Македонски форум за хит-серијата Изгубени
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Македонски форум за хит-серијата Изгубени

A Macedonian forum for the best Action/Drama/Sci-Fi show on the planet Earth - LOST!

HomePortal*Latest imagesРегистрирајте сеВлез

Дискусија: кој термин на Изгубени би бил најдобар?

Go down 
4 posters

Кој термин би бил најдобар?
 Вторник (20 или 22 часот)
 Среда (22:00)
 Четврток (20:00)
Види ги резултатите
АвторПорака
Losteech
Admin
Losteech

Male
Број на мислења : 2048
Местолокација : Скопје
Registration date : 2009-01-10

Дискусија: кој термин на Изгубени би бил најдобар? Empty
ПишувањеПредмет: Дискусија: кој термин на Изгубени би бил најдобар?   Дискусија: кој термин на Изгубени би бил најдобар? I_icon_minitimeПет Ное 13, 2009 6:43 pm

Очигледно е дека во исто време и самата телевизија ABC размислува на ова прашање.

Повеќето тука добро знаат дека стандардниот термин на Lost е среда, било во 20, 21 или 22 часот. Единствената сезона која не се прикажуваше на овој ден, беше четвртата, која најпрвин се емитуваше во четврток во 21 часот, а потоа во 22 часот (откако заврши штрајкот на сценаристите).

Како и да е, сега, се чини дека ABC најпосле направи солиден потег со своите не толку во последниве години успешни ситкоми, па се поизвесно е дека Modern Family и Cougar Town ќе продолжат да се прикажуваат во среда од 21 до 22 часот! Во меѓувреме, терминот од 20 часот е зафатен со уште два ситкоми - Scrubs и Better Off Ted, а оној од 22 часот останува празен по откажувањето на Eastwick.

Во игра во моментов се повеќе планови:
- ABC може да ја смести Ugly Betty во 22:00 во среда, а Lost во некој друг термин, во вторник/четврток (петок нема шанса, бидејќи сепак, серијата е третата најгледана на ABC!);
- ABC може да ја смести FlashForward во 22 часот во среда, а Lost во 20 часот во четврток; ИЛИ
- ABC може да ги смести Изгубените во 22 часот в среда и со тоа завршуваат сите главоболки!

Искрено, јас би сакал да се случи втората опција. Во тој случај новата епизода од Изгубени ќе биде достапна кај нас в петок и ќе можеме, што би се рекло, „на раат“ да ја гледаме, не плашејќи се од обврските кои мораме да ги завршиме потоа. Единствена маана на овој термин е што нема да имаме шанса да видиме двочасовно финале, бидејќи Вовед во Анатомија е далеку погледана од Изгубени, па ABC нема да си дозволи луксуз да го паузира својот „рејтинг монструм“ на сметка на финалето на Lost. Најверојатно!

Вие што мислите - кој термин би бил најдобар?

П.С. Ако немате ништо против - добро би било да гласате и на анкетата! Smile
Вратете се на почетокот Go down
http://lostseries.blog.mk
Мики
Неизлечливо изгубен
Неизлечливо изгубен
Мики

Male
Број на мислења : 1282
Местолокација : Велес
Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :)
Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница.
Registration date : 2009-01-21

ПишувањеПредмет: Re: Дискусија: кој термин на Изгубени би бил најдобар?   Дискусија: кој термин на Изгубени би бил најдобар? I_icon_minitimeПет Ное 13, 2009 11:58 pm

Јас би сакал да биде што покасно, со што би можеле да ја гледаме и ние. а не ако биде во 8 саат ќе ни биде многу рано. Така да јас сум за 10, па можда ќе се случи и некогаш да гледам live-stream:..
http://www.con.blog.com.mk
LostyFox
Супер модератор
Супер модератор
LostyFox

Female
Број на мислења : 2272
Местолокација : On the misterious island
Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но.....
Хумор : Многу има за кажување :D
Registration date : 2009-01-24

ПишувањеПредмет: Re: Дискусија: кој термин на Изгубени би бил најдобар?   Дискусија: кој термин на Изгубени би бил најдобар? I_icon_minitimeНед Ное 15, 2009 12:28 am

ГАЗИ ГРЕЈС СЕ ПРЕД СЕБЕ Razz

Него за ЛОСТ..кога и да е МИ ОДГОВАРА...ако треба да месечина да е ќе ја гледам Wink со двоглед или нешто помоќно, незнам шро но ќе смислам а во колку часот...сеедно Smile

