| Дискусија: кој термин на Изгубени би бил најдобар? | |
|
|
|
Автор | Порака |
---|
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Дискусија: кој термин на Изгубени би бил најдобар? Пет Ное 13, 2009 6:43 pm | |
| Очигледно е дека во исто време и самата телевизија ABC размислува на ова прашање. Повеќето тука добро знаат дека стандардниот термин на Lost е среда, било во 20, 21 или 22 часот. Единствената сезона која не се прикажуваше на овој ден, беше четвртата, која најпрвин се емитуваше во четврток во 21 часот, а потоа во 22 часот (откако заврши штрајкот на сценаристите). Како и да е, сега, се чини дека ABC најпосле направи солиден потег со своите не толку во последниве години успешни ситкоми, па се поизвесно е дека Modern Family и Cougar Town ќе продолжат да се прикажуваат во среда од 21 до 22 часот! Во меѓувреме, терминот од 20 часот е зафатен со уште два ситкоми - Scrubs и Better Off Ted, а оној од 22 часот останува празен по откажувањето на Eastwick. Во игра во моментов се повеќе планови: - ABC може да ја смести Ugly Betty во 22:00 во среда, а Lost во некој друг термин, во вторник/четврток (петок нема шанса, бидејќи сепак, серијата е третата најгледана на ABC!); - ABC може да ја смести FlashForward во 22 часот во среда, а Lost во 20 часот во четврток; ИЛИ - ABC може да ги смести Изгубените во 22 часот в среда и со тоа завршуваат сите главоболки! Искрено, јас би сакал да се случи втората опција. Во тој случај новата епизода од Изгубени ќе биде достапна кај нас в петок и ќе можеме, што би се рекло, „на раат“ да ја гледаме, не плашејќи се од обврските кои мораме да ги завршиме потоа. Единствена маана на овој термин е што нема да имаме шанса да видиме двочасовно финале, бидејќи Вовед во Анатомија е далеку погледана од Изгубени, па ABC нема да си дозволи луксуз да го паузира својот „рејтинг монструм“ на сметка на финалето на Lost. Најверојатно! Вие што мислите - кој термин би бил најдобар? П.С. Ако немате ништо против - добро би било да гласате и на анкетата! | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
| Предмет: Re: Дискусија: кој термин на Изгубени би бил најдобар? Пет Ное 13, 2009 11:58 pm | |
| Јас би сакал да биде што покасно, со што би можеле да ја гледаме и ние. а не ако биде во 8 саат ќе ни биде многу рано. Така да јас сум за 10, па можда ќе се случи и некогаш да гледам live-stream:.. | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Re: Дискусија: кој термин на Изгубени би бил најдобар? Нед Ное 15, 2009 12:28 am | |
| ГАЗИ ГРЕЈС СЕ ПРЕД СЕБЕ Него за ЛОСТ..кога и да е МИ ОДГОВАРА...ако треба да месечина да е ќе ја гледам со двоглед или нешто помоќно, незнам шро но ќе смислам а во колку часот...сеедно ЗНАЧИ...си останува како 5та сезона што беше Намасте П.С.Гласав за третата опција | |
|
| |
Sawyer^^ Мега фанатик
Број на мислења : 814 Age : 36 Местолокација : Кочани Registration date : 2009-02-17
| Предмет: Re: Дискусија: кој термин на Изгубени би бил најдобар? Нед Ное 15, 2009 3:47 am | |
| И јас гласав за четврток, така доаѓа некако најприкладно. Таман во четврток ја даваат во САД, во петок ја симнувам епизодата и вечерта ја гледам. Инаку, и во друг термин да е, ништо страшно, и не е којзнае колку важно. | |
|
| |
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Re: Дискусија: кој термин на Изгубени би бил најдобар? Нед Ное 15, 2009 5:40 pm | |
