Македонски форум за хит-серијата Изгубени
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Македонски форум за хит-серијата Изгубени

A Macedonian forum for the best Action/Drama/Sci-Fi show on the planet Earth - LOST!

HomePortal*Latest imagesРегистрирајте сеВлез

M.C. Gainey го знае крајот на LOST?!!

Go down 
3 posters
АвторПорака
Losteech
Admin
Losteech

Male
Број на мислења : 2048
Местолокација : Скопје
Registration date : 2009-01-10

M.C. Gainey го знае крајот на LOST?!! Empty
ПишувањеПредмет: M.C. Gainey го знае крајот на LOST?!!   M.C. Gainey го знае крајот на LOST?!! I_icon_minitimeСре Сеп 02, 2009 10:21 pm

Гејни, актерот кој го портретираше ликот на Том изјавил дека го знае крајот на Изгубени.
M.C. Gainey го знае крајот на LOST?!! 6656402_tml
Не верувате? Прочитајте со свои очи...

Ти си големото мече на кое никој не може да одолее а да не го гушне, а?
Да, така ми е деновиве; исто како да сум во „Се’ за Стив“ (All About Steve). За жал не сум го изгледал "All About Steve" бидејќи сум многу зафатен. Во моментов поминувам доста време на Хаваи работејќи нешто таму.

Да! Беше многу тажно кога си замина, но претпоставувам дека кога е во прашање "Lost" сите можат да се вратат.
Па, тоа ми го кажуваат и на мене, а најверојатно ултимативно ќе ги видите сите актери назад. Тоа нема да ми смета на мене зашто се работи за одлична екипа. Едни од најпријатните луѓе со кои може некој да работи, а што се однесува до локации, Хаваи е одлично место за живеење.

Знам дека веројатно постојано ти го поставуваат ова прашање, но на некој начин морам да те прашам. Без да издадеш било какви спојлери, дали знаеш што се случува со „Изгубени“?
Да, знам, и можам да ви кажам дека бев фан на серијата и пред да дознаам и сега посакувам да не знаев! Да бидам искрен со вас, посакувам да се вратам назад во времето и да се прашам што ќе се случи следно. Никогаш нема да му кажам на никого што ќе се случи бидејќи ако сте фан на "Lost", ќе ви се допадне. Апсолутно ќе ви се допадне. И ќе знаете дека времето кое сте го потрошиле не било залудно.

Супер, бидејќи тоа ќе беше моето следно прашање. Сакав да прашам, дали продуцентите на „Изгубени“ ќе успеат да им понудат на гледачите добар крај, а не крај од типот на Сопранови.
Не, не, и не. Јас сум дел од малцинството. На мене всушност ми се допадна крајот на „Сопранови“, и сметам дека беше брилијантен. Се’ уште се надевам дека тие ќе се вратат за некоја година. Сценаристите си направија одлична опција за камбек. Но да, крајот на „Изгубени“ ќе биде позадоволувачки отколку крајот на „Сопранови“, меѓутоа како што веќе реков се’ уште не сум сигурен оти сме го виделе последното од „Сопранови“.

Извор: Full Article @ Starpulse

Дали типов лаже или мене така ми се чини?
Како и да е, барем дознавме дека ќе го видиме повторно Том...
Вратете се на почетокот Go down
http://lostseries.blog.mk
Мики
Неизлечливо изгубен
Неизлечливо изгубен
Мики

Male
Број на мислења : 1282
Местолокација : Велес
Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :)
Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница.
Registration date : 2009-01-21

ПишувањеПредмет: Re: M.C. Gainey го знае крајот на LOST?!!   M.C. Gainey го знае крајот на LOST?!! I_icon_minitimeСре Сеп 02, 2009 10:39 pm

добро интервју, барем веќе сум сигурен дека нема да си ги упропастам предходните години со едно гадно финале(100%)
поздрав
http://www.con.blog.com.mk
Losteech
Admin
Losteech

Male
Број на мислења : 2048
Местолокација : Скопје
Registration date : 2009-01-10

ПишувањеПредмет: Re: M.C. Gainey го знае крајот на LOST?!!   M.C. Gainey го знае крајот на LOST?!! I_icon_minitimeСре Сеп 02, 2009 11:22 pm

Мики напиша:
добро интервју, барем веќе сум сигурен дека нема да си ги упропастам предходните години со едно гадно финале(100%)
поздрав
Крајот не зависи најмногу од сценаристите, повеќе зависи од фановите и како тие ќе го прифатат, сигурен сум дека на некого ќе му се допадне, а на некого не, секогаш така е со било која серија. Wink
http://lostseries.blog.mk
Sawyer^^
Мега фанатик
Мега фанатик
Sawyer^^

Male
Број на мислења : 814
Местолокација : Кочани
Registration date : 2009-02-17

ПишувањеПредмет: Re: M.C. Gainey го знае крајот на LOST?!!   M.C. Gainey го знае крајот на LOST?!! I_icon_minitimeЧет Сеп 03, 2009 4:03 am

Losteech напиша:
Мики напиша:
поздрав
Крајот не зависи најмногу од сценаристите, повеќе зависи од фановите и како тие ќе го прифатат, сигурен сум дека на некого ќе му се допадне, а на некого не, секогаш така е со било која серија. Wink

Апсолутно си во право, Лостич! Laughing

Инаку интересно интервју, ми се чини дека типов ќе го има во некоја сцена, штом вели дека е во тек со тоа што се случува со серијата, ем имал работа на Хаваи. Very Happy
Sponsored content

ПишувањеПредмет: Re: M.C. Gainey го знае крајот на LOST?!!   M.C. Gainey го знае крајот на LOST?!! I_icon_minitime

M.C. Gainey го знае крајот на LOST?!!
Вратете се на почетокот 
Страна 1 of 1
 Similar topics
-
» Ѕвездите го предвидуваат крајот на LOST...
» Крајот на Изгубени...
» Мајкл Емерсон за крајот на серијата и ЕМИ номинацијата
» Кој мислите дека ТРЕБА да умре до крајот на серијата?
» Lost in 8:15