ЗНАЧИ...си останува како 5та сезона што беше Wink

Намасте

П.С.Гласав за третата опција
http://lostyfox.blog.com.mk/
Sawyer^^
Мега фанатик
Мега фанатик
Sawyer^^

Male
Број на мислења : 814
Местолокација : Кочани
Registration date : 2009-02-17

ПишувањеПредмет: Re: Дискусија: кој термин на Изгубени би бил најдобар?   Дискусија: кој термин на Изгубени би бил најдобар? I_icon_minitimeНед Ное 15, 2009 3:47 am

И јас гласав за четврток, така доаѓа некако најприкладно. Таман во четврток ја даваат во САД, во петок ја симнувам епизодата и вечерта ја гледам. Smile Инаку, и во друг термин да е, ништо страшно, и не е којзнае колку важно. Laughing
Losteech
Admin
Losteech

Male

ПишувањеПредмет: Re: Дискусија: кој термин на Изгубени би бил најдобар?   Дискусија: кој термин на Изгубени би бил најдобар? I_icon_minitimeНед Ное 15, 2009 5:40 pm

Мики, најкасно што би можеле да гледаме LOST би било 4 часот наутро (22:00 во САД), што значи дека ова многу-многу не ни ги менува работите (пак нема да бидеме наспани) Very Happy

Натали, ОК. Smile

Соер^^, се согласувам со тебе. Smile

Инаку генерално земено, среда е најдобар термин за ABC и Lost бидејќи телевизијата ќе има можност да направи на пример тричасовен финален и премиерен настан, доколку сака. Комедиите не се толку гледани како Grey's Anatomy и Private Practice, така што доколку паузираат една недела, ништо драстично нема да се случи. Wink

Ама за нас, секако, подобар термин е четврток, од гореспоменатите причини! Very Happy
Мики
Неизлечливо изгубен
Неизлечливо изгубен
Мики

Male

ПишувањеПредмет: Re: Дискусија: кој термин на Изгубени би бил најдобар?   Дискусија: кој термин на Изгубени би бил најдобар? I_icon_minitimeНед Ное 15, 2009 10:35 pm

Четири, четири, кој ти го дава, ами па да биде во 3 Smile[/u]
LostyFox
Супер модератор
Супер модератор
LostyFox

Female
Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но.....

ПишувањеПредмет: Re: Дискусија: кој термин на Изгубени би бил најдобар?   Дискусија: кој термин на Изгубени би бил најдобар? I_icon_minitimeПон Ное 23, 2009 2:21 am

леле лост нема до 2.2 грејс нема до 14.1 УЖАС Sad

Намасте Very Happy

П.С.Кажувајте некоја добра серија? Razz
Sawyer^^
Мега фанатик
Мега фанатик
Sawyer^^

Male

ПишувањеПредмет: Re: Дискусија: кој термин на Изгубени би бил најдобар?   Дискусија: кој термин на Изгубени би бил најдобар? I_icon_minitimeПон Ное 23, 2009 2:31 am

LostyFox напиша:

Намасте Very Happy

Јас моментално ја следам само FlashForward, и можам да ти ја препорачам само неа. Smile Сега за сега е добра серијата.
LostyFox
Супер модератор
Супер модератор
LostyFox

Female

ПишувањеПредмет: Re: Дискусија: кој термин на Изгубени би бил најдобар?   Дискусија: кој термин на Изгубени би бил најдобар? I_icon_minitimeЧет Ное 26, 2009 2:46 am

Sawyer^^ напиша:
LostyFox напиша:

Намасте Very Happy

Јас моментално ја следам само FlashForward, и можам да ти ја препорачам само неа. Smile Сега за сега е добра серијата.

