Македонски форум за хит-серијата Изгубени
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Македонски форум за хит-серијата Изгубени

A Macedonian forum for the best Action/Drama/Sci-Fi show on the planet Earth - LOST!

HomePortal*Latest imagesРегистрирајте сеВлез

Премиерни дати на сериите на поранешните актери од Lost

Go down 
+2
Sawyer^^
Losteech
6 posters

Кои серии ќе ги гледате?
FlashForward
Премиерни дати на сериите на поранешните актери од Lost I_vote_lcap44%Премиерни дати на сериите на поранешните актери од Lost I_vote_rcap
 44% [ 7 ]
V
Премиерни дати на сериите на поранешните актери од Lost I_vote_lcap19%Премиерни дати на сериите на поранешните актери од Lost I_vote_rcap
 19% [ 3 ]
Fringe
Премиерни дати на сериите на поранешните актери од Lost I_vote_lcap19%Премиерни дати на сериите на поранешните актери од Lost I_vote_rcap
 19% [ 3 ]
The Vampire Diaries
Премиерни дати на сериите на поранешните актери од Lost I_vote_lcap18%Премиерни дати на сериите на поранешните актери од Lost I_vote_rcap
 18% [ 3 ]
Општо гласови : 16

Back

АвторПорака
Losteech
Admin
Losteech

Male
Број на мислења : 2048
Местолокација : Скопје
Registration date : 2009-01-10

Премиерни дати на сериите на поранешните актери од Lost Empty
ПишувањеПредмет: Премиерни дати на сериите на поранешните актери од Lost   Премиерни дати на сериите на поранешните актери од Lost I_icon_minitimeВто Сеп 08, 2009 2:22 am

На еден час по полноќ, најпрвин би сакал да ви го честитам празникот на независноста - 8ми септември! Very Happy
Премиерни дати на сериите на поранешните актери од Lost Juliet-the-incident
Кога веќе си ja извршив граѓанската должност, би било убаво да продолжам со темава, зар не. =)

Сигурен сум дека сите ние тука добро знаеме оти во септември не почнува само учебната година, туку почнува и долгоочекуваната американска есенско-сериска сезона.

Неодамна, пред само три дена постирав текст на блогот каде што ги бев поставил нај-изгубените серии за оваа 2009/2010 сезона, во кои ќе гледаме сегашни и/или поранешни актери од Изгубени.

Како и да е, со оглед на тоа што текстот е огромен, а дел од Вас го посетуваат само форумов, се одлучив тука да ги поставам најосновните информации, односно само премиерните дати на изгубените серии за оваа сезона!

10 септември - The Vampire Diaries - Иан Сомерхалдер (Бун)
17 септември - Fringe - Џ.Џ. Абрамс (ко-креатор на Lost) и Ленс Редик (Метју Абадон)
24 септември - FlashForward - Соња Вогер (Пени) и Доминик Монањан (Чарли)
3 ноември - V (The Visitors) - Елизабет Мишел (Џулиет)

Симболично или не, четири серии ќе бидат парцијално изгубени оваа сезона... Smile

Кои од нив планирате да ги гледате??? Кои ви изгледаат најветувачки?!

Јас планирам сите, но дали ќе продолжам и понатаму, времето (и квалитетот на сериите исто така!) ќе покаже. Како и да е, ја користам приликава да им посакам среќа на сите актери од Lost во новата сезона. Шансата која им е дадена е тотално заслужена...

За повеќе информации во врска со серииве, кликнете на овој линк!

П.С. Гласајте и на анкетата (можете за повеќе опции).
Вратете се на почетокот Go down
http://lostseries.blog.mk
Sawyer^^
Мега фанатик
Мега фанатик
Sawyer^^

Male
Број на мислења : 814
Местолокација : Кочани
Registration date : 2009-02-17

ПишувањеПредмет: Re: Премиерни дати на сериите на поранешните актери од Lost   Премиерни дати на сериите на поранешните актери од Lost I_icon_minitimeВто Сеп 08, 2009 3:19 am

Гласав само за FlashForward, ми звучи добро серијата па планирам да ги изгледам првите епизоди, па ќе видам дали ќе продолжам. За Fringe исто сум слушал дека е добра серија, ама немам толку време да следам неколку серии паралелно, па затоа сега за сега не верувам дека ќе ја гледам.
LostyFox
Супер модератор
Супер модератор
LostyFox

Female
Број на мислења : 2272
Местолокација : On the misterious island
Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но.....
Хумор : Многу има за кажување :D
Registration date : 2009-01-24

ПишувањеПредмет: Re: Премиерни дати на сериите на поранешните актери од Lost   Премиерни дати на сериите на поранешните актери од Lost I_icon_minitimeВто Сеп 08, 2009 4:07 am