| Мики, најкасно што би можеле да гледаме LOST би било 4 часот наутро (22:00 во САД), што значи дека ова многу-многу не ни ги менува работите (пак нема да бидеме наспани) Натали, ОК. Соер^^, се согласувам со тебе. Инаку генерално земено, среда е најдобар термин за ABC и Lost бидејќи телевизијата ќе има можност да направи на пример тричасовен финален и премиерен настан, доколку сака. Комедиите не се толку гледани како Grey's Anatomy и Private Practice, така што доколку паузираат една недела, ништо драстично нема да се случи. Ама за нас, секако, подобар термин е четврток, од гореспоменатите причини! | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
| Предмет: Re: Дискусија: кој термин на Изгубени би бил најдобар? Нед Ное 15, 2009 10:35 pm | |
| Четири, четири, кој ти го дава, ами па да биде во 3 [/u] | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Re: Дискусија: кој термин на Изгубени би бил најдобар? Пон Ное 23, 2009 2:21 am | |
| леле лост нема до 2.2 грејс нема до 14.1 УЖАС Намасте П.С.Кажувајте некоја добра серија? | |
|
| |
Sawyer^^ Мега фанатик
Број на мислења : 814 Age : 36 Местолокација : Кочани Registration date : 2009-02-17
| Предмет: Re: Дискусија: кој термин на Изгубени би бил најдобар? Пон Ное 23, 2009 2:31 am | |
| | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Дискусија: кој термин на Изгубени би бил најдобар? Чет Ное 26, 2009 2:46 am | |
| | |
|
| |
Losteech Admin
| Предмет: Re: Дискусија: кој термин на Изгубени би бил најдобар? Вто Дек 08, 2009 5:27 pm | |
| | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Дискусија: кој термин на Изгубени би бил најдобар? Вто Дек 08, 2009 8:03 pm | |
| - Цитат :
- Јас моментално ја следам само FlashForward, и можам да ти ја препорачам само неа. Сега за сега е добра серијата.
Fringe, V (засега само 4 епизоди)...
Јас во моментов ништо не гледам освен LOST (re-watch на 3та сезона), чекам зимски распуст. Jaс моментално гледам 1.Callifornication 3 season 2.Desperate Houseviwes 5 season 3.Flash Forward (уште 10 да ја изгледам) 4.Private Practice 1 season & 2 season 5..... има уште некој што ги гледам така тек тук... ВО ИДНИНА ќе ги загледам: 1.Vampire Diaries 2.V Namaste P.S.Чекам ЛОСТ и ГРЕЈС | |
|
| |
Sawyer^^ Мега фанатик
| Предмет: Re: Дискусија: кој термин на Изгубени би бил најдобар? Вто Дек 08, 2009 8:30 pm | |
| Лостич, и јас почнав со re-watch на третата сезона, веќе стигнав до Flashes before your eyes. Само гледам изгледа останавме само јас и ти да ривочуваме, зашто нема веќе дискусија за ривочот на форумов.
Друго што сакав да прашам, знае некој кога ќе продолжи Flashforward? | |
|
| |
Losteech Admin
| Предмет: Re: Дискусија: кој термин на Изгубени би бил најдобар? Вто Дек 08, 2009 8:34 pm | |
| - Sawyer^^ напиша:
- Лостич, и јас почнав со re-watch на третата сезона, веќе стигнав до Flashes before your eyes. Само гледам изгледа останавме само јас и ти да ривочуваме, зашто нема веќе дискусија за ривочот на форумов.
Друго што сакав да прашам, знае некој кога ќе продолжи Flashforward? Хаха, и јас баш сум до FBYE! Ќе направам мега постови на ривочот овој викенд. Инаку FF од 4 март продолжува. Ќе се изначекаме и за тоа! | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Дискусија: кој термин на Изгубени би бил најдобар? Вто Дек 08, 2009 8:58 pm | |
| дури тогашшш Намасте | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
| Предмет: Re: Дискусија: кој термин на Изгубени би бил најдобар? Нед Дек 13, 2009 10:47 pm | |
| абе а што стана со лост на р1? | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Дискусија: кој термин на Изгубени би бил најдобар? Вто Дек 15, 2009 6:49 pm | |
| абе нема да има ни анатомија изгледа ниту пак лост Намасте | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Дискусија: кој термин на Изгубени би бил најдобар? | |
| |
|
| |
| Дискусија: кој термин на Изгубени би бил најдобар? | |
|