Јас како што кажав сум на пауза (нема грејс до 14 Јануари). Така да си ги зедов епизодите на флешфорвард и иако ми беше планирана за зимскиот распуст ја загледав денес. Пилотот е ОДЛИЧЕН изгледа серијава е ЈАКА Twisted Evil само што ми рекоа дека јакото спласнува после трета епизода Shocked ај ќе видам rabbit

Намасте
Losteech
Admin
Losteech

Male

ПишувањеПредмет: Re: Дискусија: кој термин на Изгубени би бил најдобар?   Дискусија: кој термин на Изгубени би бил најдобар? I_icon_minitimeВто Дек 08, 2009 5:27 pm

Sawyer^^ напиша:
LostyFox напиша:

Намасте Very Happy

Fringe, V (засега само 4 епизоди)... Smile

Јас во моментов ништо не гледам освен LOST (re-watch на 3та сезона), чекам зимски распуст. Very Happy
LostyFox
Супер модератор
Супер модератор
LostyFox

Female

ПишувањеПредмет: Re: Дискусија: кој термин на Изгубени би бил најдобар?   Дискусија: кој термин на Изгубени би бил најдобар? I_icon_minitimeВто Дек 08, 2009 8:03 pm

Цитат :
Fringe, V (засега само 4 епизоди)... Smile

Јас во моментов ништо не гледам освен LOST (re-watch на 3та сезона), чекам зимски распуст. Very Happy

Jaс моментално гледам
1.Callifornication 3 season
2.Desperate Houseviwes 5 season
3.Flash Forward (уште 10 да ја изгледам)
4.Private Practice 1 season & 2 season
5..... има уште некој што ги гледам така тек тук...

ВО ИДНИНА ќе ги загледам:
1.Vampire Diaries
2.V

Namaste

P.S.Чекам ЛОСТ и ГРЕЈС
Sawyer^^
Мега фанатик
Мега фанатик
Sawyer^^

Male

ПишувањеПредмет: Re: Дискусија: кој термин на Изгубени би бил најдобар?   Дискусија: кој термин на Изгубени би бил најдобар? I_icon_minitimeВто Дек 08, 2009 8:30 pm

Лостич, и јас почнав со re-watch на третата сезона, веќе стигнав до Flashes before your eyes. Само гледам изгледа останавме само јас и ти да ривочуваме, зашто нема веќе дискусија за ривочот на форумов.

Друго што сакав да прашам, знае некој кога ќе продолжи Flashforward?
Losteech
Admin
Losteech

Male

ПишувањеПредмет: Re: Дискусија: кој термин на Изгубени би бил најдобар?   Дискусија: кој термин на Изгубени би бил најдобар? I_icon_minitimeВто Дек 08, 2009 8:34 pm

Sawyer^^ напиша:
Лостич, и јас почнав со re-watch на третата сезона, веќе стигнав до Flashes before your eyes. Само гледам изгледа останавме само јас и ти да ривочуваме, зашто нема веќе дискусија за ривочот на форумов.

Друго што сакав да прашам, знае некој кога ќе продолжи Flashforward?
Хаха, и јас баш сум до FBYE! Smile Ќе направам мега постови на ривочот овој викенд. Wink

Инаку FF од 4 март продолжува. Sad Ќе се изначекаме и за тоа! Дискусија: кој термин на Изгубени би бил најдобар? Icon_eek
LostyFox
Супер модератор
Супер модератор
LostyFox

Female

ПишувањеПредмет: Re: Дискусија: кој термин на Изгубени би бил најдобар?   Дискусија: кој термин на Изгубени би бил најдобар? I_icon_minitimeВто Дек 08, 2009 8:58 pm

дури тогашшш Sad

Намасте
Мики
Неизлечливо изгубен
Неизлечливо изгубен
Мики

Male

ПишувањеПредмет: Re: Дискусија: кој термин на Изгубени би бил најдобар?   Дискусија: кој термин на Изгубени би бил најдобар? I_icon_minitimeНед Дек 13, 2009 10:47 pm

абе а што стана со лост на р1?
LostyFox
Супер модератор
Супер модератор
LostyFox

Female

ПишувањеПредмет: Re: Дискусија: кој термин на Изгубени би бил најдобар?   Дискусија: кој термин на Изгубени би бил најдобар? I_icon_minitimeВто Дек 15, 2009 6:49 pm

абе нема да има ни анатомија изгледа ниту пак лост Sad

Намасте
Sponsored content

ПишувањеПредмет: Re: Дискусија: кој термин на Изгубени би бил најдобар?   Дискусија: кој термин на Изгубени би бил најдобар? I_icon_minitime

Дискусија: кој термин на Изгубени би бил најдобар?
Вратете се на почетокот 
Страна 1 of 1
 Similar topics
-
» Најдобар лик
» ФИНАЛЕ - дискусија
» Изгубени без Џек?
» Очајно изгубени!
» Крајот на Изгубени...