Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Петиција А1 да престане со емитувањето на LOST! Пон Фед 08, 2010 12:09 am | |
| Насловот сам си кажува!Јас, што ја имам изгледано одамна петтата сезона сум вака изреволтиран, а не пак оние кои ја немаат. А1 без никакви претходни предупредувања или известувања се одлучи „новата“ (по нивни турски стандарди!) епизода од Изгубени да ја пушти ВЕЧЕРВА со почеток по Вестите и Ексклузив (некаде по 23:30), наместо во „нормалниот“ (повторно, по нивни турски стандарди НЕЛИ!) термин во вторник во 23:45. Не знам за Вас, ама на мене ми е доста од ТУРСКОТО раководење на НЕКОГАШ најдобрата и најреномирана македонска телевизија! Фановите на Lost и останатите квалитетни американски серии НЕ ГО ЗАСЛУЖУВААТ овој третман. Токму затоа, ако ме поддржувате во ова, доставете мејл до редакторите на А1 ( filmska@a1.com.mk) со следнава содржина: “Pochituvani… Kako veren fan na serijata Lost Ve zamoluvam da go prekinete SRAMNOTO emituvanje na pettata sezona od serijata vo nekoi smeshni, da ne recam PATETICHNI termini, kako shto e sluchajot vo izminative 2-3 nedeli. Vsushnost, so ogled na Vasheto “shirokogrado” bezobrazie, Ve zamoluvam VOOPSHTO I DA NE JA EMITUVATE LOST, bidejkji nie, kako fanovi, ne go zasluzhuvame ovoj Vash tretman. Vi blagodaram shto ni ovozmozhivte za prvpat vo istorijata na televizijata da organizirame protest PROTIV emituvanje na nekoja kvalitetna sodrzhina na TV ekranite.“ Слободно искажете си го гневот на овој пост! Големиот брат набљудува. | |
|
Sawyer^^ Мега фанатик
Број на мислења : 814 Age : 36 Местолокација : Кочани Registration date : 2009-02-17
| Предмет: Re: Петиција А1 да престане со емитувањето на LOST! Пон Фед 08, 2010 5:12 pm | |
| Пратено!!! Добра ти е идејава, Лостич, да ги „поткачиме“ малку А1, онака џабе е да мрчиме по форумот, кога никој не не слуша. | |
|
maestro Модератор
Број на мислења : 248 Age : 30 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-20
| Предмет: Re: Петиција А1 да престане со емитувањето на LOST! Пон Фед 08, 2010 5:16 pm | |
| Ма тастатура веќе не трошам за А1 откако не ми испратија повратни на последните мејлови (од лани до сега). :@ Изгубени на МТВ ќе биде најдобро, барем тие ги ставија новите содржини во понормални термини! | |
|
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Re: Петиција А1 да престане со емитувањето на LOST! Вто Фед 09, 2010 1:13 pm | |
| пратено Намасте | |
|
Sponsored content
| Предмет: Re: Петиција А1 да престане со емитувањето на LOST! | |
| |
|