Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Крајот на Изгубени... Вто Јун 09, 2009 1:08 pm | |
| Ова е стар трач, преземен од кај блогот на Натали...ако мене ме прашате, не верувам дека е точен, но, никогаш не се знае... - Цитат :
- [...]Анонимен Шпиун (Anonimus Spy, што можеби е и некој ник) знае како ќе заврши серијалот и тој воопшто не е среќен од таквиот крај. Како и многу други личности кои имаат проблеми поврзани со телевизијата, овој решил да се обрати до искусен блогер наименуван како Watcher. "На никој од нас нема да му се допадне ваквиот крај" вели Шпиунот и продолжува:- "Ние сакаме да се смени, ве молиме направете го тоа". И сега демек на Шпиунов му стигнала порака која гласела "Ако сакаш да дознаеш како ќе заврши серијата, јас ќе се јавам повторно". Анонимусов љубопитно чекал неколку денови, но не пристигнал никаков повик. Тогаш, во среда се појавила нова порака која изгледала вака:- "Никогаш се нема случено авионска несреќа и никој досега нема умрено. Никој од луѓето не се познаваа меѓу себе се додека не влегоа во канцеларија...на психијатар кој вршеше експериментална терапија за хипноза и за луѓето кои имаат изгубено некого во животот и неможат да продолжат понатаму...секој од тие личности имал загубено нешто или некој кој многу му значел во животот. "Крајната епизода ќе ги покаже пациентите (вклучувајќи и некои за кои ние мислевме дека се мртви) одејќи на нивната последна сеанса од терапијата кај психијатар во Сиднеј. Продуцентите од Изгубени неколку пати имаат повторено дека карактерите кои умираат во шоуто умираат навистина, а ние подоцна ги гледаме повторно живи, па навистина е тешко да им се поверува на нивните претходните изјави.[...]
Што мислите Вие? | |
|
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Re: Крајот на Изгубени... Вто Јун 09, 2009 2:20 pm | |
| Ејјјј абе ова навистина е мое Абе незнам тогаш можи ми изгледало малку вистинито,ама сега многу како глупо ми е. Можеби смислиле глуп крај, ама олку не ми се верува да се ретардирани Дарлтон Намасте | |
|
Sawyer^^ Мега фанатик
Број на мислења : 814 Age : 36 Местолокација : Кочани Registration date : 2009-02-17
| Предмет: Re: Крајот на Изгубени... Вто Јун 09, 2009 11:45 pm | |
| Мислам дека ова нема врска. Некој си немал работа, па сево ова го измислил заради публицитет. И досега многу пати кажуваа „сигурни“ спојлери, па испадна дека ништо не е вистина. Ваков крај сигурно нема да има, зашто ако Дарлтон си дозволат такво нешто, не само што ќе разбеснат милиони фанови, туку веројатно и ќе си ги уништат со тоа кариерите за навек. | |
|
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Re: Крајот на Изгубени... Нед Aвг 23, 2009 3:24 am | |
| И после тоа Дарлтон ќе бидат невработени и ќе дојдат кај нас во Македонија да живеат со социјално Namaste | |
|
Sponsored content
| Предмет: Re: Крајот на Изгубени... | |
| |
|