, па многумина не ја сакаа. Со другарка ми секогаш си зборуваа саркастично. А, мислам дека и Сузе предава математика, ама не сум 100% сигурна, затоа што мене друго ми предаваше. | |
|
| |
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Re: Спамерај [Chat] Пет Aвг 07, 2009 5:14 pm | |
| - Lost angel напиша:
- Инаку, не ја знам Митра. Или не ми текнува во моментов. Мене од втора ми беше Бубе, а претходно Луси. Луси ми беше супер, даваше слобода во пишувањето, а Бубе сака се по нејзино да е, исто како неа да мислиш.
Митра е повеќе позната како Мими во РЈК. Плавуша е, но паметна. Многу ја почитувам, зашто заради неа го засакав македонскиот. Од петто до осмо ме нервираше овој предмет бидејќи имав тапа наставничка. Инаку, овие твоиве не ги знам... - Цитат :
- Losteech напиша:
- Инаку не ја знам таа Сузе, мене Математика ми предава Марија...
Марија битолчанката? И мене ми беше таа, една од поомилените професорки ми беше, иако со тие што не ги биваше за математика не се однесуваше исто како со другите, па многумина не ја сакаа. Со другарка ми секогаш си зборуваа саркастично.
А, мислам дека и Сузе предава математика, ама не сум 100% сигурна, затоа што мене друго ми предаваше. Е таа, баш таа - Марија битолчанката! Типката е закон, во се’ се разбира. Сигурно има едно 4 гига рам во нејзиниот мозок. За хард диск да не зборуваме, најмалку 1 терабајт. Вториот ден на нејзин час, на сите ни ги имаше запамтено имињата! Интересно е тоа што кога некој не беше присутен на Математика (од здравствени или не-здравствени причини ) она веднаш забележуваше, не беше потребно дежурниот да и каже. =)) П.С. Марето и на мене ми е една од поомилените професорки...знае да не расположи и во „најкритичните“ моменти (за време на тест или слично). И најважно од се’ - не се фаќа за ситните грешки. На пример, ако на крајот резултатот во задачата го згрешиш, а се друго ти е точно, ќе ти одземе 1 - максимално 2 поени од можните 12 (карикирам сега). За жал како неа професор(к)и во РЈК тешко се наоѓаат. | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Re: Спамерај [Chat] Пет Aвг 07, 2009 8:39 pm | |
| | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
| Предмет: Re: Спамерај [Chat] Пет Aвг 07, 2009 9:37 pm | |
| Има ли барем некој на форумов од скопје од ЈБТ? | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Re: Спамерај [Chat] Пет Aвг 07, 2009 11:56 pm | |
| а има некој шо не е од СК? Namaste | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
| Предмет: Re: Спамерај [Chat] Саб Aвг 08, 2009 12:31 am | |
| јас не сум | |
|
| |
maestro Модератор
Број на мислења : 248 Age : 30 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-20
| Предмет: Re: Спамерај [Chat] Саб Aвг 08, 2009 12:39 am | |
| Мики: Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Јас би рекол кафич со обложувалница внатре. Поисплатливо, здравје. | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
| Предмет: Re: Спамерај [Chat] Саб Aвг 08, 2009 12:55 am | |
| | |
|
| |
Losteech Admin
| Предмет: Re: Спамерај [Chat] Саб Aвг 08, 2009 4:26 am | |
| Јас имам чувство дека во Скопје на секој километар има по 5 обложувалници. | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
| Предмет: Re: Спамерај [Chat] Саб Aвг 08, 2009 1:03 pm | |
| јас имам чувство дека во велес има на секој 200 метри | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Спамерај [Chat] Нед Aвг 09, 2009 12:51 pm | |
| И кај нас ги има многу Намасте | |
|
| |
RocknRolla Фанатик
Број на мислења : 383 Age : 33 Местолокација : Skopje Registration date : 2009-07-25
| Предмет: Re: Спамерај [Chat] Нед Aвг 09, 2009 1:37 pm | |
| | |
|
| |
maestro Модератор
| Предмет: Re: Спамерај [Chat] Нед Aвг 09, 2009 7:38 pm | |
| 100ти пост, алелуја. | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Спамерај [Chat] Нед Aвг 09, 2009 7:40 pm | |
| | |
|
| |
Losteech Admin
| Предмет: Re: Спамерај [Chat] Пон Aвг 10, 2009 10:58 pm | |
| - maestro напиша:
- 100ти пост, алелуја.
Честитки. Честитки и до Натали за 900тиот. =)) | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Спамерај [Chat] Вто Aвг 11, 2009 3:31 am | |
| ФАЛА ФАЛА !!! Намасте | |
|
| |
Darvel Модератор
Број на мислења : 560 Age : 37 Местолокација : Волково Хумор : Немам Registration date : 2009-01-19
| Предмет: Re: Спамерај [Chat] Вто Aвг 11, 2009 2:10 pm | |
| СПАМ, за да видам колку постови (коментари) сум оставил. ЕDIT: 163... Јеееееееј... | |
|
| |
Losteech Admin
| Предмет: Re: Спамерај [Chat] Вто Aвг 11, 2009 5:17 pm | |
| | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Спамерај [Chat] Вто Aвг 11, 2009 6:52 pm | |
| ЦЦЦ Шејм он ју Дарвеликсе | |
|
| |
Darvel Модератор
Број на мислења : 560 Age : 37 Местолокација : Волково Хумор : Немам Registration date : 2009-01-19
| Предмет: Re: Спамерај [Chat] Вто Aвг 11, 2009 9:28 pm | |
| | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Спамерај [Chat] Вто Aвг 11, 2009 9:56 pm | |
| Добро е барем си свесен Намасте | |
|
| |
Darvel Модератор
| Предмет: Re: Спамерај [Chat] Вто Aвг 11, 2009 10:55 pm | |
| Секогаш сум свесен... | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Спамерај [Chat] | |
| |
|
| |
| Спамерај [Chat] | |
|