гласав за флеш во иднината Very Happy

Namaste afro
http://lostyfox.blog.com.mk/
Мики
Неизлечливо изгубен
Неизлечливо изгубен
Мики

Male
Број на мислења : 1282
Местолокација : Велес
Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :)
Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница.
Registration date : 2009-01-21

ПишувањеПредмет: Re: Премиерни дати на сериите на поранешните актери од Lost   Премиерни дати на сериите на поранешните актери од Lost I_icon_minitimeВто Сеп 08, 2009 1:10 pm

флеш..... Smile
http://www.con.blog.com.mk
Lost angel
Модератор
Модератор
Lost angel

Female
Број на мислења : 320
Местолокација : on the island
Registration date : 2009-01-22

ПишувањеПредмет: Re: Премиерни дати на сериите на поранешните актери од Lost   Премиерни дати на сериите на поранешните актери од Lost I_icon_minitimeВто Сеп 08, 2009 6:52 pm

Сите планирам да ги гледам. Very Happy Секако, Fringe треба прво да ја изгледам првата сезона, ама ќе биде и тоа. Smile
http://floricienta.forumotion.com/portal.htm
Shadow
Преживеан
Преживеан
Shadow

Female
Број на мислења : 106
Местолокација : na havai
Registration date : 2009-02-04

ПишувањеПредмет: Re: Премиерни дати на сериите на поранешните актери од Lost   Премиерни дати на сериите на поранешните актери од Lost I_icon_minitimeВто Сеп 08, 2009 9:39 pm

Епа вака - Vampire Diaries ќе ја симнам поради Бун таман за 2-3 дена ама дали ќе ја гледам понатаму ќе видиме. FlashForward ми изгледа најинтересна таа обавезно ја симнувам и гледам. Fringe 1 сезона немам гледано а ме мрзи да ја симнувам. V истотака ќе и дадам шанса.
LostyFox
Супер модератор
Супер модератор
LostyFox

Female
Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но.....

ПишувањеПредмет: Re: Премиерни дати на сериите на поранешните актери од Lost   Премиерни дати на сериите на поранешните актери од Lost I_icon_minitimeВто Сеп 08, 2009 11:16 pm

v мислам ќе биде прилично безврска, од проста причина што многу сценариото (барем по ова што се кажува до сега) личи на 4400 Sad

Намасте
Losteech
Admin
Losteech

Male

ПишувањеПредмет: Re: Премиерни дати на сериите на поранешните актери од Lost   Премиерни дати на сериите на поранешните актери од Lost I_icon_minitimeВто Сеп 08, 2009 11:50 pm

LostyFox напиша:
v мислам ќе биде прилично безврска, од проста причина што многу сценариото (барем по ова што се кажува до сега) личи на 4400 Премиерни дати на сериите на поранешните актери од Lost Icon_sad

Намасте
Абе какво 4400, таму немаше вонземјани, тоа колку што се сеќавам, беа луѓе од иднината што сакаа да и помогнат на човечката раса! Премиерни дати на сериите на поранешните актери од Lost Icon_smile

Инаку, се гледа уште од сега дека FlashForward ќе биде хит. Едвај чекам за пилотот... Премиерни дати на сериите на поранешните актери од Lost Herz
LostyFox
Супер модератор
Супер модератор
LostyFox

Female

ПишувањеПредмет: Re: Премиерни дати на сериите на поранешните актери од Lost   Премиерни дати на сериите на поранешните актери од Lost I_icon_minitimeСре Сеп 09, 2009 12:12 am

Флеш ДА, ама оваа другава, па нели слично беше се застанува времето ова она...ја имам загледано таа малце на ТВ Very Happy

Namaste

П.С. ИКС ФАЈЛС ЗАКОН
Losteech
Admin
Losteech

Male

ПишувањеПредмет: Re: Премиерни дати на сериите на поранешните актери од Lost   Премиерни дати на сериите на поранешните актери од Lost I_icon_minitimeЧет Сеп 10, 2009 6:21 pm

Вечерва - премиера на The Vampire Diaries со Бун!!!

LostyFox
Супер модератор
Супер модератор
LostyFox

Female

ПишувањеПредмет: Re: Премиерни дати на сериите на поранешните актери од Lost   Премиерни дати на сериите на поранешните актери од Lost I_icon_minitimeЧет Сеп 10, 2009 10:57 pm

ај нека му е честита премиерата Very Happy

Namaste
Sponsored content

ПишувањеПредмет: Re: Премиерни дати на сериите на поранешните актери од Lost   Премиерни дати на сериите на поранешните актери од Lost I_icon_minitime

Премиерни дати на сериите на поранешните актери од Lost
Вратете се на почетокот 
Страна 1 of 1
 Similar topics
-
» Lost 5 конечно на А1!
» Lost in 8:15
» Бун се враќа во Lost!
» Lost: Via Domus
» Lost University 101- Нова ARG